Eylül dostluğumuza burada devam (:

sniperelit kardeşinede hayırlı olsun canım, inşallah hayırlısıyla diplomalarını alırlarda kolayda bir iş bulurlar. benim kardeşimde makina mühendisliğini kazandı.

hayırdır inş..neye yormak lazım acep

ayy ben hiçbişeye yormadım, sizden başka kimsye de anlatmadım
eşini aldatan insanalrın yaşadığı pişmanlık gerçekten ölüm gibiymiş ya hala etkisindeyim

landsfloves hoşgeldin
çadır süper bir deneyimdir, biz de gecen tatilimizde çadırda kaldık 3 gece. Hatta bir gecesinde Kazdağındaydık, dağ tepe yeşillk doğa kuş seslerinden başka tıngırtının olmayışı...
off offf herşey süperdi ya, nasıl canım çekti
kamp aşeriyorum şuan

bu arada kayınvalidemlere gittiğimizi söylemiştim ya hani
tepsi tepsi tatlı yapmıştı, ben bayramın ilk günü yarım koca tepsi baklava yedim, mükemmel olmuştu ya tadına doyamadım resmen ye ye bitiremedim
misafirler gelip gidiyo, ben mutfağa dalıp bir dilim yiyip oturuyorum
sonra gece fenalaştım doğal olarak
ama çok şükr bişey olmadı, şimdi olsa yine yerim sanırım
bi kaç hafta sonra geleceğini söyledi, geldiğimde yaparım sana yine dedi, sağolsun

hayırdır inşallah diyelim hayır olsun o zaman.

bidahakine kalabalık gitmeyecez ama, ailelerle olmak iyi ama ben herşeyi düzenli severim, birde eşyaları kendimize göre getirmiştim en ufak ayrıntıyı bile düşünerek gittim. gittiğimiz yerde çok rahattı elektrik ve su vardı, hatta su her iki üç çadırın ortasında lavabo şeklindeydi kolaylıkla bulaşıklarını falan yıkıyorsun. buzdolapları vardı iki tane ortak, ayrıca birçoğu kendininkinide getirmiş, herkes yardım ediyor, biri karpuz kesip getiriyor, biri balık tutmuş getiriyor falan. ne yersen komşuyada veriyorsun çok güzel arkadaşlıklarda edindik, özellikle ailelerimizin kafadengi insanlar vardı, 3 ay boyunca orda yaşayanlar varmış.. assosta dimi kaz dağları, oraya bizde gitmeyi düşünüyoruz eşimle.

ewt kamp alanları genelde bahsettiğin gbi oluyor, her türlü imkanı sağlıyor

Kaz dağları Çanakka'den başlıyor taaaaaaaa Balıkesirin Güneyine kadar devam eidyor
biz Altınoluk, Akçay tarafından çıkmıştık Kaz dağlarına. Orada bir kamp alanı vardı, ısıssız bucaksız dağ başıydı
ama harikaydı gerçekten

beğeniler için çok teşekkür ederim kızlarr. Evet 3 kilo aldım şimdilik işallah en fazla 12 kiloyla bitiririm. Bebeğim artık çok tekmeliyo harika bi duygu babası kulağını dayayınca filan çok rahat duyuyo meleğimi

landfloves bende istiyorum çadırlı bi tatil ya işallah yaparız bizde çok zevklidir eminim.
ahsen bende çok fazla rüya görüyorum bugünlerde. hayır olsun canım rüyası bile ne kadar kötü dediğin gibi Allah kimseyi şeytana uydurmasın.

aaa takvimime bakın bu günlerde kabus görmem doğalmış:)

ay hakikaten ne güzel yazıyor bu takvimlerde, ya bizde hamile olana kadar bitmese bari, o zamanlara daha çok olduğu için :)))

25cm olmuş yaa baya büyümüş kereta, şöyle laptopun kenarında yaklaşık 25cm ne kadar diye baktımda bide popoya kadarmış, zaten o kadar doğan bebklerde var sanırım. prematüre olanlar. baya bebek olmuş bu ayol

ne çılgınsınız siz görsellere baktım çok güzel bence yakınsanız gidin hep çok güzel

Son düzenleme:
bizim evliik takvimindede yazsa keşke..

bugün kocanızla kavga gününüz fln

aslında olabilir diiimi? mesela yaşadığın şehri yazacaksn yaşını falan evlimisin onları yazacaksın. ordan hergün sana değişik bilgiler verecek, bu akşam şöyle bir yemek yapabilirsiniz (atıyorum antalyada bu sebzenin mevsimi başladı kaçırmayın), konservelerinizi yapmayı unutmayın.. bugün dolunay var eşinizle dışarda bi çay için, hava bugün şu derece yarın böyle olacak aman kalın giyinin vs. hahahaa ne güzel oluuur.

çok kilo almanın bebeğe hiçbir faydası yok, o 20-25 kilo alan bayanlara çok kızıyorum bence onlar hamileliği bahane edip yiyolar .
ben ilk aylarda 9 kilo vermiş olmama bebeğimin gelişimi bir kaç gün önden gidiyordu. Yani annenin kilosuyla bebeğin gelişiminin pek alakası yok. Yeterli vitamin, mineral depolamak önemli olan

Allah izin verirse takriben 10-12 kilo civarında alıp bir kısmını doğum esnasında bir kısmını doğumdan sonra geri vermeyi planlıyorum
evdeki hesap çarşıya uyar mı bilemem tabi

bu takvim baya şey biliyo o zaman

diğer yazanalrda doğrumu?bebeğiniz bu kadar cm fln

ewt tutuyor hepsi

organ oluşumları çoktan tamamlandı, artık büyüme evresine geçtik
tekmeleri bile sertleşti artık kemikleri geliştiği için heralde
hele gecen akşam karnıma kafa göz el bacak resmen girişti annesine, derimden bile gözüktü
1 eylülde renkli ultrasonda görücez çok heyecanlıyız

evlilik yıldönümüz geliyor,şunu alın fln dese süpper olur

merhaba harika bir bayram sonrası geldim.. işyerinde bu kezde kasam bozuldu laptopten giriyorum.
bayramdan pek bişey anlamadım tatildeydik güzel geçti deniz-kum-gğneş

geçmişe çok dönemedim. çok kalamıcam burada da aniden çıkabilirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…