- 31 Ocak 2012
- 3.137
- 25
- 118
- Konu Sahibi landfloves
-
- #6.741
hayırdır inş..neye yormak lazım acep
sniperelit kardeşinede hayırlı olsun canım, inşallah hayırlısıyla diplomalarını alırlarda kolayda bir iş bulurlar. benim kardeşimde makina mühendisliğini kazandı.
ayy ben hiçbişeye yormadım, sizden başka kimsye de anlatmadım
eşini aldatan insanalrın yaşadığı pişmanlık gerçekten ölüm gibiymiş ya hala etkisindeyim
landsfloves hoşgeldin
çadır süper bir deneyimdir, biz de gecen tatilimizde çadırda kaldık 3 gece. Hatta bir gecesinde Kazdağındaydık, dağ tepe yeşillk doğa kuş seslerinden başka tıngırtının olmayışı...
off offf herşey süperdi ya, nasıl canım çekti
kamp aşeriyorum şuan
hayırdır inşallah diyelim hayır olsun o zaman.
bidahakine kalabalık gitmeyecez ama, ailelerle olmak iyi ama ben herşeyi düzenli severim, birde eşyaları kendimize göre getirmiştim en ufak ayrıntıyı bile düşünerek gittim. gittiğimiz yerde çok rahattı elektrik ve su vardı, hatta su her iki üç çadırın ortasında lavabo şeklindeydi kolaylıkla bulaşıklarını falan yıkıyorsun. buzdolapları vardı iki tane ortak, ayrıca birçoğu kendininkinide getirmiş, herkes yardım ediyor, biri karpuz kesip getiriyor, biri balık tutmuş getiriyor falan. ne yersen komşuyada veriyorsun çok güzel arkadaşlıklarda edindik, özellikle ailelerimizin kafadengi insanlar vardı, 3 ay boyunca orda yaşayanlar varmış.. assosta dimi kaz dağları, oraya bizde gitmeyi düşünüyoruz eşimle.
aaa takvimime bakın bu günlerde kabus görmem doğalmış:)
bu takvim baya şey biliyo o zaman
diğer yazanalrda doğrumu?bebeğiniz bu kadar cm fln
aaa takvimime bakın bu günlerde kabus görmem doğalmış:)
merhabaaaa kızlar bende geldiiiim. bayram bitti tatil bitti maalesef... çok çok güzel geçti tatilimiz.
bayramın birinci günü aile ziyaretleriyle geçti, başka biyere gitmeyi düşünmüyorduk... gece 10 gibi eşimle balkona uzandık konuşuyorduk aniden çadır alıp kamp yapma işi geldi aklımıza, nişanlıyken bile yapılacaklar listemize eklediğimiz birşeydi bu bizim... saat 10dan sonra evden çıktık 11 de çadır aldık geldik hemen eşyalarımızı hazırladık, gece kardeşim geldi bizi aldı o gece onlarda yattık sabahın 5'inde yola çıktık, adrasanda çok güzel bir kamp alanı bulduk çadırımızı kurduk. sonra ailelerde bizi ziyarete geldi ama onlarda bayıldı gitmek istemedi hepberaber gece orda kaldık, ertesi günde akşama kadar kaldık. bol bol denize girdik yedik içtik çok eğlendik. o kadar beğendik ki, muhteşem bir yermiş... arada bir haftasonlarıda gitmeyi düşünüyoruz.
bizim evliik takvimindede yazsa keşke..
bugün kocanızla kavga gününüz fln
beğeniler için çok teşekkür ederim kızlarr. Evet 3 kilo aldım şimdilik işallah en fazla 12 kiloyla bitiririm. Bebeğim artık çok tekmeliyo harika bi duygu babası kulağını dayayınca filan çok rahat duyuyo meleğimi
landfloves bende istiyorum çadırlı bi tatil ya işallah yaparız bizde çok zevklidir eminim.
ahsen bende çok fazla rüya görüyorum bugünlerde. hayır olsun canım rüyası bile ne kadar kötü dediğin gibi Allah kimseyi şeytana uydurmasın.
bu takvim baya şey biliyo o zaman
diğer yazanalrda doğrumu?bebeğiniz bu kadar cm fln
ay hakikaten ne güzel yazıyor bu takvimlerde, ya bizde hamile olana kadar bitmese bari, o zamanlara daha çok olduğu için :)))
25cm olmuş yaa baya büyümüş kereta, şöyle laptopun kenarında yaklaşık 25cm ne kadar diye baktımda bide popoya kadarmış, zaten o kadar doğan bebklerde var sanırım. prematüre olanlar. baya bebek olmuş bu ayol
aslında olabilir diiimi? mesela yaşadığın şehri yazacaksn yaşını falan evlimisin onları yazacaksın. ordan hergün sana değişik bilgiler verecek, bu akşam şöyle bir yemek yapabilirsiniz (atıyorum antalyada bu sebzenin mevsimi başladı kaçırmayın), konservelerinizi yapmayı unutmayın.. bugün dolunay var eşinizle dışarda bi çay için, hava bugün şu derece yarın böyle olacak aman kalın giyinin vs. hahahaa ne güzel oluuur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?