Eylül dostluğumuza burada devam (:

organ oluşumları çoktan tamamlandı, artık büyüme evresine geçtik
tekmeleri bile sertleşti artık kemikleri geliştiği için heralde
hele gecen akşam karnıma kafa göz el bacak resmen girişti annesine, derimden bile gözüktü
1 eylülde renkli ultrasonda görücez çok heyecanlıyız
[/QUOTE]

buna bayılıyorum

Daha yolun yarısındayım şimdilikl iyi gidiyo işallah hep böyle gider ahsencim ya şişmek istemiyorum. dediğin gibi en fazla 12 kilo alıp doğumdan sonra emzirme döneminde filan kolay veririm diye düşünüyorum ,hayal ediyorum diyim benimkininde hareketleri çok sertleşti ya hele sabahları resmen hissediyorum kıpır kıpır kuzumu. bugünde çok hareketliydi mesela

similia acaba büyüdükçe böyle görünürmüki yaaa

benimde evlilik yıldönümü için mektup yazmaya başalam gerek anca düzenlerim o güne kadar ama ilham gelmedi daha

benimde evlilik yıldönümü için mektup yazmaya başalam gerek anca düzenlerim o güne kadar ama ilham gelmedi daha

güzel plan canım bende günlük yazmak istedim ama sıkıldım yazacak bişey bulamadım

eylüle az kaldı sizin için heycanla ay geliyor eminim planlarınız harika olacak

ayağını tam öyle getirirse görünür,teyzemin ikizleri var,hamileyken karnı ikiye ayrılıyomuş,biri sağda biri solda duruyomuş

bizim yıldönümü pazartesine geliyo,evde olsam güzel bi sofra hazırlardım,e şimdi nasıl yapcaz? eve ikimizde aynı anda giriyoruz???

fikri olan varmı:18:

o gün işe gitmiyver canım evde rahat rahat hem kendini hem sofranı hazırlarsın

hmmm hasta numarası yapim o gün.

bi sofra hazırlarım,mum fln,romantik bir yemek,düğünümde slaytımı kendim yapmıştım,aynı slaytı koyabilirim,yada yenisini hazırlarım yemek esnasında tv de o döner

eveeett düşündükçe geliyo bişeyler

o gün işe gitmiyver canım evde rahat rahat hem kendini hem sofranı hazırlarsın

hmmm hasta numarası yapim o gün.

bi sofra hazırlarım,mum fln,romantik bir yemek,düğünümde slaytımı kendim yapmıştım,aynı slaytı koyabilirim,yada yenisini hazırlarım yemek esnasında tv de o döner

eveeett düşündükçe geliyo bişeyler

yalnız ben o gün yine reglim sanırım,her zamanki gibiiiii

ben de verdiklerimi ancak alabildim :)
henüz aynı kilodayım yani şuan

benim bebeğim genelde ben uzanınca kıpırdıyor, dışarıdayken pek bi duruluyo
internette biraz okudum, bebeişkolar annelerin hareketleri esnasında sık sık uykuya dalarmış

dışarda yemek planı için izmirdekilere tavsiyem:

CUMBA restorant.sadece yemek için müzik eğlence yok,ağaçlar içinde inanılmaz güzel bi yer,doğum gününde götürmüştüm eşimi,kazık ama b,200 fln hesap ödedik sadece yemeğe

nerede canm burası tam olarak

alsancak alins e gittinizmi?öyle romantiklik fln bi yer değil ama inanılmaz sıcak bi yer,yemekleride güzel,gitmediyseniz deneyin mutlaka

(alsancak sevgi yolunda,biraz ilerde solda,yanında fln ne vardı hatırlamıyorum)

alsancak alins e gittinizmi?öyle romantiklik fln bi yer değil ama inanılmaz sıcak bi yer,yemekleride güzel,gitmediyseniz deneyin mutlaka

(alsancak sevgi yolunda,biraz ilerde solda,yanında fln ne vardı hatırlamıyorum)

biz henüz pek bi yere gidemedik canım ben ders çalışıyorum die pek çıkmadık biyerlere eşimde sınava grmişti o da aynı o yüzden daha yeni yeni keşif yapıyoruz sevgi yolunu biliorum gidelim buraya da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…