- Konu Sahibi landfloves
-
- #6.761
evlilik yıldönümüz geliyor,şunu alın fln dese süpper olur
ayy gerçektn evlilik yıldönümlerimiz yaklaşıyor kızlaaarrr
planlar hazır mı:26:
çok kilo almanın bebeğe hiçbir faydası yok, o 20-25 kilo alan bayanlara çok kızıyorum bence onlar hamileliği bahane edip yiyolar .
ben ilk aylarda 9 kilo vermiş olmama bebeğimin gelişimi bir kaç gün önden gidiyordu. Yani annenin kilosuyla bebeğin gelişiminin pek alakası yok. Yeterli vitamin, mineral depolamak önemli olan
Allah izin verirse takriben 10-12 kilo civarında alıp bir kısmını doğum esnasında bir kısmını doğumdan sonra geri vermeyi planlıyorum
evdeki hesap çarşıya uyar mı bilemem tabi
ewt tutuyor hepsi
organ oluşumları çoktan tamamlandı, artık büyüme evresine geçtik
tekmeleri bile sertleşti artık kemikleri geliştiği için heralde
hele gecen akşam karnıma kafa göz el bacak resmen girişti annesine, derimden bile gözüktü
1 eylülde renkli ultrasonda görücez çok heyecanlıyız
similia acaba büyüdükçe böyle görünürmüki yaaa
benimde evlilik yıldönümü için mektup yazmaya başalam gerek anca düzenlerim o güne kadar ama ilham gelmedi daha
similia acaba büyüdükçe böyle görünürmüki yaaa
benimde evlilik yıldönümü için mektup yazmaya başalam gerek anca düzenlerim o güne kadar ama ilham gelmedi daha
bizim yıldönümü pazartesine geliyo,evde olsam güzel bi sofra hazırlardım,e şimdi nasıl yapcaz? eve ikimizde aynı anda giriyoruz???
fikri olan varmı:18:
bizim yıldönümü pazartesine geliyo,evde olsam güzel bi sofra hazırlardım,e şimdi nasıl yapcaz? eve ikimizde aynı anda giriyoruz???
fikri olan varmı:18:
o gün işe gitmiyver canım evde rahat rahat hem kendini hem sofranı hazırlarsın
o gün işe gitmiyver canım evde rahat rahat hem kendini hem sofranı hazırlarsın
Daha yolun yarısındayım şimdilikl iyi gidiyo işallah hep böyle gider ahsencim ya şişmek istemiyorum. dediğin gibi en fazla 12 kilo alıp doğumdan sonra emzirme döneminde filan kolay veririm diye düşünüyorum ,hayal ediyorum diyimbenimkininde hareketleri çok sertleşti ya hele sabahları resmen hissediyorum kıpır kıpır kuzumu. bugünde çok hareketliydi mesela
dışarda yemek planı için izmirdekilere tavsiyem:
CUMBA restorant.sadece yemek için müzik eğlence yok,ağaçlar içinde inanılmaz güzel bi yer,doğum gününde götürmüştüm eşimi,kazık ama b,200 fln hesap ödedik sadece yemeğe
nerede canm burası tam olarak
bornovadan manisa-ist istikametine giderken hemen sağda shell var,onun dibinde,asansörle fln iniyosun aşağıya,güzel bi yer
asansör demişken,asansör de var yemek yenebilecek güzel bi mekan,orasını biliyosundur
alsancak alins e gittinizmi?öyle romantiklik fln bi yer değil ama inanılmaz sıcak bi yer,yemekleride güzel,gitmediyseniz deneyin mutlaka
(alsancak sevgi yolunda,biraz ilerde solda,yanında fln ne vardı hatırlamıyorum)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?