- Konu Sahibi landfloves
-
- #6.781
biz henüz pek bi yere gidemedik canım ben ders çalışıyorum die pek çıkmadık biyerlere eşimde sınava grmişti o da aynı o yüzden daha yeni yeni keşif yapıyoruzsevgi yolunu biliorum gidelim buraya da[/QUOTE
buarada biz nezaman buluşuyoruz?
biz henüz pek bi yere gidemedik canım ben ders çalışıyorum die pek çıkmadık biyerlere eşimde sınava grmişti o da aynı o yüzden daha yeni yeni keşif yapıyoruzsevgi yolunu biliorum gidelim buraya da[/QUOTE
buarada biz nezaman buluşuyoruz?
ya bi ara 25 ağustos filan demiştik ama sonradan bi karar çıkmadı çalışan sizsiniz bana her zaman uyar
ya bi ara 25 ağustos filan demiştik ama sonradan bi karar çıkmadı çalışan sizsiniz bana her zaman uyar
ben bu hafta çalışıyorum
ben bu hafta çalışıyorum
biz izmirdeyiz canım ama istersen gel sana uyan bi gün de buluruz
biz izmirdeyiz canım ama istersen gel sana uyan bi gün de buluruz
aa buluşmayı görünce balıklama atladım heekeşke gelebilsem
aa buluşmayı görünce balıklama atladım heekeşke gelebilsem
Allah iyiliğini versin öyle her buluşmaya atlama
güldürdün beni walla
Allah iyiliğini versin öyle her buluşmaya atlama
güldürdün beni walla
sen mi ben mi ya ?
bide ben çalışıyorum diyip sizi de engelliyorum
ben bu bayram hiç tatlı yemedim çok değişik geldi şimdi tatlı yapsam diorum ama ne yapsam acaba
annemle inanılmaz kolay ve lezzetli bi tatlı yaptık,kendim yapınca size fotolarım.
baklavalık yufka satılıyor bimden aldık biz,onu 3 kat üstüste koyuyosun,içine ceviz serpiştiriyosun,en ucunu katlar arasında fırçayla tereyağ sürüyosun,sadece ucuna ama,sonra börek yapar gibi bi ucundan başlayarak sarıyosun,sarma işlemi bitince 2 parmak kalınlığında kesiyosun,ve tepsiye dik oturtuyosun,içi gözükecek şekilde..
bu şekilde tepsiyi dolduruyosun.
sonra tereyağı eritip bunların üzerinde gezdiriyosun,biz yaklaşık 250-300 gr tereyağı kullandık.
sonra fırına atıyosun,180 derecede çok kızarmıcak şekilde pişiriyosun,bu esnada 6 bardak şekere 5,5 bardak sıyla şerbet yapıyosun,şerbette sıcak,tepside sıcak döküyosun,ben uçları dışarıda kaldı diye ters çevirdim oralarda ıslansın diye...
ben normalde şerbetli tatlı sevmem,ama buna bayıldım,girip çıkıp yedim.sanırım tereyağı lezzetlendirdi
merhabaaaa kızlar bende geldiiiim. bayram bitti tatil bitti maalesef... çok çok güzel geçti tatilimiz.
bayramın birinci günü aile ziyaretleriyle geçti, başka biyere gitmeyi düşünmüyorduk... gece 10 gibi eşimle balkona uzandık konuşuyorduk aniden çadır alıp kamp yapma işi geldi aklımıza, nişanlıyken bile yapılacaklar listemize eklediğimiz birşeydi bu bizim... saat 10dan sonra evden çıktık 11 de çadır aldık geldik hemen eşyalarımızı hazırladık, gece kardeşim geldi bizi aldı o gece onlarda yattık sabahın 5'inde yola çıktık, adrasanda çok güzel bir kamp alanı bulduk çadırımızı kurduk. sonra ailelerde bizi ziyarete geldi ama onlarda bayıldı gitmek istemedi hepberaber gece orda kaldık, ertesi günde akşama kadar kaldık. bol bol denize girdik yedik içtik çok eğlendik. o kadar beğendik ki, muhteşem bir yermiş... arada bir haftasonlarıda gitmeyi düşünüyoruz.
bu arada hayırlı sabahlar:)
günaydın canım çok geçmiş olsun. inşallah bir an önce geçer. havalar bi sıcak bi soğuk herkesi etkiliyor...
adaçayı içme sakın canım hamilelikte sakıncalıymış eşimin kuzeni yeni hamileyken içmiş bebek düşüyordu nerdeyse.
biliyor musun sende bilmiyorum ama hatırlatmak istedim.
ilaç içemiyorsun grip en güzel dinlenmekle geçer sanırım yat terle öyle atarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?