Eylül dostluğumuza burada devam (:

Kızlar akşama yemeğim yok. Mercimek çorbası , mantar sote, salata yapsam diyorum. Bu gün böyle geçiştirelim. Yarın için hazırlarım güzel mamalar. Bu arada cuma ve cumartesi misafirim var. 2 gün kalacak. Yarın yine temizliğimi yaparım.

annemle inanılmaz kolay ve lezzetli bi tatlı yaptık,kendim yapınca size fotolarım.

baklavalık yufka satılıyor bimden aldık biz,onu 3 kat üstüste koyuyosun,içine ceviz serpiştiriyosun,en ucunu katlar arasında fırçayla tereyağ sürüyosun,sadece ucuna ama,sonra börek yapar gibi bi ucundan başlayarak sarıyosun,sarma işlemi bitince 2 parmak kalınlığında kesiyosun,ve tepsiye dik oturtuyosun,içi gözükecek şekilde..

bu şekilde tepsiyi dolduruyosun.

sonra tereyağı eritip bunların üzerinde gezdiriyosun,biz yaklaşık 250-300 gr tereyağı kullandık.

sonra fırına atıyosun,180 derecede çok kızarmıcak şekilde pişiriyosun,bu esnada 6 bardak şekere 5,5 bardak sıyla şerbet yapıyosun,şerbette sıcak,tepside sıcak döküyosun,ben uçları dışarıda kaldı diye ters çevirdim oralarda ıslansın diye...

ben normalde şerbetli tatlı sevmem,ama buna bayıldım,girip çıkıp yedim.sanırım tereyağı lezzetlendirdi

bunu kv.geçen bayram içine cevizle birlikte kadayıf koyarak yapmıştı güzel ve hafif oluyo

facede gördüm fotolarınızı. geçekten çok güzel bi yermiş. çılgınlar sizi ne güzel aniden planlar yapıp bi yerlere gidebiliyosunuz ikinizde.

dün arkadaşım eşi ve kardeşiyle geldi. onlara tatlı yaptım şekerpare, ay bi yedimm koca tepsinin yarısını sadece ben diğer yarısınıda kalan 4 kişi yedi gecede uyuyamadım bi türlü:44:

bizim yıldönümümüzde eşim çalışıyor olacak... yani akşam tek başımayım... hediyesi hazır, artık gündüz belki çıkar bi yemek yeriz...amasraya kaçma planımız vardı daha sonra müsait bi tarihe kaldı. dün gelen arkadaşlarda bize katılacaklar eylülün sonuna doğru ortak bi gün ayarlıcaz.

smillia battaniyeyle mi yattınız gerçekten
süpermiş ya ben özledim üşümeyi

kızlar eşim nezle olmuştu, çok dikkat ettik ama bana da geçti sanırım boğazlarım çok yanıyo ya gece uyuyamadım acısından
ne yapsam geçer ya balla zencefil yedim işe yaramadı
off yukunmasam bile yanıyo

bu arada hayırlı sabahlar:)

günaydın canım çok geçmiş olsun. inşallah bir an önce geçer. havalar bi sıcak bi soğuk herkesi etkiliyor...
adaçayı içme sakın canım hamilelikte sakıncalıymış eşimin kuzeni yeni hamileyken içmiş bebek düşüyordu nerdeyse.
biliyor musun sende bilmiyorum ama hatırlatmak istedim.
ilaç içemiyorsun grip en güzel dinlenmekle geçer sanırım yat terle öyle atarsın

sağolasın tatlışım ya
ewt birçok bitki çayı hamilelikte yasak. Sadece nanee limon içiyorum ben başından beri
şimdi midem de bulanmaya başladı
hasta oluyorum galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…