Eylül dostluğumuza burada devam (:

Günaydınlarr.
Ahsencim 1 ay önce filan bende hasta olmuştum biliyosun. Sıcak ballı süt yumuşatıyo biraz boğazı ama geçici çözüm. benim sesler filan gitmişti çok halsizdim ancak dinlenerek terleyerek geçti. annem sırtımı filan vikisledi (böle yazılıyodu heralde ) işallah senin ilerlemeden geçer çabucak canım.

ahsencim geçmiş olsun en iyi çözüm dinlenmek gerçekten ama sıcak şeyler de iç sürekli zencefille pekmezi dene pekmez baldan daha tesirli bide pastil falan da iyi gelir hafif boğaz ağrısınıa.buarda herkese günaydın kızlar :80:

günaydın kızlar..

Geçmiş olsun ahsencim, 1 çay bardağı sıcak suyun içine 1-2 kaşık bal, birazda limon sıkıp içersen boğazını bayağı yumuşatır..

günaydın kızlar..

Geçmiş olsun ahsencim, 1 çay bardağı sıcak suyun içine 1-2 kaşık bal, birazda limon sıkıp içersen boğazını bayağı yumuşatır..

günaydınlarrr..

ahsenincim geçmiş olsun.hamileyken ilaçta içilmiyo dimi yaa ozaman kocakarı metodlarına devammm

Gunaydın canlar...
Esım pcyı goturmedı bugun ıse o yuzden yazayım dedım hemen... Bılıyorsunuz kendı pc den okuyorum ama yazamıyorum...

Sniperelit, landfloves cok tebrık ederım kardeslerınızı, hayırlı uğurlu olsun ınsallah...
Bayram da geldı gectı degıl mı... Esım bayramda 3 gun boyunca calıstı ıkımızde hıc bırsey anlamadım bu bayramdan, beraber bır bayram kahvaltısı bıle yapamadık ama herseye ragmen sukurler olsun kı saglıgımız yerınde... dun ızınlıydı esım...
Bız de tadını cıkaralım dedım, once alısverıse gıttık, magaza magaza dolastık, yemeğimizi yedık, sonra da sınemaya gıttık, ardından yuruye yuruye geldık evımıze. Cok ıyı geldı bana...

Haftasonu kıs hazırlıklarını hızlandırıcam ıns, domates alıp konserve yapıcam, o baya ugrastırcak oh sofısım yaptı kurtuldu

Ahsen cok gecmıs olsun canım dıkkat et kendıne ayagını sıcak tut...

Yenı de uyandım sayılır bıseler daha vardı sankı aklımda...

Heh buldum elıfcım resmınıze ba yıl dım kac kere baktım bılmıyorum o kadar guzel cıkmıssınız kı...

Landfloves sızınde cok guzel gecmıs kuzum bayram bellı kı oh degısıklıkler her zaman ıyıdır degıl mı...

günaydın demedim sanırım

günaydın kızlar , sanırım sonunda kocamı zehirledim dün bütün gece mide ağrısından uyuyamamış sabahta baya fenaydı ağrısı vardı ... ilaç falan verdim bakalım

Son düzenleme:
Günaydın kızlar, dün 2 günlük yemek yaptım. Bu gün rahatım yemek konusunda. Akşama temizlik yapacağım. Cuma cumartesi 2 günlüğüne misafirlerim var. Bu akşamdan köftemi yaparım. Yarın fırına vermek kalacak. Reyhanlı yayla çorbası, domatesli köfte, fırında baharatlı patates, pilav, salata ve sütlü irmik tatlısı yapacağım. Meze olarak kırmızı biber közleyip, yoğurtlu havuç salatası olacak. Bu arada ahsenciğim geçmiş olsun. Dikkat et kendine bol bol dinlen. Nane limon iç. Yapabilirsen tavuk suyu çorba hazırla kendine tatlım.

aydasu çok sağol canım bende beğendim fotomuzu büyüyünce oğluşumada gösteririm bak burda karnımdaydın diye dün ne güzel keyifli geçmiş oh insanı nasılda rahatlatıyo böyle ufak değişiklikler dimi.

özden ne yemişti eşin ağır gelmiştir hamurişi filan yediyse.

yokk hamur işi değil akşam et sote pilav ve sehriye corbası vardı ama ona karpuz dokundu sanırım karpuz fındık ve kola bunları üst üste yedi

ohoo şişirmiş mideyi eşin. bu erkekler o kadar şeyi nerelerine sığdırıyolar hiç anlamıyorumki ya. Ben akşam sadece biber dolması ve çoban salata yaptım,yoğurtta vardı. yeter. tabi sonrasında ben sadece dondurma yedim ama eşim dondurma,çekirdek,portakal suyu hemde 1 litre filan,gofret yedi de yedi. yeme deyincede bozuluyo.

maşallah ben akşam yemek yemedim işten gelince diyet beyaz peynir ve yeşil zeytin yedim

Son düzenleme:
Kızlar biz 16 eylülde tatile gidicez sarıgerme dalaman çok güzelmiş sizin bilginiz var mı?bikaç otel bulduk netten hangisi daha güzel acaba hilton dalaman,club magic life,robinson clup :44:

benimkide sürekli yer..

yemeği yeriz ardından aranır hemen tatlı ne bulursa yer,hiçbişey bulamazsa nutella kaşıklar.

odaya geçince salatalığa başlar her 10 dk da bir salatalık yer,onun arasında kola içer,çiğdem yer...evde ne varsa

nasıl kilo almıyorlar ben anlamıyorum yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…