Eylül dostluğumuza burada devam (:

Bende ne kadar seversem seveyim çok karıştırmıyorum, eşimde tıka basada doysun buzdolabı açıyor yemekten sonra bişeyler bakınıyor..
Artık kendini frenliycekmiş bakalım, kocaman göbeği oldu..Aslında sağlığı içinde gerekli doktor karaciğer yağlanması var dedi, spor salonuna yazıldı başlıycak bugün..

eşimde öyle diyo canım ayhhh heyecan yaptım balayı zamanı gibi hissettim

diğerlerini hiç duymadım canım ben..

tatil her zaman heycanlandırıyor beni ya bu sene biz leyleği hava da gördük :)

ayvalık
cunda
tekirdağ
çınarcık

bu ay sonu yine tatile çıkıyoruz. ama bi yere gitmicez sanırım

inşallah şu kıurban bayramı 9 güne cıkar kültür bakanlığı talepte bulunmuş kabul olursa köye gideriz eşimle ne iyi olur

bizde o taraflara gitmiştik bu tatilde fulllll dinlenicem yaa çok özledim hiç bişi düşünmeden dinlenip eğlenmeyi.. 16sında tatile çıkcaz 18inde yıldönümümüz 23ünde eşimin doğum günü off bide hediye olayını halletsem

Kızlar dün çalışma masasının bir köşesinde eşimin aylık harcama planını gördüm. Yıldönümü hediyesi için 1.000 tl lik bütçe ayırmış. Ne alacak çatılyorum meraktan aklıma ya yeni bir laptop ya da takı geliyor bu kadar pahalı. Laptopum 2005 ten kalma. Büyük ihtimalle yenisini alacak gibi geliyor.11 eylüle kadar meraktan ölürüm herhalde.

eşim 5 kilo almış aslında dikkat etmesi gerek ama umrunda değil. şimdi aradım sabah kahvaltısını tek başına yapmak zor gelmiş hazır kek,bisküvi geçiştirmiş. yine abur cubur. dün öğlen eve gitmiştim benle beraber yaptı kahhvaltıyı canım acaip menemen istiyodu koca tava yapıp yedik bende doyduktan sonra canım istese de bi parça anca alırım nefsim körelsin diye daha da yiyemem benimki heleki tatlı ya bayılır diyorum ben hamileyim sen aşeriyosun,sen kilo alıyosun

bizimde eylüldeki tatideki planımız öyle evde yatıp güzelce dinlenmek. ama aydına mı gitsek diye düşünmedik değil. eşimin anne tarafı orada.

hepsi üstüste gelecek bide onlarır götüreceksin yanaımda

günaydın herkesee
şuanda mutfakta bulaşıklar ve boş tencereler beni bekliyo ama hiiiçç halim yok. bulaşık makineside dolu onuda boşaltıp yerleştirmem gerek. çok halsizim totomu kaldırıp diğer odaya giecek halim bile yok.
ahsencim geçmiş olsun. annecin sana güzel bi tavuk suyuna çorba yapsın bi güzelde yat dinlen bişeyin kalmaz.
aydasum ben yaptım kurtuldum valla ama hala taze fasülye koymadım buzluğa

inşallah şu kıurban bayramı 9 güne cıkar kültür bakanlığı talepte bulunmuş kabul olursa köye gideriz eşimle ne iyi olur

hatta 10 gün 29 ekimide birleştiricekler. süper olur ya valla ne iyi dinilenirim.. o dönemler kendimi iyi hissedersem istanbula gideriz belki. ne zaman belli olurki o ?

vayyy daphne pahalı bi hediye yolda, demek eşin önceden hatırlayaıp düşünüp planlamış ne kadar güzel. şimdi sana zaman geçmek bilmez sende altında kalma bak güzel bi plan hazırla

hatta 10 gün 29 ekimide birleştiricekler. süper olur ya valla ne iyi dinilenirim.. o dönemler kendimi iyi hissedersem istanbula gideriz belki. ne zaman belli olurki o ?

vayyy daphne pahalı bi hediye yolda, demek eşin önceden hatırlayaıp düşünüp planlamış ne kadar güzel. şimdi sana zaman geçmek bilmez sende altında kalma bak güzel bi plan hazırla

bende karar veremedim eşime ne alacağıma biz de 10 eylülde çıkcaz tatile 11 de yıldönümü bilemedim ne alsam ama o bana tablet alcak galiba benm pc de baya eski 2006 model

Öyle canım ama alta kalmayalım diye bu pahalı hediyelerin altında ezileceğiz bu ay sanırım. Ne alacağımı bilemiyorum

ben hiç bilmiyorum ne hediye alacak acaba? aslında pek bişey beklemiyorum ama aklımdanda geçmiyo değil
doğum günümde tablet almıştı. mümkünse elektronik bişeyler almasın bana geçen telefonlara bakarken gördüm yinemi telefon alcan diye söylendim çünkü evlendikten sonra değişmiştik biz tellerimizi. benim kocamın kafasıda böyle şeylere çalışıyo

merhaba kızlaar, annemgilden giriyorum şu anda. bugün sabah dişciye gittim, yine 20lik dişim yüzünden, patladı ama çıkamadı acayip ağrıyor ve apse yapmış,antibiyotik verdi doktor onlar bitince gidip çektirecem. ağzımı açamıyorum bişey yiyemiyorum çok zor oluyor.

evet ikimizde kafamıza koyduğumuzu yapan tipleriz, zaten aynı gün doğmuşuz ya ondan heralde özelliklerimiz çok benziyor birbirine..
ne aldın eşineee? hediyesi hazır demişsin, yaaa ben ne alcam çok az kaldı.

kocama almayı düşündüğüm eşofman takımı..sizce nasıl?

Eki Görüntüle 494086

simillacım bencede çok güzel bir hediye. bende nişanlıyken almıştım eşime adidastan çok kullanışlı birşey herzaman lazım sonuçta. güzel düşünmüşsün.

ben beşiktaşın yeni formasını mı alsam diye düşünüyorum. ama 100 küsür vermek istemiyorum. bide çalışmadığım için param yok birikmişte, o yüzden kredi kartıyla alacam :26: onuda kendi ödeyecek.

aslında bi aralar aklımda bikaç şey birden vardı ama unuttum yaa hepsini

bende spor ayakkabı almıştım yanınada eşortman alıcam aldığım ayakkabı şu

Eklentiler

• $STARDRES.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 33
merhaba kızlar nasılsınız?
baya birikmiş yazdıklarınız okuyamadım
tek gördüğüm pingunun fotoğrafları maşallah size, çok tatlı çıkmışsınız göbüşte büyümüş baya

bende dün itibariyle evimdeydim, bayramımız çok güzel geçti 18 kişiydik köyde, herzaman kalabalığı sevmişimdir ayrı muhabbet neşe oluyor, eşimide ilk kez görenler oldu ve çok sevdiler bizimkini köy kahvesinden getirmek epey zor oldu.sadece giderken yol biraz keyifsizdi şu meşhur arife tırafiğne bizde yakalandık 6 saatlik yolu 11 saatte gidebildik, neyseki dönüşte bu rezilliğe yakalanmadık.

umarım herkesin bayram tatili iyi geçmiştir, diğer bayramda okuduğum kadarıyla 9 gün olabilir demişsiniz çok süper olur valla
geçmişide okuyamadım kızlar keyifsizim biraz dünden beri miğde ağrısıyla uğraşıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…