- Konu Sahibi landfloves
-
- #6.821
eşimde öyle diyo canım ayhhh heyecan yaptım balayı zamanı gibi hissettim
Kızlar biz 16 eylülde tatile gidicez sarıgerme dalaman çok güzelmiş sizin bilginiz var mı?bikaç otel bulduk netten hangisi daha güzel acaba hilton dalaman,club magic life,robinson clup :44:
inşallah şu kıurban bayramı 9 güne cıkar kültür bakanlığı talepte bulunmuş kabul olursa köye gideriz eşimle ne iyi olur
diğerlerini hiç duymadım canım ben..
tatil her zaman heycanlandırıyor beni ya bu sene biz leyleği hava da gördük :)
ayvalık
cunda
tekirdağ
çınarcık
bu ay sonu yine tatile çıkıyoruz. ama bi yere gitmicez sanırım
bizde o taraflara gitmiştik bu tatilde fulllll dinlenicem yaa çok özledim hiç bişi düşünmeden dinlenip eğlenmeyi.. 16sında tatile çıkcaz 18inde yıldönümümüz 23ünde eşimin doğum günü off bide hediye olayını halletsem
inşallah şu kıurban bayramı 9 güne cıkar kültür bakanlığı talepte bulunmuş kabul olursa köye gideriz eşimle ne iyi olur
Kızlar dün çalışma masasının bir köşesinde eşimin aylık harcama planını gördüm. Yıldönümü hediyesi için 1.000 tl lik bütçe ayırmış. Ne alacak çatılyorum meraktan aklıma ya yeni bir laptop ya da takı geliyor bu kadar pahalı. Laptopum 2005 ten kalma. Büyük ihtimalle yenisini alacak gibi geliyor.11 eylüle kadar meraktan ölürüm herhalde.
Kızlar dün çalışma masasının bir köşesinde eşimin aylık harcama planını gördüm. Yıldönümü hediyesi için 1.000 tl lik bütçe ayırmış. Ne alacak çatılyorum meraktan aklıma ya yeni bir laptop ya da takı geliyor bu kadar pahalı. Laptopum 2005 ten kalma. Büyük ihtimalle yenisini alacak gibi geliyor.11 eylüle kadar meraktan ölürüm herhalde.
hatta 10 gün 29 ekimide birleştiricekler. süper olur ya valla ne iyi dinilenirim.. o dönemler kendimi iyi hissedersem istanbula gideriz belki. ne zaman belli olurki o ?
vayyy daphne pahalı bi hediye yolda, demek eşin önceden hatırlayaıp düşünüp planlamış ne kadar güzel. şimdi sana zaman geçmek bilmezsende altında kalma bak güzel bi plan hazırla
facede gördüm fotolarınızı. geçekten çok güzel bi yermiş. çılgınlar sizine güzel aniden planlar yapıp bi yerlere gidebiliyosunuz ikinizde.
dün arkadaşım eşi ve kardeşiyle geldi. onlara tatlı yaptım şekerpare, ay bi yedimm koca tepsinin yarısını sadece ben diğer yarısınıda kalan 4 kişi yedigecede uyuyamadım bi türlü:44:
bizim yıldönümümüzde eşim çalışıyor olacak... yani akşam tek başımayım... hediyesi hazır, artık gündüz belki çıkar bi yemek yeriz...amasraya kaçma planımız vardı daha sonra müsait bi tarihe kaldı. dün gelen arkadaşlarda bize katılacaklar eylülün sonuna doğru ortak bi gün ayarlıcaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?