- 31 Ocak 2012
- 3.137
- 25
- 118
- Konu Sahibi landfloves
-
- #6.841
kızlar limango indirim çeki olan var mıııııı? acil lazım. sürekli gönderiyorlar kullanmıyordum şimdi lazım şimdide yok..
Arkadaşımın düğünü için siyah elbis giyicem,ayakkabı biraz hareketli olsun istedim,şimdi bunu aldım.netten ayakkabı almayı sevmiyorum olmama ihtimali var ama kargo 2 tl olunca dayanamadım
Eki Görüntüle 494323
kızlar öğle arası pentiden 7 parça bikini aldım 50 küsüre
vafi kuzum barbunyanın kilosu ne kdar _
bende akşama gidicem inş. yine bişeyler alırım buzluğa atarım
canım 3,5 aldım,benim bildiğim barbunyanın 10-15 günü var sonra fiyatı artabilir..
Bamya alacaktım onun kilosuda 8-9-10 diye gidiyor, pahalı geldi yaw, biraz daha bekliycem..
Arkadaşımın düğünü için siyah elbis giyicem,ayakkabı biraz hareketli olsun istedim,şimdi bunu aldım.netten ayakkabı almayı sevmiyorum olmama ihtimali var ama kargo 2 tl olunca dayanamadım
Eki Görüntüle 494323
cuma akşamı bende kadıköydekine gitmiştim beden bulamadım.. ,
16 dan düşük parça yoktu, 7 parçayı iyi almışsın..
hangi siteden aldın canm benmde acil düğün için ayakkabı ihtiyacım var sıcakta dışarı çıkmayı gözüm yemiyo hiç
hangi siteden aldın canm benmde acil düğün için ayakkabı ihtiyacım var sıcakta dışarı çıkmayı gözüm yemiyo hiç
hımm ikisi de hala pahalı ama 1-2 kilo alırım yine yoksa alamıcam bitecek
bamya da istiyorum hala güzelleşmedi
shoestek gibi geldi bana . eğer doğruysa alma topuklu ayakkabıları hiç rahat değil ayaklarına vuruyor gecen yeğenime aldık yine vurdu ayakkabı
shoestek gibi geldi bana . eğer doğruysa alma topuklu ayakkabıları hiç rahat değil ayaklarına vuruyor gecen yeğenime aldık yine vurdu ayakkabı
ayıklaması zor oluyor ama, bende küçük olsun istiyorum..Hem o kadar para, hemde parmak boyunda bamyalar.. Zamanı var, bamya için beyliycem biraz daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?