Eylül dostluğumuza burada devam (:

kızlar limango indirim çeki olan var mıııııı? acil lazım. sürekli gönderiyorlar kullanmıyordum şimdi lazım şimdide yok..

kimsede yokmuş demekki neyse aldım zaten artık. kızlar eşime limangoda kartal yuvasının ürünleri indirime girmişti tek alt aldım. birde denizdeyken denize ağ atmak istiyordu onun için balık ağı kafeslerinden alacam. ama limangodaki ürün ayın 28'inden sonraki hafta gönderilmeye bşlayacakmış yani büyük ihtimalle yetişmeyecek keşke yetişse ya süper olurdu

Arkadaşımın düğünü için siyah elbis giyicem,ayakkabı biraz hareketli olsun istedim,şimdi bunu aldım.netten ayakkabı almayı sevmiyorum olmama ihtimali var ama kargo 2 tl olunca dayanamadım

bende öğle arası pazardan 2 kilo barbunya aldım

birden alınca gözüme çok geliyor, aklıma estikçe alıyorum buzluğa atıyorum..

canım 3,5 aldım,benim bildiğim barbunyanın 10-15 günü var sonra fiyatı artabilir..

Bamya alacaktım onun kilosuda 8-9-10 diye gidiyor, pahalı geldi yaw, biraz daha bekliycem..

hımm ikisi de hala pahalı ama 1-2 kilo alırım yine yoksa alamıcam bitecek

bamya da istiyorum hala güzelleşmedi

hangi siteden aldın canm benmde acil düğün için ayakkabı ihtiyacım var sıcakta dışarı çıkmayı gözüm yemiyo hiç

hangi siteden aldın canm benmde acil düğün için ayakkabı ihtiyacım var sıcakta dışarı çıkmayı gözüm yemiyo hiç

shoestek gibi geldi bana . eğer doğruysa alma topuklu ayakkabıları hiç rahat değil ayaklarına vuruyor gecen yeğenime aldık yine vurdu ayakkabı

landfloves benim eşimde beşiktaşlı biliyosun, sen söyleyince baktım eşofmanlar güzelmiş siyahından alsammı acaba?? XL alsam denk gelirmiki ya sepete attım bekliyorum

shoetekfiyat tan aldım 29 tl ye baya ayakkabı var,bi gelsinde memnun kalırsam alırım daha.

ÖZDEN 7 parça 50 tl süper ötesi ya,bende geçen baktım 15 flndı parçası

Kızlar yeni bişeyler keşfettim,tek yastık ve üzerinde kocamızla isimlerimizin yazdığı...süs olarak koyarım yatağa ben çok sevdim.sizde bakın,bebeklehayat.com da bebeğine yaptırmış koltuğun üstünde...(cirtlakpupe.com)

Birde kapı ya isim yazma var,yine bebiş için onuda sevdim,fiyat uygunsa eltime yaptırıcam bebeğin adı belli olunca oda dreammachineworks.com

shoestek gibi geldi bana . eğer doğruysa alma topuklu ayakkabıları hiç rahat değil ayaklarına vuruyor gecen yeğenime aldık yine vurdu ayakkabı

hadi ya zaten bayramda giydiğim ayakkabı da vurdu ayağıma iyileşmesini bekliorum ondan sonra avm yollarına düşerim artıkın

hadi yaa,modelini çok beğendim,ödedim artık,iptalmi etsem bilemedim.gelince olmazsa iade ederim 1 hafta gibi bir süre var ama dışarda giyememe tabi... e vurduğunu nasıl anlıcam,,,offff kafam karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…