Eylül dostluğumuza burada devam (:

Kızlar eşime ne alacağımı buldum. Ne zamandır bisiklet istiyordu. Sizce nasıl bir fikir. Gerçi mevsimi geçiyor ama şimdilik bunu aklımın bir köşesine yazıyorum..

hadi yaa,modelini çok beğendim,ödedim artık,iptalmi etsem bilemedim.gelince olmazsa iade ederim 1 hafta gibi bir süre var ama dışarda giyememe tabi... e vurduğunu nasıl anlıcam,,,offff kafam karıştı

29 tl iyiymiş bir dene o zaman en son 53 tl di ayakkabılar ben bir tek çizmesinden memnun kaldım şans artık umarım vurmaz

kızlar google ye evlilik yıldönmü süprizleri yazın zal kart denen bir yeer cıkıyor yatta yemek var :) ama çok tuzlu

sağolun kızlar daha iyiym ama mide bulantım geçmedi

yıldönümü planları oluşmaya başlamış,benm de fikirlerim var ama hayata geçirebileceğimi sanmıyorum çünkü görümcelerim ve çocukları tekrar geliyor
10-15 gün kalacaklarmış
o tarihlerde de bizde olmaları çok büyük ihtimal
dışarda bişeyler planlarız biz de

bana ne hediye alacağını hiç düşünmüyorum.kesin benim beğenmeyeceğim bişey alacak herzamanki gibi

bi telefon alsa sevinirdim,oda pahalı alacağını zannetmiyorum

kızlar çok değişik fikirler var nette biride şu eşinizin adını sevdiği yerinize dövme yaptırın

Eşin seni biraz kızdırmış sanırım.

ya bu zamana kadar hiç hediyesiz bırakmadı beni sağolsun ama zevklerimiz uymuyo,bi kere tommy den birsürü para verip bana badi almış,göbeğime fln geliyodu

doğumgünümdede saç düzleştiricisi almış,ha buna ihtiyacım vardı ama nebileyim insan kendini daha özel hissettircek birşey istiyo sanırım

fikirlerimizi birleştirelim o halde bizde keza benimde yok kombine alayım dedim çok para

benimde aklıma ilk poker takımı geldi ama oda özel birşey değilki gelen herkes oynucak bilemedim kafam nedense kendime aldıracaklarımda çalışıyorkombine desen burdan trabzona gidip gelme işi yaş iş

kızlar çok değişik fikirler var nette biride şu eşinizin adını sevdiği yerinize dövme yaptırın

biraz önce en düzgün cevabı pingu vermiş valla özel yeri dövmeci adam niye görsün bizimki dövme işlerine zaten karşı o fikir yaş benim için:26:

buna bayıldımmmm

keşke tanıştığımız şehirde olsaydık.kesin yapardım.işte ben böle hediyeleri seviyorum,değeri pahabiçilemez..

konu :1. yıldönümü hediyesi
malzemeler: 1 adet yakın arkadaş, ağzı laf yapan bir sevgili,1 kamera
hazırlanışı : sevgiliyle tanışma anından başlanır kayda. yaşanan önemli olaylar mekanlar bir birr gezilerek bizzat hediyeyi hazırlanan sevgili tarafından anlatırılır. ilk öpüşme nerde? hoop oraya gidilir nasıl olduğu anlatılır o an ne hissedildiği anlatılır. ilk büyük kavga nerden niye? sevgililer gününde nerde ne yaptınız? böyle böyle kayıt tamamlanır. araya bol bol onu ne kadar sevdiğinizi anlatan ifadeler yer verilir. kayıt bir cdye çekilir sevgiliye verilir ve tek başına izlemesi için odadan çıkılır. sevgili dişi ise ağlar ,telaşlanmaya mahal yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…