- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi landfloves
-
- #6.881
google a sevgili kitabı yazın.ilk link..değişik bişey isteyenlere...
ya bu zamana kadar hiç hediyesiz bırakmadı beni sağolsun ama zevklerimiz uymuyo,bi kere tommy den birsürü para verip bana badi almış,göbeğime fln geliyodu
doğumgünümdede saç düzleştiricisi almış,ha buna ihtiyacım vardı ama nebileyim insan kendini daha özel hissettircek birşey istiyo sanırım
benimde aklıma ilk poker takımı geldi ama oda özel birşey değilki gelen herkes oynucak bilemedim kafam nedense kendime aldıracaklarımda çalışıyorkombine desen burdan trabzona gidip gelme işi yaş iş
biraz önce en düzgün cevabı pingu vermiş valla özel yeri dövmeci adam niye görsünbizimki dövme işlerine zaten karşı o fikir yaş benim için:26:
Hımmm ince düşünemiyor diyorsun. Bazı erkekler böyledir. Misalen çok yakın bir tanıdığımın eşi kredi kartını eşine verip kendine ne istiyorsan onu al diyor. Çünkü haftanın 7 günü çalışıyor ve hediye almaya zamanı yok. Gerçi istese zamanı bir şekilde ayarlar ama istemiyor demek. Böyleleride var canım .O yüzden eşine sitem etme içten içe.
spada masaj nasıl
spada masaj nasıl
spada masaj nasıl
dövme,masaj....senin hediyeler değişiik biraz
aslında dövme güzel fikirde,bize ters
oda bana uymaz kocama elin asyalı karıları masaj yapamaz
o şu klasik olucak ama yılın kocası oscarından olabilir, gördüğünüz üzere bende eşimde çok romantik sayılmayız işimiz zor
kızlar çok değişik fikirler var nette biride şu eşinizin adını sevdiği yerinize dövme yaptırın
Hımmm ince düşünemiyor diyorsun. Bazı erkekler böyledir. Misalen çok yakın bir tanıdığımın eşi kredi kartını eşine verip kendine ne istiyorsan onu al diyor. Çünkü haftanın 7 günü çalışıyor ve hediye almaya zamanı yok. Gerçi istese zamanı bir şekilde ayarlar ama istemiyor demek. Böyleleride var canım .O yüzden eşine sitem etme içten içe.
benim kocam da buna benziyo ama bu kadar da rahatsız edici şekilde değil tabiki
bana sorar ne istediğimi ben de söylerim alır
en sevdiğim yönü ise, hediye almak için asla zaman kollamaz
her an her yerde pat diye elime bişey sıkıştırabilir
özellikle çiçek çok gönderir
gecen yine göndermişti, annem evdeydi kapıyı o açtı
çiçeği görünce;"off ya bu çocugun da maaşı bunlara gidiyo" dedi
gelen çocuk da kaynanam sandı, "oğlunuz galiba" dedi
annem de "yok, damadım. Ben kızıma kaynanalık yapıyrum" dedi.
ben hiç çiçek almadım evelediğimizden beri gelin buketim hariç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?