Eylül dostluğumuza burada devam (:

Hımmm ince düşünemiyor diyorsun. Bazı erkekler böyledir. Misalen çok yakın bir tanıdığımın eşi kredi kartını eşine verip kendine ne istiyorsan onu al diyor. Çünkü haftanın 7 günü çalışıyor ve hediye almaya zamanı yok. Gerçi istese zamanı bir şekilde ayarlar ama istemiyor demek. Böyleleride var canım .O yüzden eşine sitem etme içten içe.

spada masaj nasıl

eşim öyle bir şey bana dese pos cihazını yutturururm herhalde
bana sana ne alıyım dediğinde otur düşün onu da ben söylersem ne anlamı kalır derim sağolsun her defasında da beni şaşırttır eşek :123:

spada masaj nasıl

masaj yapanın erkek olduğuna emin olursan güzel

similia çok güzel fikir ama tanıştığımız yerde değilizki.. bende mektup yazıcam bu yüzden, yazdığın şey benimde aklıma gelmişti de yapamıycam için dedim ünv dönemlerindeki günlerimizden başlıyim anne baba olucamız zamanlara kadar bi mektup yazayım bakalım becerebilecekmiyim. internetten kopya çekicem

bende isimli gömlek dicektim,Kişiye Özel Mesaj Nakışlı Gömlek yazın çıkıyor,ama el beceriniz var ise kendiniz yapın okadar para vermeyin,,zahter kesin yapar böle bişeyyyy

cüzdan almıştım daha önce,ama isimli cüzdan fikride güzel

benim kocam da buna benziyo ama bu kadar da rahatsız edici şekilde değil tabiki
bana sorar ne istediğimi ben de söylerim alır

en sevdiğim yönü ise, hediye almak için asla zaman kollamaz
her an her yerde pat diye elime bişey sıkıştırabilir
özellikle çiçek çok gönderir
gecen yine göndermişti, annem evdeydi kapıyı o açtı
çiçeği görünce;"off ya bu çocugun da maaşı bunlara gidiyo" dedi
gelen çocuk da kaynanam sandı, "oğlunuz galiba" dedi
annem de "yok, damadım. Ben kızıma kaynanalık yapıyrum" dedi.

ben hiç çiçek almadım evlediğimizden beri gelin buketim hariç

Son düzenleme:
ben hiç çiçek almadım evelediğimizden beri gelin buketim hariç

1 sene yeter sana işte kopar kopar kullan
bizimkide alır ama aldığını koyacak yer bulamıyorum sonra atmaya kıyamıyorum. en son alma dedim. böyle sık sık.
bi ondan hatıra sakla biraz ondan ev çiçek bahçesine dönüyor kitap arası da yetmiyorrrrr

İş güç arasında yazdıklarınızı takip ediyorum kızlar, Aynı dertten ben de muzdaribim, yıldönümü için kız kulesine rezervasyon yaptırsam nasıl olur :44: :44: :44: :44: :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…