Eylül dostluğumuza burada devam (:

bir hafta dolmadan solup çürüyorlar ben de çok acıyorum hem verilen paraya hem de giden çiçeklere
bir de ben iyice kokuşana kadar atmaya kıyamıyorum, öyle tutuyorum evde
en sonunda hep eşim atıyor
gülleri kurutup saklayabiliyorum ancak ama diğerleri saklanmıyor
vazoları kaldı bir tek, dolapta duruyolar hepsi
evde 8-9 tane vazo var hepsi boş, gelen giden begenen olursa veriyorum

kızlar kardeşim şimdi beni aradı kız ark.nın doğum günü varmış ne alaıyım diye bana soruyo kelin ilacı olsa başına sürer dedim
bisürü şey saydım çoğunu almış kıyafet,ayakkabı,takı hepsinden almış başka ne olabilrki sizce?

aynen bende devamlı su değiştiriyorum,şeker atıyorum yaşatabildiğim kadar yaşatmaya çalışıyorum
cam kenarına koyuyorum artık kendinden geçiyorlar bide suyunu hergün değiştirsen de pis kokuyor..
başedemeyince aldırmıyorum artık onun yerine beni tophaneye götür nargiile içelim diyorum
haftada 1-2 kez gidiyoruz bende seviniyorum oda

forum akvaryuma giden var mı ? bize 4 tane beleş bilet geldi bu hafta gidelim dedik
beğendiniz mi diye soracaktım ?

ıkeaya biz gitmiyoruz çünkü her gittiğimzde kayboluyoruz

forum akvaryuma giden var mı ? bize 4 tane beleş bilet geldi bu hafta gidelim dedik
beğendiniz mi diye soracaktım ?

ıkeaya biz gitmiyoruz çünkü her gittiğimzde kayboluyoruz

ben gitmedim ama floryadakine gitmek istiyorum orası çok daha güzelmiş.
ikeada bizde başta çok kayboldukta sonra ev alışverişlerinden öğrendik her yeri şimdide küçük odada oturmayı düşünüyoruz oraya birşeyler bakalım dedik.

o daha açılmadı tam olarak bizim orada bazı projelerimiz var bitmek üzere bazı dükkanlar açıldı sadece.
ıkea öyle ya karışık bunalıyoruz labirent gibi girdin mi çıkamıcam diye korkmaya başlıyorum

bak nargile dedinde hatırlattın bizde nargile aldık eve balkonda bir kere yaptık hevesimizi aldık duruyor öyle, bigün yine yparsak fotolarını çekerim küçücük yerde rengarenk miderler fln tam cafe ortamı oldu :

aa bende açıldı diye biliyorum hatta gidenler oldu onlardan duymuştum çok güzel diye.

Son düzenleme:

evde dışarıdaki kadar keyifli olmuyor ya onların aldığı tütünü ben yıllardır hiç bir yerde içemedim hala.
dün akşam gittik tütün yeni gelmiş ama eşim halsizdi 1 saat oturduk soğuk soğuk ter attı hemen kalktık tadını çıkartamadık.
avm açıldı ama iiçeride hala bitmeyen alanlar var bizim yaptığımız 3 -4 firma var mesela hala bitmedi :)

Son düzenleme:
ben düşüncemi yazayım sizce nasıl olur kızlar. h.sonu olduğu için kendim pasta yapayım diyorum zor gelmezse yada alman pastası da yapabilirim. sevdiği yemeği hazırlarım salona haszırlarım masayı,mumları filanda yakarım. dediğim gibi uzun bi mektup yazarım. sevgililik dönemimizden bugüne kadar duygusal bi mektup becerebilirsem. ikimizin sarkısını ve ilk dans şarkımız dönüşümlü olarak çalsın. geldiğinde kapıyı açmayayım ortalıkta görünmiyeyim. hemen kapının karşısına salona yönlendiren bi not yazayım. mektubu masaya göreceği şekilde koyayım. ben yokken okusun, alttan tabi bizim şarkımız çalsın,bende gizlice izleyeyim okurken mimiklerini filan göreyim. mektp bitince çıkayım boynuna sarılayım. sonra das filan ederiz yemeğimizi yeriz. gerisi malum

Nasıl sizce ??

istanbul akvuryamdan bahsediyoruz dimi orda avm nerdeki ben bilemedim:44:
ama baktım sitesine sinema salonu,restorantı,hediyelik yeri varmış vayy daha gidesim geldi bilmiyordum

haftasonu eşin evde olmuyo dimi dediklerini rahatlıkla yaparsın.
onun eve geleceğine yakın evde olmadığını bilsin diye ara anneme gidiyorum falan filan bişeyler de eve gelince evin içinde seni aramasın.

haftasonu eşin evde olmuyo dimi dediklerini rahatlıkla yaparsın.
onun eve geleceğine yakın evde olmadığını bilsin diye ara anneme gidiyorum falan filan bişeyler de eve gelince evin içinde seni aramasın.

anahtarı olsada kapıyı çalar illaki benim açmamı ister ama uzun süre açmazsam mecbur kendi açar girer. hemen karşısında notu görüünce aramaz heralde beni ya balkona filan çıkarım bende ya aklımda bu var ama uygulayabilirmiyim bilmiyorumki? Nasıl fikir sence ?

Pırıl pırıl ütülü giysili, misler gibi parfüm kokulu, saçları taralı, dişleri fırçalanmış adamı / kadını sevmek kolaydır.

Aslında aşk, aynı insanı, sabahın körü uykudan uyandırdığındaki en sinirli hali ile de kabul
edebilmek, aynı tuvaleti bir dakika arayla kullanabilmek, diz yapmış pijamalarla kanepede yastıklara sarılıp sızmışken bile şevkatle okşayabilmektir.

Buna katlanamayanlar zaten aşık değillerdir.

Bu durumda evlilik hoşlandığın insana karşı olan duygularını öldürüyor diyebiliriz.

Zira aşıksan, aynı havayı solumak bile zevk verir. Hep beraber olmak istersin. Banyodan gelen su sesi bile onun evde olduğunun işaretidir ve huzur verir.

Ütülediğin gömleğin ona ne kadar çok yakışacağını düşünürsün.

Pişirdiğin yemeği ne çok seveceğini hayal edersin.

Bin tane ayakkabısı varken bin birinciye sahip olmaktan mutlu olacak diye, istediğin gömleği satın almaktan vazgeçersin.

Zamanla almaktan çok, bir şeyler vermekten mutluluk duyduğunu keşfedersin.

Eğer kadın evlilikte ikinize yemek pişirecek, dolabı düzenleyip ütüyü yapacak bir anne olacak görülüyorsa, o kadının saçlarının hiç yağlanmadığı ve adamın geceleri terlemediği düşünülüyorsa, asla kavga edilmeyecek ve lavabo tamir edilirken dahi gülüşüp öpüşülecek zannediliyorsa zaten beklenti bir evlilik değil, bir amerikan filmini yaşamaktır.

Bu hayallerle yola çıkıldığında, damat ilk gece gelinin saçlarından onbin firkete sökmeye çalıştığında, gelin ise damat firketeleri çıkaramayıp hay... Böyle kuaförü" diye söylendiğinde zaten evlilik sandıkları şey çatırdamaya başlayacaktır.

Evlilik; sadece aşk değildir.

Evlilik; ev arkadaşlığı, kankalık, sırdaşlık, ortak hesaba sahip mudilik, ayrı kökenlerin birleşmesi, başı hatırlanmayan bir akrabalık ilişkisidir.

Aşk bu ilişkide tutkuyu sağlar ama zaten tek başına ayakta tutamaz.

Aşıksanız ateşli sevişmeler yaşarsınız ama kış akşamları evde konyak içip geyik yapamayabilirsiniz.

Hala canınız sıkıldığında onu değil de annenizi arıyorsanız, yalan olmuştur o evlilik.

Aşk evlilikte gider gelir. Halıya kola döktüğünde aşk biter, ama o, halıyı temizleyebilirse gene aşık olunur.

O aradaki sinir evresini aşabilenler ellinci yıla kadeh kaldıranlardır.

Tahammül edemeyenler ise ikinci evlilikten sonra artık evliliğin yalan olduğuna inanacaklardır.

Zafer, direnenlerin olur.

istanbul akvuryamdan bahsediyoruz dimi orda avm nerdeki ben bilemedim:44:
ama baktım sitesine sinema salonu,restorantı,hediyelik yeri varmış vayy daha gidesim geldi bilmiyordum

Evet canım forum avm içindeymiş sanırım.

bence güzel ama benim eşim olsa hemen içeri girmeden arar onun için öyle dedim.

kızlar bakın tam evlilik yıldönümü için yazılacak bi not buldum ama ben bunu daha önce biraz değiştirerek eşime vermiş olabilirim emin olamadım o yüzden yazamıycam sanırım.

Seninle tanistigim ilk gün hala aklimda…
Gözlerin, gülüsün, karsi konulmaz safligin, iste bu yüzdendir ki, hayatimi seninle harcamaya, paylasmaya ve bitirmeye karar verdim.
Seninle evlilige yeniden sekil verdim, belki de hissetmeden senin ellerinde hayat kazandim.
Klise hiçbir seyi sevmedim, seninle hiçbir seyde kliselik yoktu zaten. Bu kadar senenin ardindan tesekkür ediyorum, ne için mi?
Bana kazandirdiklarin-benden aldiklarin için bana sahip çikip-beni özgür biraktigin için kendinden bir parçayi bana verdigin, yalani asla benimle tanistirmadigin-ama zaman zaman yalana tesvik ettigin için, önce olaylarin karamsar yanini önüme serip-sonra ruhuma iyimserlik asiladigin için, bana katlanip-beni katlanmaz yaptigin için, seni seviyorum cümlesini duymayi unutturdugun-ama en olmadik
zamanlarda hatirlattigin için, simdi benim için her seyden önemli olan aile kavramini yasattigin için…
ve daha birçok yasanmislik ve yasanilacak anlar için….
Evlilik yildönümünün, bu kismi benim için hiçbir zaman önemli olmadi ama en önemlisi bugün ilk anlamli Evet’i ettigimiz gün.
Umarim asla pismanlik duymamissindir beni hayatina kattigina. Acisiyla, tatlisiyla, gözyasiyla, tutkusuyla, yalaniyla, hayata dair yasanilmasi gereken ne varsa seninle yasadigim için mutluyum.

pingu yapmak istediğin de güzelmiş notta güzel ama spidiye bkatılıyorum eşimde evde beni arar onu iyi ayarlaman lazım

pingu,şu heykelciklerlerden yılın en iyi babası fln alabilirsin,yada bebeğinin ağzından babasına mektup yazabilirsin,annem seni şöyle seviyo fln gibi...

birsürü orjinal fikirler çıkmış tebrikler
pingu mektup işini yap mutlaka. biz eşimle birbirimize sürekli mektuplar yazarız. öğrencilikten kalma bi alışkanlık galiba. derslerde sıkılır birbirimize kısa mektuplar yazardık sonrada devam ettirdik. bende güzel bi mektup yazmayı planlıyorum hem bu sefer ikimiz adına yazıcam (bebişimle ben) daha özel olacaktır eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…