- Konu Sahibi landfloves
-
- #6.901
1 sene yeter sana işte kopar kopar kullan
bizimkide alır ama aldığını koyacak yer bulamıyorum sonra atmaya kıyamıyorum. en son alma dedim. böyle sık sık.
bi ondan hatıra sakla biraz ondan ev çiçek bahçesine dönüyor kitap arası da yetmiyorrrrr
bir hafta dolmadan solup çürüyorlar ben de çok acıyorum hem verilen paraya hem de giden çiçeklere
bir de ben iyice kokuşana kadar atmaya kıyamıyorum, öyle tutuyorum evde
en sonunda hep eşim atıyor
gülleri kurutup saklayabiliyorum ancak ama diğerleri saklanmıyor
vazoları kaldı bir tek, dolapta duruyolar hepsi
evde 8-9 tane vazo var hepsi boş, gelen giden begenen olursa veriyorum
forum akvaryuma giden var mı ? bize 4 tane beleş bilet geldi bu hafta gidelim dedik
beğendiniz mi diye soracaktım ?
ıkeaya biz gitmiyoruz çünkü her gittiğimzde kayboluyoruz
ben gitmedim ama floryadakine gitmek istiyorum orası çok daha güzelmiş.
ikeada bizde başta çok kayboldukta sonra ev alışverişlerinden öğrendik her yeri şimdide küçük odada oturmayı düşünüyoruz oraya birşeyler bakalım dedik.
aynen bende devamlı su değiştiriyorum,şeker atıyorum yaşatabildiğim kadar yaşatmaya çalışıyorum
cam kenarına koyuyorum artık kendinden geçiyorlar bide suyunu hergün değiştirsen de pis kokuyor..
başedemeyince aldırmıyorum artık onun yerine beni tophaneye götür nargiile içelim diyorum
haftada 1-2 kez gidiyoruzbende seviniyorum oda
o daha açılmadı tam olarak bizim orada bazı projelerimiz var bitmek üzere bazı dükkanlar açıldı sadece.
ıkea öyle ya karışık bunalıyoruz labirent gibi girdin mi çıkamıcam diye korkmaya başlıyorum
bak nargile dedinde hatırlattın bizde nargile aldık eve balkonda bir kere yaptık hevesimizi aldık duruyor öyle, bigün yine yparsak fotolarını çekerim küçücük yerde rengarenk miderler fln tam cafe ortamı oldu:1:
evde dışarıdaki kadar keyifli olmuyor ya onların aldığı tütünü ben yıllardır hiç bir yerde içemedim hala.
dün akşam gittik tütün yeni gelmiş ama eşim halsizdi 1 saat oturduk soğuk soğuk ter attı hemen kalktıktadını çıkartamadık.
avm açıldı ama iiçeride hala bitmeyen alanlar var bizim yaptığımız 3 -4 firma var mesela hala bitmedi :)
ben düşüncemi yazayım sizce nasıl olur kızlar. h.sonu olduğu için kendim pasta yapayım diyorum zor gelmezse yada alman pastası da yapabilirim. sevdiği yemeği hazırlarım salona haszırlarım masayı,mumları filanda yakarım. dediğim gibi uzun bi mektup yazarım. sevgililik dönemimizden bugüne kadar duygusal bi mektup becerebilirsem. ikimizin sarkısını ve ilk dans şarkımız dönüşümlü olarak çalsın. geldiğinde kapıyı açmayayım ortalıkta görünmiyeyim. hemen kapının karşısına salona yönlendiren bi not yazayım. mektubu masaya göreceği şekilde koyayım. ben yokken okusun, alttan tabi bizim şarkımız çalsın,bende gizlice izleyeyim okurken mimiklerini filan göreyim. mektp bitince çıkayım boynuna sarılayım. sonra das filan ederiz yemeğimizi yeriz. gerisi malum
Nasıl sizce ??
haftasonu eşin evde olmuyo dimi dediklerini rahatlıkla yaparsın.
onun eve geleceğine yakın evde olmadığını bilsin diye ara anneme gidiyorum falan filan bişeyler de eve gelince evin içinde seni aramasın.
istanbul akvuryamdan bahsediyoruz dimi orda avm nerdeki ben bilemedim:44:
ama baktım sitesine sinema salonu,restorantı,hediyelik yeri varmış vayy daha gidesim geldi bilmiyordum
anahtarı olsada kapıyı çalar illaki benim açmamı ister ama uzun süre açmazsam mecbur kendi açar girer. hemen karşısında notu görüünce aramaz heralde beni ya balkona filan çıkarım bendeya aklımda bu var ama uygulayabilirmiyim bilmiyorumki? Nasıl fikir sence ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?