Eylül dostluğumuza burada devam (:

islim kebabı yaptım dün ben :) eşim ve babam açlıktan öldü yalnız,aman ne zahmetli iş öle o yaa,köfteleri kızart,patlıcanları kızarttt

2 saat uğraştım 10 dk da bitti..allahtan bugunede kaldıda yemek derdim yok

hellooo :)

pingu benim de planım seninkine benziyordu ama şuan bir b planı yapmam laızm çünkü görümcelerim o günlerde burda olacak büyük ihtimal
o zamana kadar giderlerse süper olur tabi

tanışma yıldönümümüzde de kayınpederim vardı
bilerek mi yapıyolar diye düşünmeye başladım

Günaydın güzellerr.
Bugün işyerinde bikaç kişi toplanıp kahvaltı yaptık herkes bişeyler getirdi. öyle bi yemişimki şiştim valla

benim tatil bitmedi daha sipidim.azıcık daha keyif yapayım.

bari kardeşimle annemi kahvaltıya çağırayım sende bana menu bul hadi kahvaltılık

hadi bakalım afiyet olsun

milföyden börek , karabiberli yumurta , sosis haşla yada kızart bide yanına kahvaltılıklar yeter işte Allah ne verdiyse

bari kardeşimle annemi kahvaltıya çağırayım sende bana menu bul hadi kahvaltılık

bizim sabahki kahvaltıda tazecik ekmek,zeytinyağlı salça, naneli z.yağlı haşlanmış patates,tahin pekmez, peynir,zeytin,börek, kek ohh valla keşke hergün böyle kahvaltı yapabilsem işyerinde.

sende sigara böreği kızartabilirsin, kaşarlı yumurta eşim yaptı geçen çok güzel oluyo kaşarlarını yaaktı birazcık, çikolatalı milföy, milföyden pizza,sosis sote.. ohoo bak bisürü buldum ben

hadi bakalım afiyet olsun

milföyden börek , karabiberli yumurta , sosis haşla yada kızart bide yanına kahvaltılıklar yeter işte Allah ne verdiyse

süpersin yaa şıp diye menu çıkardın.ama milföyüm dün bitti.buzlukta yufkam var ondan tava böreği yapayım.yumurta olabilir.sosisi annem yemez.bide biberli baharaylı peynir salatası var onu da hazırlarım yeter kahvaltılıklar çok yer tutuyo zaten.

aynen canım yeter bence de afiyet olsun benim yerime de keyif yap

Günaydın kızlar :) Akşama misafirim var. Dün evimi temizledim. Birde iş yerindekilere sözüm vardı. Kısır yapacağım diye. Gece temizlikten sonra onuda hallettim. Bu gün boş bir gün olacak yine. Telefonlarımız bile çalmıyor.

bizim sabahki kahvaltıda tazecik ekmek,zeytinyağlı salça, naneli z.yağlı haşlanmış patates,tahin pekmez, peynir,zeytin,börek, kek ohh valla keşke hergün böyle kahvaltı yapabilsem işyerinde.

sende sigara böreği kızartabilirsin, kaşarlı yumurta eşim yaptı geçen çok güzel oluyo kaşarlarını yaaktı birazcık, çikolatalı milföy, milföyden pizza,sosis sote.. ohoo bak bisürü buldum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…