- 18 Ağustos 2011
- 3.181
- 303
- 363
- Konu Sahibi landfloves
-
- #6.941
günaydın kızlar..hep cumalar böle çabuk gelse dimi
yeni öğrendiğim börek tarifini vereyim hemen kahvaltılık..
yufkayı açıyosun her tarafını sıvı yağla yağlıyosun,sonra üzerine un serpiştiriyosun,yufkayı ortadan ikiye katlıyosun yine yağlayıp un serpiştiriyosun.en alt kısmına tuzsuz yada tuzlu loru kalın bir şekilde en baştan en sona bol bol koyuyosun.başlıyosun sarmaya.sarma işlemi bitince 4 er parmak kalınlığında kesip tepsiye diziyosun,3 yufka 1 tepsiyi dolduruyo,üzerlerine yumurta sarısı sürüp 180 derece fırına atıyosun,sanırım un kullanıldığı için çıtır çıtır oluyo.
afiyet olsunnn
günaydınn ,
ne güzel bir kahvaltı o öle benimki de , kibrit kutusu kadar olması gereken ama kafam kadar olan diyet peynir
günaydın kızlar..hep cumalar böle çabuk gelse dimi
yeni öğrendiğim börek tarifini vereyim hemen kahvaltılık..
yufkayı açıyosun her tarafını sıvı yağla yağlıyosun,sonra üzerine un serpiştiriyosun,yufkayı ortadan ikiye katlıyosun yine yağlayıp un serpiştiriyosun.en alt kısmına tuzsuz yada tuzlu loru kalın bir şekilde en baştan en sona bol bol koyuyosun.başlıyosun sarmaya.sarma işlemi bitince 4 er parmak kalınlığında kesip tepsiye diziyosun,3 yufka 1 tepsiyi dolduruyo,üzerlerine yumurta sarısı sürüp 180 derece fırına atıyosun,sanırım un kullanıldığı için çıtır çıtır oluyo.
afiyet olsunnn
günaydınn ,
ne güzel bir kahvaltı o öle benimki de , kibrit kutusu kadar olması gereken ama kafam kadar olan diyet peynir
akşam ki menü ne ?
acaba ben neden diyet yapamıyorum
ben karar verdim 55 kiloyum 52 yada 53 kilo olmaya bu kez kesin kararlıyım hemde
ben karar verdim 55 kiloyum 52 yada 53 kilo olmaya bu kez kesin kararlıyım hemde
ben 68 çıktım doktorum 7 kilo vermen lazım dedi ne güzel 65 olmuştum şimdi yine şişme yolundayım
hayatımdaki en fazla kilodayım şu an,eşimde her fırsatta laf sokuyo,ama ben halaa hiçbişey yapmıyorum,bayramda kesin karar vermiştim,ama yine başlamadım
benim ayakkabılar jet hızıyla geldi,yanlardan çok az sıkıyo gibi ama benim ayak tombul oldugu için her ayakkabıda yanlardan sıkar
Eki Görüntüle 495128
sorunda öğle yemeğinde zaten,benim burda yemek olmadığı için dışardan döner fln yiyorum,evden yemek getirmem lazım,her akşam yemek artmıyo,artsada yemekler diyetlik değil
benim ayakkabılar jet hızıyla geldi,yanlardan çok az sıkıyo gibi ama benim ayak tombul oldugu için her ayakkabıda yanlardan sıkar
Eki Görüntüle 495128
Eki Görüntüle 495128
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?