- Konu Sahibi landfloves
-
- #6.961
speedycim dün pazardan aldınmı barbunya?
Annene geçmiş olsun canım, umarım önemli bişey değildir..sorma canım dün anneme gittim işten izin alıp eve gitmişti hastaydı yani pazara da gidemedim bu akşam işyerimi oradan alıcam alacaklarımı
artık akşam taksi ile götürürüm
teşekkürler kızlar,inş özdenin dedii gibi ayağımı vurmaz,vurursada veririm birine zaten 31 tl bana maliyeti..
BARBUNYA muabbetine katılamadım,barbunya için buralarda erken daha,geçen pazarda sadece 2 yerde vardı.esas eylülün başında olur barbunya,3 tl den aşağıda düşmez,en ucuz 2,5 olur,oda 3 lük kadar ii olmaz...mecbur alıcaz
Annene geçmiş olsun canım, umarım önemli bişey değildir..
Bende ayıklaması zor olur diye az az alıp koyuyorum, dün bende 3,5 tl den almıştım, beğendim ama taneleri küçük değildi.. Şuana kadar 3,5 kg alıp koydum, 6-7 kg daha alsam yeter.. Yoksa bamyaya yer kalmıycak.
sağol canım grip oldu ciddi bişey değiil. bugünde evde dinleniyor.
dün gece rüyamda bamya ayıkladım düşün artık alamadım ya takılmış aklımaakşam bende 1 er kilo alırım artık atarız buzluğa eşim ayıklar :)
benimde eşime barbunya ayıklatmışlığım vardırda, bamya ayıklarmı bilemedim
Annene geçmiş olsun canım, umarım önemli bişey değildir..
Bende ayıklaması zor olur diye az az alıp koyuyorum, dün bende 3,5 tl den almıştım, beğendim ama taneleri küçük değildi.. Şuana kadar 3,5 kg alıp koydum, 6-7 kg daha alsam yeter.. Yoksa bamyaya yer kalmıycak..
okadar yiyomusunuz?
ben daha dolabıma hiiç bişey koymadım. benim buzluk geniş diye annem 3 poşet fasulye 2 poşet dolmalık biber koydu şimdilik. daha koyarız heralde. ben hiç barbunya alıp pişirmedim bile ama sizden özendim bende mi alsam koysam acaba. eylül başı gibi domatesleri koyarız bizde anannemlerin tarladakiler çıksında tamamen beleşe getiriyom benbide kırmızı biber kızartıp koyarım yaptığım mezelik için.
Bişey sorucam canım, ben biberleri alsam kızartmadan küçük küçük kesip kurulayıp buzluğa atsam ne kadar dayanır..
Tavuğa renkli biberler çok yakışıyor, onun için yapıp koyim diyorum ama acep olur mu :26:
ben attım öyle doğradım 5*6 paket ben yemeklere falanda koyuyorum fasulye barbunyaya gayette güzel oldu atalı 1 ay olmuıştur
Bişey sorucam canım, ben biberleri alsam kızartmadan küçük küçük kesip kurulayıp buzluğa atsam ne kadar dayanır..
Tavuğa renkli biberler çok yakışıyor, onun için yapıp koyim diyorum ama acep olur mu :26:
ben attım öyle doğradım 5*6 paket ben yemeklere falanda koyuyorum fasulye barbunyaya gayette güzel oldu atalı 1 ay olmuıştur
Sağol canım, bende 4-5 paket hazırlayıp koyayım o zaman..
vaficim bende merak ediyodum speddy yapıomuş bak denesekmi bizde acaba. tadı değişmiyomu speddy bide biberler buzu çözülünce bi tuhafolmuyomu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?