Eylül dostluğumuza burada devam (:

teşekkürler kızlar,inş özdenin dedii gibi ayağımı vurmaz,vurursada veririm birine zaten 31 tl bana maliyeti..

BARBUNYA muabbetine katılamadım,barbunya için buralarda erken daha,geçen pazarda sadece 2 yerde vardı.esas eylülün başında olur barbunya,3 tl den aşağıda düşmez,en ucuz 2,5 olur,oda 3 lük kadar ii olmaz...mecbur alıcaz

sorma canım dün anneme gittim işten izin alıp eve gitmişti hastaydı yani pazara da gidemedim bu akşam işyerimi oradan alıcam alacaklarımı
artık akşam taksi ile götürürüm
Annene geçmiş olsun canım, umarım önemli bişey değildir..

Bende ayıklaması zor olur diye az az alıp koyuyorum, dün bende 3,5 tl den almıştım, beğendim ama taneleri küçük değildi.. Şuana kadar 3,5 kg alıp koydum, 6-7 kg daha alsam yeter.. Yoksa bamyaya yer kalmıycak..

sağol canım grip oldu ciddi bişey değiil. bugünde evde dinleniyor.

dün gece rüyamda bamya ayıkladım düşün artık alamadım ya takılmış aklıma akşam bende 1 er kilo alırım artık atarız buzluğa eşim ayıklar :)

Son düzenleme:
günaydın kızlarrr
herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun...geçmişi okumadan direk daldım...
Tatilden dün sabah geldik, çook güzel 4 günlük bir tatil yaptık eşimle
Dün çamaşır temizlik derken akşam oldu sonrada carrefoura alışverişe gittik dolaba fare düşse başı yarılır öle durumdaydı buzdolabı
kilolardan bahsedilmiş 1 aykadar önce ramazan gelmeden eşimle diyet yapmıştık 1 ay kadar zamanda ben 4 eşim 5 kilo vermişti, tabi ramazanda ve tatilde tatlılar yemekler derken verdiklerimizi hooop geri aldık:44:
Bugünden itibaren tekrar başladık, çok zor değil aslında sadece 1-2 gün zor sonra alışıyorsun zaten. Sabah 1 kase nesfit, öğlen eşim çorba içecek bende salata, ara öğün etiform, akşamda ızgara tavuk salata ayran, ve arada bol bol su içmeliyiz su içmeyi sevmiyosanız benim gibi ayran veya soda içebiliriz. bu şekilde haftada 1,5 kilo falan vermiştim. arada kaçamak yapınca azcık geri alıyorsun tabiii
Yıldönümü olarakta pazartesiye geliyor, demiştim benim koca süprüzcü değil diye geçen gün bana soruyor neyapalım yıldöünümmüzde diye bende geçiştirdim ama ogün yapacaklarım belli. mektup yazıp iş yerine kargo ile göndericem, hediye olarakta saat alıcam akşamada hediyesini veririm. Onun yapacaklarınıda ben biliyorum eve çiçek gönderir akşam yemeğinede evlilik teklif ettiği yere götürecekmiş hediyemde telefon

benimde eşime barbunya ayıklatmışlığım vardırda, bamya ayıklarmı bilemedim

benimde eşime barbunya ayıklatmışlığım vardırda, bamya ayıklarmı bilemedim

yok bamyayı bizimki de beceremez gibi geliyor. ama diğer tüm işlerimi yapar domates doğrar , barbunya ayıklar ,fasulye kırar ,
her eve lazım yarın çalışıyorum inşllah temizlikte yapar

okadar yiyomusunuz?

ben daha dolabıma hiiç bişey koymadım. benim buzluk geniş diye annem 3 poşet fasulye 2 poşet dolmalık biber koydu şimdilik. daha koyarız heralde. ben hiç barbunya alıp pişirmedim bile ama sizden özendim bende mi alsam koysam acaba. eylül başı gibi domatesleri koyarız bizde anannemlerin tarladakiler çıksında tamamen beleşe getiriyom ben bide kırmızı biber kızartıp koyarım yaptığım mezelik için.

Bişey sorucam canım, ben biberleri alsam kızartmadan küçük küçük kesip kurulayıp buzluğa atsam ne kadar dayanır..

Tavuğa renkli biberler çok yakışıyor, onun için yapıp koyim diyorum ama acep olur mu :26:

ben attım öyle doğradım 5*6 paket ben yemeklere falanda koyuyorum fasulye barbunyaya gayette güzel oldu atalı 1 ay olmuıştur

ben attım öyle doğradım 5*6 paket ben yemeklere falanda koyuyorum fasulye barbunyaya gayette güzel oldu atalı 1 ay olmuıştur

vaficim bende merak ediyodum speddy yapıomuş bak denesekmi bizde acaba. tadı değişmiyomu speddy bide biberler buzu çözülünce bi tuhafolmuyomu ?

Sağol canım, bende 4-5 paket hazırlayıp koyayım o zaman..

vaficim bende merak ediyodum speddy yapıomuş bak denesekmi bizde acaba. tadı değişmiyomu speddy bide biberler buzu çözülünce bi tuhafolmuyomu ?

yapın kızlar tadında falanda farklılık olmuyor ben havuç bile atıyorum. barbunya için doğruyorum hazır ooluyor

dolmalık biberi nasıl koyuyosunuz ben bilmiyorum onu???

kışlık domatesler hazır bizim,bayramın sonunda yaptık annemle,24 kilo domatesten 14,5 kavanoz çıktı (1 er kiloluk)..bakalım yetecekmi denicem bu sene

bugün tavuk dolma yapmayı düşünüyorum bakalım becerebilecekmiyim. işyerinden arkadaşımda frın poşetine koymadan yapıyomuş,tepsiye su koyup tavuğun üzerine z.yağ,tereyağ,azda yoğurt karıştırıp sürüyomuş. ımm canım istedi deniyim bakalım eşimede söylemiyim sürpriz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…