Eylül dostluğumuza burada devam (:

dolmalık biberi nasıl koyuyosunuz ben bilmiyorum onu???

kışlık domatesler hazır bizim,bayramın sonunda yaptık annemle,24 kilo domatesten 14,5 kavanoz çıktı (1 er kiloluk)..bakalım yetecekmi denicem bu sene

zeytinyağlı yap çiğden sırala poşete at öyle çıkartıp pişirirsin

dolmalık biberi nasıl koyuyosunuz ben bilmiyorum onu???

kışlık domatesler hazır bizim,bayramın sonunda yaptık annemle,24 kilo domatesten 14,5 kavanoz çıktı (1 er kiloluk)..bakalım yetecekmi denicem bu sene

annem yaptı canım ama yanlış bilmiyosam kaynamış suya sokup çıkartıyo biberleri kuruduktan sonra buzdolabı poşetlerine koyup atıyo buzluğa. dün benim hem alt komşum hem üst komşum salça yaptı. banada verseler bari ufak bi tabak taze salçayı çok severim

sen hamilesin versinler tabi, bebişin canı çekmiştir

fırın poşetine koy da yap canm bence hem temiz oluyo hiç biyere bulaşmıyo bişi

benim akşama yine yemeğim yok ne güzel dimi.

bayram tatilinde Elif şafağın kitabını aldım son çıkan ortasına geldim ince bir kitap okumayı seven var ise mutlaka alsın :)

Son düzenleme:
Merhaba tatlı bayanlar...
Muhabbetler ne guzel oyle...

Ben de dıyetteyım kızlar, karatay dıyetını uyguluyorum , bakalım vucudum uyum saglayacak mı deneme surecındeyım suan :)
İzmıre gıdene kadar halletmem lazım bu ısı...

Ben de cumartesı gunu pazara gıdıcem herhalde 20 kılo alırım domates yetmezse haftaya tekrar alırım...
O renklı bıberlerden ben de atmak ıstıyordum dolaba speddy soledıgın ıyı oldu...

Kızlar bı de ben patlıcanı cok alıp fırına kozletıcem ıns. Kısın dıyorum sadece salata olarak degıl hunkar begendı alı nazık ıcın de atmak ıstıyorum epey olması lazım, buzluk hangı bırını alcak bılmem...

Bu arada eylulun ılk haftası sınavlarım var, pek bıı tırsıyorum gecemıcem gıbı ama bakalım...

benim akşama yine yemeğim yok ne güzel dimi.

benim bugün yemek derdim yok bamya ve mercimek çorba var yanına salata yeterli kızlar bide dün poğaça yaptım önceden de değişik tarifler denemiştim ama puf puf olmamıştı bu defa istediğim gibi oldu size de veriim tarifi yapmak istersiniz belki
3 su bardağı ılık süt
1 su bardağı sıvı yağ
3 yemek kaşığı şeker
1.5 tatlı kaşığı tuz
2 yumurta birinin sarısı üzerine
maya
aldığı kadar un

smilla ayakkabın cok guzel canım bu arada, gule gule kullan...

Gecenlerde ısyerının resmını koydunya manzarasını o kadar duygulandım kı anlatamam...
Bız esımle sevgılıyken nısanlıyken koprunun ayagındakı kokoreccıden sandvıc yaptırır denız kıyısına gıder saatlerce otururduk orda, kek neyım yapardım ne guzeldı bee

merhaba

patlıcanı közle doğramadan soy at ben öyle yapıyorum istediğin gibi kullanırsın

ben hiç poğaça denemedim

3 beyazdan uzak durmak lazım bizim işyerine yemek geliyor belki akşam kalırsa alırım. şefimiz güzel yapıyor çünkü

mekanlar kişilerle,hatıralarla güzel oluyo zaten..

kokoreççimi varmış kız orda ben görmedim hiç edirne yaprak ciğer yazıyo,hiç yemedim ama

tamamdır canım tesekkur ederım...
Bu arada 2 3 kılo fazlam var deme yerız burda senı

hahahaha o 2-3 kilo beni nasıl rahatsız ediyor bir bilsen

bayram dönüşü 55,6 kiloydum. ertesi gün 54,3 oldum benim vucudum çok dengesiz şimdi 55 falanım işte.

50 yada 52 sabit kalsam mükemmel olur

mekanlar kişilerle,hatıralarla güzel oluyo zaten..

kokoreççimi varmış kız orda ben görmedim hiç edirne yaprak ciğer yazıyo,hiç yemedim ama

Var tabı kuzum, hanı kopruden ınerken bufeler falan var ya gec onları sağ tarafta kosede kokoreccı amca var bı de guzel yapıyor
orda olmak ıstıyorummmm

Var tabı kuzum, hanı kopruden ınerken bufeler falan var ya gec onları sağ tarafta kosede kokoreccı amca var bı de guzel yapıyor
orda olmak ıstıyorummmm

mmm gelde yiyelim ozaman

patlıcanıda kesin yap,annem bahçeden fazla çıktımı közlüyo artık bana veriyo ben seviyorum diye,kışın çıkarıyorum yogurtluyorum çok güzel oluyo

mmm gelde yiyelim ozaman

patlıcanıda kesin yap,annem bahçeden fazla çıktımı közlüyo artık bana veriyo ben seviyorum diye,kışın çıkarıyorum yogurtluyorum çok güzel oluyo

Valla ne guzel olur...
Esım de ben de hastasıyız patlıcanın, mutlaka yapmam lazım gecen sene ev kurarken elın memleketınde yapamadım
bu sene buralı oldum artık, epey yapmayı planlıyom sımdılık 10 kıloyla baslayım da esımın gozu korkmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…