Eylül dostluğumuza burada devam (:

merhabalar

az önce koca bi bardak süt içtim eşimi bi sevinçle aradım o da sevindi çünkü kalsiyum namına hiiiçç bişey yiyip içemiyodum aylardır

bende yarın pazara gidip kırmızı biber, patlıcan ve barbunya almayı düşünüyorum hatta dolmalık biberde alsam iyi olur bunlarıda buzluğa attım mı tamamdır.
aydasuuuu sen katmer, kete yapıp atıcaktın buzluğa attın mı??

canım ayrı dustuk epeydır, ıyısın demı, sutune ben de cok sevındım
Yormadan yap dıkkat et kendıne...
Yok canım ya onları ramazanda esım sahurda yesın dıye yapacaktım ama nasıp olmamıstı, sımdı de taze taze yaparım dıyorum. Ama mantı sıkıp atıcam buzluga o cok ıyı oluyor elıme yapısıyor yemek yokken

dolmalık biber fln baya yer kaplar,bu arada buzluktan çıkmış patlıcanı yogutrsuz yemedim hiç nasıl oluyo bilmiyorum

dolmalık biber fln baya yer kaplar,bu arada buzluktan çıkmış patlıcanı yogutrsuz yemedim hiç nasıl oluyo bilmiyorum

esım bıber pek sevmıyor Allahtan artık onun yerıne kısın haftada bır lahana sarıyorum...
aslına bakarsan ben de yemedım yıyen varsa desın de ona gore zıyan etmeyım
Hep yoğurlu salatasını yedık demı

şu közlenmiş biber patlıcana bi ben alışamadım ya hiç sevmiyorum. Buzluktan çıkan dolmalığıda sevmiyorum. kışın ne yemek yapıcamı bulamıyorum hiç. gerçi yazında dön dolaş aynı yemeğği yapıyo insan değişik şeyler yapmıyoruz ama en azından tazewcik biberler domatesler dolmalıklar oluyo.

siz karnı yarığı nasıl yapıyorsunuz kızlar eşim çok seviyor yapıyım dedim yarına falan ?
malum yarın akşam evde tek başına olacak ben arkadaşımlayım.

evet tatlım ya bi türlü denk gelemedik... bu aralar çok daha iyiyim şükür. sen nasılsın canım?
keteyi katmeri yapınca mutlaka bloğunda paylaş
ooo hamarat bayann demek mantılar açılıp yapılıyorr

siz karnı yarığı nasıl yapıyorsunuz kızlar eşim çok seviyor yapıyım dedim yarına falan ?
malum yarın akşam evde tek başına olacak ben arkadaşımlayım.

ben kıymasını hazırlayıp patlıcanları kızartıyorum hafifçe, sonra içi koyup fırın tepsisine dizip üzerinide folyo ile kapayıp fırına atıyorum.
kızarmış patlıcanların yağınıda iyice havlu kağıtla çektiriyorum. annem kızarınca hemen soğuk suya atardı sonrada süzgeçe koyar süzdürrüdü öyle daha yağsız oluyodu ama ben hiç denemedim

benim buzluğum bomboş, pazara pek çıkma alışkanlığımız yok özeniyimde yapıyım
herhalde annemden çoğunluklada kayınvalidemden otlanıcam

öğle arası eşim yanımdaydı, abisi aradı. kayınvalidemler sitem ediyolar yazık bayramda niye gelmedin diye.30 ağustos resmi izin ya perşembeye denk geliyo cuma günüde izin alıcam gidicezbüyük ihtimalle tabi bi doktoruma sormam lazım yolculuk yapmam uygun mu bakalım. dedim eşime annenler haklı ben oğluşumu 4 ay görmesem özlerim tabi dayanamam. o da beni bırakıp gitmiyo neden anlamadım. Abisinede diyo benim karım hamile onu bırakıp gelemem bende işaret ettim karşıdan öyle deme elifde özledi beraber gelcez de dedim sonra öyle dedi artık. diyolar evlenmeden önce elifi görmeye sık sık gidiyon 1 gece için bile gidiyodunya terbiyesiz

peki kızartmasam da közlesem olmaz mı ki ?
yada patlıcanları kızartıp buzluğa atsam istediğimde çıkartıp kıymasını ekleyip fırına versem olmaz mı denedin mi hiç ?

peki kızartmasam da közlesem olmaz mı ki ?
yada patlıcanları kızartıp buzluğa atsam istediğimde çıkartıp kıymasını ekleyip fırına versem olmaz mı denedin mi hiç ?

közlenmiş patlıcanlada olur canım.
sebzeleri kızartıp buzluğa atmayın diyolar çok zararlıymış. sen en iyisi közleyip at.

hamiş bayanlar doğum için doktor,hastane bakıyomusunuz???

Bende de yara var düzgün bi doktor araştırması içindeyim şu anda...

közlenmiş patlıcanlada olur canım.
sebzeleri kızartıp buzluğa atmayın diyolar çok zararlıymış. sen en iyisi közleyip at.

o zaman dolu buzluğumda közlediklerimle yaparım

ve az önce gazetede gördüm doğum izni 6 aya çıkartılacakmış ne zaman olur bilmiyorum inşllah size de vurur ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…