- Konu Sahibi landfloves
-
- #7.001
merhabalar
az önce koca bi bardak süt içtim eşimi bi sevinçle aradım o da sevindi çünkü kalsiyum namına hiiiçç bişey yiyip içemiyodum aylardır
bende yarın pazara gidip kırmızı biber, patlıcan ve barbunya almayı düşünüyorum hatta dolmalık biberde alsam iyi olur bunlarıda buzluğa attım mı tamamdır.
aydasuuuu sen katmer, kete yapıp atıcaktın buzluğa attın mı??
aydasu ya buzluk yetmez derin dondurucu lazımm
dolmalık biber fln baya yer kaplar,bu arada buzluktan çıkmış patlıcanı yogutrsuz yemedim hiç nasıl oluyo bilmiyorum
dolmalık biber fln baya yer kaplar,bu arada buzluktan çıkmış patlıcanı yogutrsuz yemedim hiç nasıl oluyo bilmiyorum
canım ayrı dustuk epeydır, ıyısın demı, sutune ben de cok sevındım
Yormadan yap dıkkat et kendıne...
Yok canım ya onları ramazanda esım sahurda yesın dıye yapacaktım ama nasıp olmamıstı, sımdı de taze taze yaparım dıyorum. Ama mantı sıkıp atıcam buzluga o cok ıyı oluyor elıme yapısıyor yemek yokken
siz karnı yarığı nasıl yapıyorsunuz kızlar eşim çok seviyor yapıyım dedim yarına falan ?
malum yarın akşam evde tek başına olacak ben arkadaşımlayım.
ben kıymasını hazırlayıp patlıcanları kızartıyorum hafifçe, sonra içi koyup fırın tepsisine dizip üzerinide folyo ile kapayıp fırına atıyorum.
kızarmış patlıcanların yağınıda iyice havlu kağıtla çektiriyorum. annem kızarınca hemen soğuk suya atardı sonrada süzgeçe koyar süzdürrüdü öyle daha yağsız oluyodu ama ben hiç denemedim
peki kızartmasam da közlesem olmaz mı ki ?
yada patlıcanları kızartıp buzluğa atsam istediğimde çıkartıp kıymasını ekleyip fırına versem olmaz mı denedin mi hiç ?
közlenmiş patlıcanlada olur canım.
sebzeleri kızartıp buzluğa atmayın diyolar çok zararlıymış. sen en iyisi közleyip at.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?