Eylül dostluğumuza burada devam (:

hamiş bayanlar doğum için doktor,hastane bakıyomusunuz???

Bende de yara var düzgün bi doktor araştırması içindeyim şu anda...

ben doğumu trabzonda yapmayı düşünüyorum. burda bi doktorum var, memnunumda. ama doğumda annem uzun süre kalsın istiyorum yanımda o da buraya gelirse öyle uzun süre kalamaz, sonra kv gelirim diyo ama diğer gelinde doğum yapacak aynı anda pek güvenmiyorum. hem bildiğim şehir hemde tanıdık doktor var ablamın tüp bebeğini de yapmıştı. geçen gittiğimde uğradım bi muayene olmuştum ayarladım yani bi kesin karar vermesi kaldı:44:

Son düzenleme:
şu sağlık sigortası işini araştırıcam bende,eğer sigorta kapsamında muayene,doğum fln ücretsize gelecek ise süper olur,bakalım neymişşş

dün akşam ikeaya gittik kızlar ev gereçlerinden çok Bebek eşyalarında takılı kaldık, içimiz gitti nasıl özendik anlatamam çok şirin şeyler vardı

şu sağlık sigortası işini araştırıcam bende,eğer sigorta kapsamında muayene,doğum fln ücretsize gelecek ise süper olur,bakalım neymişşş

o nasıl oluyor? haberdar edersin bizi de çocuk mocuk yaparsak işimize yarar...

dün akşam ikeaya gittik kızlar ev gereçlerinden çok Bebek eşyalarında takılı kaldık, içimiz gitti nasıl özendik anlatamam çok şirin şeyler vardı

sizinde gelmiş zamanınız

canım aydasunun tavsiye ettiği doktora git istersen buca da sen nerdesin bilmiorum da doruk tıp ta buanda gitmişti memnun kalmış bende gitcem de bi türlü gidemedim üşenmekten

özel sağlık sigortası süper bişey. biz malum devlete bağlıyız ve bi çok şeyden fark alıyorlar özel hastanelerde. mesela 4 boyutlu ultrasona gitmeyi istiyoruz geçen gün araştırma yaptım 200 ile 400 arasında fiyat söylediler. doğum da keza öyle şimdi gittiğim hastanede 2800 lira sezeryan yatış haricinde... eşimle düşündük keşke araştırıp özel sağlık sigortası yaptırsaydık ekstradan dedik. sizde daha bebiş işlerine girmeden güzel bi araştırın. çok faydası olacaktır eminim.

evt şimdi bakıyorumda konu biraz karışık :)

kent hastanesi burda en lüks hastane 5 yıldızlı otel gibi.inanılmaz ötesi pahalı,tahlilleri fln para yetişmez yani,bakalım bu sigorta olayı nasıl bişeyse,eğer yaptırırsam sadece doğum için değil ben her ay giderim zaten

evet canım oldukça karışık.
bekleme süresi varmış çoğunluğu 1 sene dolduktan sonra aktif oluyormuş... sonra yatarak ya da ayakta tedavi diye seçenekleri de mevcutmuş... seçtiğine göre aylık ödemeleri var doğal olarak. ama sigortacının güvenilir biri olması şart gibi düşündüm okuduklarım üzerine. çünkü birsürü ayrıntısı varmış. hastanede sonradan şok olmamak için tüm ayrıntılarına kadar bilgilendirebilecek tanıdık bi sigortacı lazım facede yazdığın gibi

kızlar özel sigorta konuşulmuş bildiklerimi anlatayım size öle sağlık sigortası yaptırayımda bedava doğrurayım diye bir durum yok maalesef ben böle sanıyordum tamamen ödediğiniz primle alakalı bu durum bedava da doğum yapabilirsiniz ama o zamanda primler çok yüksek .. ben öle biliyorum birde 1 sene boyunca bunu ödemeniz lazım ki doğumda faydalanın

kızlar selamlaarrr
ayy ben çok enerjikim bugün
habire temizlik yapıyom, az önce de banyo tuvalet temizledim
gaza geldim şimdi duvarlarını da fırçalicam inş

dikkat et ben kırmızı biber közlerken fenalaştım kokusundan çok etkilendim
sen de avaş yavaş yap olur mu iyice havalandır her yeri

siz karnı yarığı nasıl yapıyorsunuz kızlar eşim çok seviyor yapıyım dedim yarına falan ?
malum yarın akşam evde tek başına olacak ben arkadaşımlayım.

Karnıyarık Tarifi | Tarif Sepeti
ben hep bu tarifi yapıyorum, bazen fırına atarken üzerine kaşar da rendeliyorum çok güzel oluyor,yaptığım en güzel yemek
şimdiye kadar ikincisini istemeyen olmadı

benim doktorumun bulundugu hastahanede yapıcam doğumu Rabbim izin verirse
bu arada yara dediğin nerde canım? çok hassas bir durum bu, ihmale gelmez geç kalma

hamile kalmadan 1 sene öncemi yüksek primden ödücez diyosun?

ahsencim maşşallah diyelim enerjine. geçiyo dimi yavaş yavaş bulantıların..
kırmızı biberin kokusumu rahatsız etti seni, allah allah. ben fırına atıp közlicem. dikkat ederim canım saol

eşimin özel sağlık sigortası vardı, ben de yararlanıyodum ama ttam şirket kaldırdı sigortayı ben hamile kaldım:)) şans işte

hamile kalmadan 1 sene önce falan başlamak gerekiyomuş pirimleri ödemeye, ben öyle biliyorum
rahatsızlığımdan dolayı hastahanede yattığımda 3000 e yakın para gitti kızlar, iki doğum yapardım o parayla
ama sağlık işte eşimin gözü o anda parayı görmedi, direkt bana odaklanmıştı. Başka bişey için ayırdığı parayı kullandı
şimdi düşünüyoruz da daha uygun bir hastahanede yatabilirmişim yani
neyse ki iyleştim Allah başka dert vermesin

insan bilemiyorki işte ne zaman hasta oalcağını,özel sağlık sigortaları gereksiz gibi görünüyor,ki bende öle düşünüyodum,fakat insanın başına bişey gelincede çok faydası oluyo

3000 tl doğum iyiymiş kadıköy şifada 10.000 tl doğum

merhabalar kızlar, ben çok yorgunum, hiçbişey yapmadım sabahtan beri uykulu gibiyim hasta gibiyim. dişim için antibiyotik içiyorum iki gündür 1000mg 'lık, acaba ağır mı geliyor bilmiyorum. dün gecede sürekli korkuyla sıçramışım yattığım yerden eşim söyledi. ilaçlardan olabilir mi acaba? ne yapsam vitaminlerle falan takviye mi yapsam, vitamin yok kırmızı erik mi yesem canımda hiç istemiyor.

similla ayakkabılar çok yakışmış bu arada çok beğendim.

ahsencim maşşallah diyelim enerjine. geçiyo dimi yavaş yavaş bulantıların..
kırmızı biberin kokusumu rahatsız etti seni, allah allah. ben fırına atıp közlicem. dikkat ederim canım saol

ben de közleyip yapmıştım da çok kötü koktu işte bayılıyodum
sen de bir günde bitirmeyeçalışma, yavaş yavaş yap bolca havalandırarak

3000 tl doğum iyiymiş kadıköy şifada 10.000 tl doğum

özden 10 000 liraya doğum ne demek ya kadıköy şifa, sema hastahanesi ve acıbadem böyle çok pahalı
diğer özel hastahaneler böyle değil ki, en fazla 2000 e mal oluyor o da en fazla yani
ben yenibosna nisa hastahanesinde doğum yapıcam, doğum konusunda tanınmış güzel bir hastahane, sezeryan bile 1200 lira
normal doğum bundan çok çok daha ucuz tabi ki

10000 lira doğuma vereceğime üzerine 1000 lira daha koyup suda doğum yaparım
günah o paraya bebeişe neler neler alınır

geçmiş olsun
antibiyotikten dolayı öyle olmuşsun
meyve yiyemiyorsan meyve suyu iç
ya da pekmez at ağzına

geçmiş olsun
antibiyotikten dolayı öyle olmuşsun
meyve yiyemiyorsan meyve suyu iç
ya da pekmez at ağzına

meyve sularına hiç güvenmiyorum uzun zamandır almıyoruz kendim yapıyorum ama şimdi yapacak halim yok, pekmezin adı bile boğazımda bi gıcık yapıyor ıyyykkk...

kızlar patlıcan kışında bol bol oluyor burda çokda pahalı olmuyor aslında, buzluğu patlıcanla doldurmasak mı? gerçi kışlık patlıcanda şimdkiler gibi lezzetli olmaz dimi? bide közlenmiş patlıcanı nerelerde kullanabilirz ki?

bizim burda barbunya baya zamandır var, ben aldım iki üç kez yaptım bile.buzluğumada bi poşet attım sadece, bu hafta alsam iyi olur. aslında domateslerimi yapmayada başlasam iyi olur. salı günü domates bakayım bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…