- Konu Sahibi landfloves
-
- #7.021
hamiş bayanlar doğum için doktor,hastane bakıyomusunuz???
Bende de yara var düzgün bi doktor araştırması içindeyim şu anda...
şu sağlık sigortası işini araştırıcam bende,eğer sigorta kapsamında muayene,doğum fln ücretsize gelecek ise süper olur,bakalım neymişşş
dün akşam ikeaya gittik kızlar ev gereçlerinden çok Bebek eşyalarında takılı kaldık, içimiz gitti nasıl özendik anlatamam çok şirin şeyler vardı
özel sağlık sigortası süper bişey. biz malum devlete bağlıyız ve bi çok şeyden fark alıyorlar özel hastanelerde. mesela 4 boyutlu ultrasona gitmeyi istiyoruz geçen gün araştırma yaptım 200 ile 400 arasında fiyat söylediler. doğum da keza öyle şimdi gittiğim hastanede 2800 lira sezeryan yatış haricinde... eşimle düşündük keşke araştırıp özel sağlık sigortası yaptırsaydık ekstradan dedik. sizde daha bebiş işlerine girmeden güzel bi araştırın. çok faydası olacaktır eminim.
evt şimdi bakıyorumda konu biraz karışık :)
kent hastanesi burda en lüks hastane 5 yıldızlı otel gibi.inanılmaz ötesi pahalı,tahlilleri fln para yetişmez yani,bakalım bu sigorta olayı nasıl bişeyse,eğer yaptırırsam sadece doğum için değil ben her ay giderim zaten
merhabalar
az önce koca bi bardak süt içtim eşimi bi sevinçle aradım o da sevindi çünkü kalsiyum namına hiiiçç bişey yiyip içemiyodum aylardır
bende yarın pazara gidip kırmızı biber, patlıcan ve barbunya almayı düşünüyorum hatta dolmalık biberde alsam iyi olur bunlarıda buzluğa attım mı tamamdır.
aydasuuuu sen katmer, kete yapıp atıcaktın buzluğa attın mı??
siz karnı yarığı nasıl yapıyorsunuz kızlar eşim çok seviyor yapıyım dedim yarına falan ?
malum yarın akşam evde tek başına olacak ben arkadaşımlayım.
kızlar özel sigorta konuşulmuş bildiklerimi anlatayım size öle sağlık sigortası yaptırayımda bedava doğrurayım diye bir durum yok maalesef ben böle sanıyordum tamamen ödediğiniz primle alakalı bu durum bedava da doğum yapabilirsiniz ama o zamanda primler çok yüksek .. ben öle biliyorum birde 1 sene boyunca bunu ödemeniz lazım ki doğumda faydalanın
eşimin özel sağlık sigortası vardı, ben de yararlanıyodum ama ttam şirket kaldırdı sigortayı ben hamile kaldım:)) şans işte
hamile kalmadan 1 sene önce falan başlamak gerekiyomuş pirimleri ödemeye, ben öyle biliyorum
rahatsızlığımdan dolayı hastahanede yattığımda 3000 e yakın para gitti kızlar, iki doğum yapardım o parayla
ama sağlık işte eşimin gözü o anda parayı görmedi, direkt bana odaklanmıştı. Başka bişey için ayırdığı parayı kullandı
şimdi düşünüyoruz da daha uygun bir hastahanede yatabilirmişim yani
neyse ki iyleştim Allah başka dert vermesin
eşimin özel sağlık sigortası vardı, ben de yararlanıyodum ama ttam şirket kaldırdı sigortayı ben hamile kaldım:)) şans işte
hamile kalmadan 1 sene önce falan başlamak gerekiyomuş pirimleri ödemeye, ben öyle biliyorum
rahatsızlığımdan dolayı hastahanede yattığımda 3000 e yakın para gitti kızlar, iki doğum yapardım o parayla
ama sağlık işte eşimin gözü o anda parayı görmedi, direkt bana odaklanmıştı. Başka bişey için ayırdığı parayı kullandı
şimdi düşünüyoruz da daha uygun bir hastahanede yatabilirmişim yani
neyse ki iyleştim Allah başka dert vermesin
hamile kalmadan 1 sene öncemi yüksek primden ödücez diyosun?
ahsencim maşşallah diyelim enerjine. geçiyo dimi yavaş yavaş bulantıların..
kırmızı biberin kokusumu rahatsız etti seni, allah allah. ben fırına atıp közlicem. dikkat ederim canım saol
3000 tl doğum iyiymiş kadıköy şifada 10.000 tl doğum
merhabalar kızlar, ben çok yorgunum, hiçbişey yapmadım sabahtan beri uykulu gibiyim hasta gibiyim. dişim için antibiyotik içiyorum iki gündür 1000mg 'lık, acaba ağır mı geliyor bilmiyorum. dün gecede sürekli korkuyla sıçramışım yattığım yerden eşim söyledi. ilaçlardan olabilir mi acaba? ne yapsam vitaminlerle falan takviye mi yapsam, vitamin yok kırmızı erik mi yesem canımda hiç istemiyor.
similla ayakkabılar çok yakışmış bu arada çok beğendim.
geçmiş olsun
antibiyotikten dolayı öyle olmuşsun
meyve yiyemiyorsan meyve suyu iç
ya da pekmez at ağzına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?