- Konu Sahibi landfloves
-
- #7.041
ben de közleyip yapmıştım da çok kötü koktu işte bayılıyodum
sen de bir günde bitirmeyeçalışma, yavaş yavaş yap bolca havalandırarak
özden 10 000 liraya doğum ne demek ya kadıköy şifa, sema hastahanesi ve acıbadem böyle çok pahalı
diğer özel hastahaneler böyle değil ki, en fazla 2000 e mal oluyor o da en fazla yani
ben yenibosna nisa hastahanesinde doğum yapıcam, doğum konusunda tanınmış güzel bir hastahane, sezeryan bile 1200 lira
normal doğum bundan çok çok daha ucuz tabi ki
10000 lira doğuma vereceğime üzerine 1000 lira daha koyup suda doğum yaparım
günah o paraya bebeişe neler neler alınır
suda doğuma baktım netten o ne öle allahımm
niyeki bende bakmıştım ne kadarda kolay gelmişti, benim izlediğim videoda kadın resmen kendi kendine doğum yapmıştı, eşide bebeği çıktıktan sonra küvete kafası çarpmasın diye (sanırım) tutuyordu. hemde evin içinde küvette bir doğum izledim ben. sanırım bir tanede bayan doktor vardı, kordon bağını falan kesmek için. ama çok güzeldi ya karı-koca doğum yapıyolardı.
ben daha hiç doğum videosu izlemedim,böle bi içim kalkıyo,korkuyorum sanırım
eşim bu işinde devam ederse eğer doğumdan sonra bebeğin tüm hastane işlemleri bedava bende çalışmasam bana da öyle
evet tatlım ya bi türlü denk gelemedik... bu aralar çok daha iyiyim şükür. sen nasılsın canım?
keteyi katmeri yapınca mutlaka bloğunda paylaş
ooo hamarat bayann demek mantılar açılıp yapılıyorr
öğle arası eşim yanımdaydı, abisi aradı. kayınvalidemler sitem ediyolar yazık bayramda niye gelmedin diye.30 ağustos resmi izin ya perşembeye denk geliyo cuma günüde izin alıcam gidicezbüyük ihtimalle tabi bi doktoruma sormam lazım yolculuk yapmam uygun mu bakalım. dedim eşime annenler haklı ben oğluşumu 4 ay görmesem özlerim tabi dayanamam. o da beni bırakıp gitmiyo neden anlamadım. Abisinede diyo benim karım hamile onu bırakıp gelemembende işaret ettim karşıdan öyle deme elifde özledi beraber gelcez de dedim sonra öyle dedi artık. diyolar evlenmeden önce elifi görmeye sık sık gidiyon 1 gece için bile gidiyodunya terbiyesiz
canım aydasunun tavsiye ettiği doktora git istersen buca da sen nerdesin bilmiorum da doruk tıp ta buanda gitmişti memnun kalmış bende gitcem de bi türlü gidemedim üşenmekten
merhabalar kızlar, ben çok yorgunum, hiçbişey yapmadım sabahtan beri uykulu gibiyim hasta gibiyim. dişim için antibiyotik içiyorum iki gündür 1000mg 'lık, acaba ağır mı geliyor bilmiyorum. dün gecede sürekli korkuyla sıçramışım yattığım yerden eşim söyledi. ilaçlardan olabilir mi acaba? ne yapsam vitaminlerle falan takviye mi yapsam, vitamin yok kırmızı erik mi yesem canımda hiç istemiyor.
similla ayakkabılar çok yakışmış bu arada çok beğendim.
meyve sularına hiç güvenmiyorum uzun zamandır almıyoruz kendim yapıyorum ama şimdi yapacak halim yok, pekmezin adı bile boğazımda bi gıcık yapıyor ıyyykkk...
kızlar patlıcan kışında bol bol oluyor burda çokda pahalı olmuyor aslında, buzluğu patlıcanla doldurmasak mı? gerçi kışlık patlıcanda şimdkiler gibi lezzetli olmaz dimi? bide közlenmiş patlıcanı nerelerde kullanabilirz ki?
bizim burda barbunya baya zamandır var, ben aldım iki üç kez yaptım bile.buzluğumada bi poşet attım sadece, bu hafta alsam iyi olur. aslında domateslerimi yapmayada başlasam iyi olur. salı günü domates bakayım bari
sizinde gelmiş zamanınız
ohh maşallah canım hayırlısıyla nasip ederde olur
biraz önce suda doğumu izledimde korktum bildiğiniz
ahh bizim zamanımıza bakmıyorki ama anladığım kadarıyla bizim uzaktan seviyoruz cicisini bicisini,böyle şeyleri düşününce gerçekten büyük sorumluluk
aksama bamya yapıcaktım markete gıttım kalmamıs
et cıkarmıstım ben de patlıcan aldım geldım
ama ne yapacagımı bılemedım fıkrı olan var mı kızlar sole cok yag cekmeden
aksama bamya yapıcaktım markete gıttım kalmamıs
et cıkarmıstım ben de patlıcan aldım geldım
ama ne yapacagımı bılemedım fıkrı olan var mı kızlar sole cok yag cekmeden
ben çalışacağım için benim işime yarayacak durum değilama çalışmasam doğum bile karşılar herhalde.
doğum izlemeyin kızlar ya bilinçaltınızda kalacak.hissetmeden doğurmak zordur tabi ama annelik doğuma güç katar
dimi kıyafet cici sevmeye benzemiyor bizim evde tam 4 poşet bebek eşyası var . svdiğimizi aldık hamile arkadaşıma aldık 1 tane de kendimize aldık
ama iş ciddiye binip bebepe gelince vazcaydık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?