- 18 Ağustos 2011
- 3.181
- 303
- 363
- Konu Sahibi landfloves
-
- #7.061
kızlar doğum izlemeyin ya bilinçaltınızda kalır. ben hiç bakmadım ve bakmakta istemiyorum öyle herşeyi bilmek iyi değilsonra bütün hamileliğim boyunca gözümün önüne gelir. Korkulucak ne var ya oyy kuzunuzu kucağınıza aldığınızı kokusunu duyduğunuzu düşünün korku filan kalmaz bende korkuyorum endişelerim var ama bu asla anne olma isteğime engel değil. Bence siz çok düşünüp herşeyi çok kafaya takıyosunuz yaaa
bu sigorta işi çok karışık yahuuuuu.sigortacılar kandırıyomuş insanı,sonra bir sürü şey çıkıyomuş karşılamadıkları
yok hasta bezi yok bebek maması....iyide ne çıkacak ne olacak ben nerden bileyim sanki doğum yaptım
sevmedim bu işi
hımm anladım doğru çalıştığın için seninki geçerli olur, benimkide eşim dükkandan ödüyor, eşimin sağladığı şartlar kadarıyla yararlanıcam yani
bizim evde oyuncaklar var bi ara bizde ipin ucunu kaçırıyorduk ki durduk, odalara bakıyoruz kıyafetlere hatta araba koltuklarına bile böyle şeyleri çok güzelde işte şimdi doğumuda izledim bildiğiniz dahada bir çekindim
ahh bizim zamanımıza bakmıyorki ama anladığım kadarıyla bizim uzaktan seviyoruz cicisini bicisini,böyle şeyleri düşününce gerçekten büyük sorumluluk
landfloves bu arada diş ağrısı fenadır çok geçmiş olsun.
aydasucum iyiymişsin çok şükür yazıcamda telefon muhabbeti girdi araya senin gibi bende bu aralar kilolarımı kafaya takmış durumundayım.
etli patlıcan musakka güzel olur yanınada bulgur pilavı ve cacık ohh miss
benim akşama çok güzel menüm var oda makarna belki sosluda olabilir
makarna ve pırınc bana yasak kuzum dıyetıme ayrıkı he bı de patates, bakalım ne kadar dayanıcam, ınsulın dırencımı kırmam lazım...
sağolun kızlar ağrım kalmadı çok şükür ilaçlar ağrısını geçirdi. ama ağzımı hala düzgün açamyorum yemek yemem çok zor oluyor. bir hafta kullanacam bu ilaçları açılabilir olursada haftaya çekilecek.
aydasu islim köfte yap fırında, biz çok seviyoruz o yemeği.
of kim dedi o doğum izledim diye bikaç tane daha izledim, bi tuhaf oldum iyice. bidahada izlemeyecem gerçektende etkiliyor.
akşama bende ne yapsam bilmiyorum ya bende kemikli et çıkardım buzluktan, eşimin canı istemiş kemikli et olsun dedi naparsan yap dedi.. haşlayıp koysam bile farketmez onun için gerçi. belki haşlarım suyunada bulgur pilavı yaparım.
Ben de cok severım ıslım kebabnı landfloves, gıcık oldum markete dıyom ya hem sen bamyaları bıtır hem de patlıcanlar bodur
cumartesı gelse de pazara gıtsem
kızlar ben de tuhaflık var sanırım envayı cesıt doğum ızledım gozumu kırpmadım hıc urkutucu gelmıyor bana ne bıleyım hıc korkmuyorum, eger yaşasalardı ıkızlerımı bıle normal doğurmak ıstıyordum, cıdden ben tuhafım sanırım, kı kan aldırırken bayılan bı tıpım...
ahh bizim zamanımıza bakmıyorki ama anladığım kadarıyla bizim uzaktan seviyoruz cicisini bicisini,böyle şeyleri düşününce gerçekten büyük sorumluluk
landfloves bu arada diş ağrısı fenadır çok geçmiş olsun.
aydasucum iyiymişsin çok şükür yazıcamda telefon muhabbeti girdi araya senin gibi bende bu aralar kilolarımı kafaya takmış durumundayım.
etli patlıcan musakka güzel olur yanınada bulgur pilavı ve cacık ohh miss
benim akşama çok güzel menüm var oda makarna belki sosluda olabilir
makarna ve pırınc bana yasak kuzum dıyetıme ayrıkı he bı de patates, bakalım ne kadar dayanıcam, ınsulın dırencımı kırmam lazım...
sağolun kızlar ağrım kalmadı çok şükür ilaçlar ağrısını geçirdi. ama ağzımı hala düzgün açamyorum yemek yemem çok zor oluyor. bir hafta kullanacam bu ilaçları açılabilir olursada haftaya çekilecek.
aydasu islim köfte yap fırında, biz çok seviyoruz o yemeği.
of kim dedi o doğum izledim diye bikaç tane daha izledim, bi tuhaf oldum iyice. bidahada izlemeyecem gerçektende etkiliyor.
akşama bende ne yapsam bilmiyorum ya bende kemikli et çıkardım buzluktan, eşimin canı istemiş kemikli et olsun dedi naparsan yap dedi.. haşlayıp koysam bile farketmez onun için gerçi. belki haşlarım suyunada bulgur pilavı yaparım.
Ben de cok severım ıslım kebabnı landfloves, gıcık oldum markete dıyom ya hem sen bamyaları bıtır hem de patlıcanlar bodur
cumartesı gelse de pazara gıtsem
kızlar ben de tuhaflık var sanırım envayı cesıt doğum ızledım gozumu kırpmadım hıc urkutucu gelmıyor bana ne bıleyım hıc korkmuyorum, eger yaşasalardı ıkızlerımı bıle normal doğurmak ıstıyordum, cıdden ben tuhafım sanırım, kı kan aldırırken bayılan bı tıpım...
hiçbirşey yiyesimde yapasımda yok aslında, şu anda dank etti kafama doğru insülin direnci değilmi ben birde insülini düşürtücü hap kullanıyorum üzerine öyle yiyorum birde diyet diyorum kilo vermem gerekiyor yok yok ben beceremiyorum bu işi
yarın doktorum sorucak kilo verme işi ne alemde diye ben yine bahanelerde
aslında benimde markete gitmem lazım ama marketlerin sebzesini bende sevmiyorum. özellikle bize en yakın marketin sebze meyvesi hem pahalı hemde kötü oluyor, taze olmuyor. zaten en yakınıda çok uzak geliyor bana, gidemiyorum.
pazarda bayrama denk geldi gidemedim buzdolabı iyice boşaldı, bütün sebze meyvelerimi çadır evimize götürmüştüm çünküşimdi baktım haşlama yapmaya bitane patates bile yook..
aslında benimde markete gitmem lazım ama marketlerin sebzesini bende sevmiyorum. özellikle bize en yakın marketin sebze meyvesi hem pahalı hemde kötü oluyor, taze olmuyor. zaten en yakınıda çok uzak geliyor bana, gidemiyorum.
pazarda bayrama denk geldi gidemedim buzdolabı iyice boşaldı, bütün sebze meyvelerimi çadır evimize götürmüştüm çünküşimdi baktım haşlama yapmaya bitane patates bile yook..
Evet kuzum once dırencı kırmamız lazım kı blıyorsun ben de senın gıbı pcoluyum...
Ben de ıdeal kıloma gelmeden hamıle kalmak ıstemıyorum bu defa...
Aynı durumdayız canım :)
Bazen kızartma yapcam dıyorum bı bakıyorum patates ıkı tane kalmıs bozdur bozdur harca :)
Markettekı patlıcanlar saka gıbıydı burusuk teyzeler gıbıydı :)
bizim dolapta boş sayılır bayramda aydında görümcem bahçeden bişiler toplamıştı saolsun kaç gündür onlarla idare ediyoruz 3 poşet bamya bile koydum görümcemin verdiklerinden bi sürü de patlıcan var biraz da biber dizdim ipe güzel oluyomuş bakalım denicem
bu evi görmüşmüydünüz? içim açıldı
http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/552047-deniz-kokan-evim.html
bu evi görmüşmüydünüz? içim açıldı
http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/552047-deniz-kokan-evim.html
günaydın kızlar...
nasılsınız?
dün kahvaltıdan bahsettim sonra gelemedim çünkü keyifle başladığım gün öyle devam etmedi
sabah annemleri ve halamı çağırdım bi güzel kahvaltımızı yaptık.ardından kahvelerimizi içerken bi haber geldi dedem kriz geçirmiş sağ tarafına felç inmiş.onlar yazlıktaydı hemen ambulansla merkeze getirmişler bizde alelacele annem halam ben evden çıktık hastaneye gittik.neyse gördük orda yüzünde falan da var ama çok şükür zamanla düzelir dedi doktorlar sonra yatışı yapıldı.5 gün kalacakmış hastanede.
bizde eve döndük akşama da annemler halamlar ve amcamları yemeğe davet ettim moreller bozuk olunca birarada olalım dedim.neyse yemekler hazırladık falan neyse ki durumu iyiye gidiyo
evde 14 kişiydik kalabalıkla biraz moralimiz yerine geldi dua edin kızlar tamamen iyileşsin inş.
bugünde evdeyim temizlik çamaşır falan ama canım hiç istemiyor birde hem dünki stresten hemde kalabalıktan bi halsizim bugün.hanim elimde ayağımda can yok derler ya aynı öyleyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?