Eylül dostluğumuza burada devam (:

tatlım bizde işte bir icraat olmadığından bu kadar takılıyoruz konuşuyoruz, olsa ooo toz pembe gelir herşey gözümüze

bende zamanında çok araştırdım ama çok saçma pahalıya bile geldiği oluyor bence ...

ben eğer hamile kalırsam eşimin amcasının yerinde doğuracağım sanırım ben göztepedeyim o leventte köprüde doğurmazsam tabi

evet canım yani fazla yararlanamayacak diyebiliriz
eşime 1 yılı geçsin öyle yapalım dedim sonra dur erken doğum gününde yaparız biraz daha geçsin dedim 1 ay sonra d. günü inşallah unutmuştur..
çok planımız kısmetse seneye artık

Melıscım valla sorma ben de acayıp kafaya takmıs durumdayım, suan ozel gundeyım ona ragmen sporumu aksatmıyorum...
Bakalım becerebılcekmıyım ama mecburum...

etli patlıcan musakka güzel olur yanınada bulgur pilavı ve cacık ohh miss

Patlıcan kızarcak ya sıkıntım o ama adamcagızın ne sucu var demı, olmadı zeytın yagında kızartayım ole daha saglıklı...

Melıscım valla sorma ben de acayıp kafaya takmıs durumdayım, suan ozel gundeyım ona ragmen sporumu aksatmıyorum...
Bakalım becerebılcekmıyım ama mecburum...

etli patlıcan musakka güzel olur yanınada bulgur pilavı ve cacık ohh miss

Patlıcan kızarcak ya sıkıntım o ama adamcagızın ne sucu var demı, olmadı zeytın yagında kızartayım ole daha saglıklı...

makarna ve pırınc bana yasak kuzum dıyetıme ayrıkı he bı de patates, bakalım ne kadar dayanıcam, ınsulın dırencımı kırmam lazım...

hiçbirşey yiyesimde yapasımda yok aslında, şu anda dank etti kafama doğru insülin direnci değilmi ben birde insülini düşürtücü hap kullanıyorum üzerine öyle yiyorum birde diyet diyorum kilo vermem gerekiyor yok yok ben beceremiyorum bu işi
yarın doktorum sorucak kilo verme işi ne alemde diye ben yine bahanelerde

aslında benimde markete gitmem lazım ama marketlerin sebzesini bende sevmiyorum. özellikle bize en yakın marketin sebze meyvesi hem pahalı hemde kötü oluyor, taze olmuyor. zaten en yakınıda çok uzak geliyor bana, gidemiyorum.

pazarda bayrama denk geldi gidemedim buzdolabı iyice boşaldı, bütün sebze meyvelerimi çadır evimize götürmüştüm çünkü şimdi baktım haşlama yapmaya bitane patates bile yook..

Evet kuzum once dırencı kırmamız lazım kı blıyorsun ben de senın gıbı pcoluyum...
Ben de ıdeal kıloma gelmeden hamıle kalmak ıstemıyorum bu defa...

Aynı durumdayız canım :)
Bazen kızartma yapcam dıyorum bı bakıyorum patates ıkı tane kalmıs bozdur bozdur harca :)
Markettekı patlıcanlar saka gıbıydı burusuk teyzeler gıbıydı :)

bizim dolapta boş sayılır bayramda aydında görümcem bahçeden bişiler toplamıştı saolsun kaç gündür onlarla idare ediyoruz 3 poşet bamya bile koydum görümcemin verdiklerinden bi sürü de patlıcan var biraz da biber dizdim ipe güzel oluyomuş bakalım denicem

bendede kist vardı ama çukulata kisti var pko var tam anlamıyorum bendeki ne cins bilmiyorum. önceden günü gününe gelen reglim son zamanlarda iyice şaşırdı zaten. iki üç ay boyunca ayda iki kez geldi sonrada 1 buçuk ay gelmedi gelincede hemen 3 günde bitti.

heheee buruşuk patlıcanlardan aldın mı pekii yinede? senin pazarın hangi gün? ben salıya kadar napacam mecbur gitmem lazım biriki bişey almam lazım en önemliside domates. ben domatessiz yaşayamıyorum.

bu kadar konuşmuşken gitsem iyi olacak saat 5 olmuş, 7de eşim gelecek, 8de de biri gelecekmiş, yemeği hemen yememiz lazım, iş için gelecekmiş çalışacaklarmış bilgisayar başında.

bizim buralar çok nemli olduğu için bişey kutumuyormuş, salça falan bile yapamıyorlar sanırım. yaylalara çıktıklarında yapıyorlarmış.

kaç senedir doğru düzgün bamyada yiyemedim... adanada bamyalar tırnağının üstü kadar olurdu minik minik satılır, bir kaşığa kaç tane tüm bamya sığar. burda öyle bulamadım. salatalık kadarlar nerdeyse, doğrayıpta yapıyolarmış yemeğini kii ben öyle hayatta yemem. o yüzden kışın kurutulmuşlarından alacam onlar başka şehirlerden geliyor sanırım en azından küçük oluyorlar.

neyse hadi ben çıktım, yavaştan gideyim markete

ben yemeklerimi yaptım geldim ama herkes gitmiş
landfloves; geçmiş olsun canım diş ağrısı fena. benimde 20 lik dişiler duruyo ve çok korkuyorum faaliyete geçicekler diye.

benim bi yakınım özel sağlık sigortasından yararlandı doğumunda ve sıkıntılı bi hamilelik geçirdi nerdeyse her hafta doktordaydı. ve tek kuruş para ödemediler melisin dediği gibi bebeğide doğar doğmaz sigortaladılar. :44:

günaydın kızlar...

nasılsınız?

dün kahvaltıdan bahsettim sonra gelemedim çünkü keyifle başladığım gün öyle devam etmedi

sabah annemleri ve halamı çağırdım bi güzel kahvaltımızı yaptık.ardından kahvelerimizi içerken bi haber geldi dedem kriz geçirmiş sağ tarafına felç inmiş.onlar yazlıktaydı hemen ambulansla merkeze getirmişler bizde alelacele annem halam ben evden çıktık hastaneye gittik.neyse gördük orda yüzünde falan da var ama çok şükür zamanla düzelir dedi doktorlar sonra yatışı yapıldı.5 gün kalacakmış hastanede.

bizde eve döndük akşama da annemler halamlar ve amcamları yemeğe davet ettim moreller bozuk olunca birarada olalım dedim.neyse yemekler hazırladık falan neyse ki durumu iyiye gidiyo

evde 14 kişiydik kalabalıkla biraz moralimiz yerine geldi dua edin kızlar tamamen iyileşsin inş.

bugünde evdeyim temizlik çamaşır falan ama canım hiç istemiyor birde hem dünki stresten hemde kalabalıktan bi halsizim bugün.hanim elimde ayağımda can yok derler ya aynı öyleyim.

canım çok geçmiş olsun inş.biran evvel sağlığına kavuşur dedeciğin.sende bugün bişii yapma yat dinlen stres insanı yoruyo dinlenmek iyi gelir şimdi sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…