- 15 Mayıs 2010
- 3.053
- 1
- 356
- Konu Sahibi landfloves
-
- #7.081
canım çok geçmiş olsun inş.biran evvel sağlığına kavuşur dedeciğin.sende bugün bişii yapma yat dinlen stres insanı yoruyo dinlenmek iyi gelir şimdi sana
günaydın kızlar
Miracle canım çok çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin.
Bir derdim varı okuduğum zaman resmen psikolojim bozuluyor bazen kocamdan şüphe edesim geliyorŞaka bi yana dediğin gibi okuduğum zaman eşime ve ailesini daha da çok sevesim geliyor, neler var neler halimize binlerce şükür olsun...
günaydın kızlar...
nasılsınız?
dün kahvaltıdan bahsettim sonra gelemedim çünkü keyifle başladığım gün öyle devam etmedi
sabah annemleri ve halamı çağırdım bi güzel kahvaltımızı yaptık.ardından kahvelerimizi içerken bi haber geldi dedem kriz geçirmiş sağ tarafına felç inmiş.onlar yazlıktaydı hemen ambulansla merkeze getirmişler bizde alelacele annem halam ben evden çıktık hastaneye gittik.neyse gördük orda yüzünde falan da var ama çok şükür zamanla düzelir dedi doktorlar sonra yatışı yapıldı.5 gün kalacakmış hastanede.
bizde eve döndük akşama da annemler halamlar ve amcamları yemeğe davet ettim moreller bozuk olunca birarada olalım dedim.neyse yemekler hazırladık falan neyse ki durumu iyiye gidiyo
evde 14 kişiydik kalabalıkla biraz moralimiz yerine geldi dua edin kızlar tamamen iyileşsin inş.
bugünde evdeyim temizlik çamaşır falan ama canım hiç istemiyor birde hem dünki stresten hemde kalabalıktan bi halsizim bugün.hanim elimde ayağımda can yok derler ya aynı öyleyim.
allah sifa versin dedeciğine
geçmiş olsun canm Allah şifa versingünaydın kızlar...
nasılsınız?
dün kahvaltıdan bahsettim sonra gelemedim çünkü keyifle başladığım gün öyle devam etmedi
sabah annemleri ve halamı çağırdım bi güzel kahvaltımızı yaptık.ardından kahvelerimizi içerken bi haber geldi dedem kriz geçirmiş sağ tarafına felç inmiş.onlar yazlıktaydı hemen ambulansla merkeze getirmişler bizde alelacele annem halam ben evden çıktık hastaneye gittik.neyse gördük orda yüzünde falan da var ama çok şükür zamanla düzelir dedi doktorlar sonra yatışı yapıldı.5 gün kalacakmış hastanede.
bizde eve döndük akşama da annemler halamlar ve amcamları yemeğe davet ettim moreller bozuk olunca birarada olalım dedim.neyse yemekler hazırladık falan neyse ki durumu iyiye gidiyo
evde 14 kişiydik kalabalıkla biraz moralimiz yerine geldi dua edin kızlar tamamen iyileşsin inş.
bugünde evdeyim temizlik çamaşır falan ama canım hiç istemiyor birde hem dünki stresten hemde kalabalıktan bi halsizim bugün.hanim elimde ayağımda can yok derler ya aynı öyleyim.
eşim gitti o giderken uyandım haliyle bir dahada uyuyamadım ..
çok açım ama kahvaltı hazırlamaya üşeniyorum
keşke yakın olsak senin sarma sözünde var dı gelir yerdim hemşerim
geçmiş olsun canm Allah şifa versin
günaydın nasılsınız
bende aynı durumdayım eşimle uyandım uyuyamadım bi daha.ve kahvaltıya çook üşeniyorum.
özdenim ah keşke yakın olsak önce sana güzel bi kahvaltı hazırlardım.sonra harika bi türk kahvesi ikindi de landflovesim bana taaaa manisadan yaprak getirdi buzluğumda duruyor onu sarıverir sana ikram ederdim.cidden gelmiyor musunuz bu taraflara ?
sana da günaydın canım iyi olmaya çalışıyorum tabii bir derdim var forumundan kurtulabilirsem
sen nasılsın?
çok teşekkür ederim cnm amin. inş.
günaydın nasılsınız
11 eylül sabahı kaştayım ben 1 hafta
iyiyim canm saol halı sildim bir parçası kalmıştı bayramdan önce onu bitirdim içim rahatladı :)
sen nasılsın?
çok teşekkür ederim cnm amin. inş.
ben erken kalkarım canım zaten uykuyla pek aram yokgünaydın senide mi uyku tutmadı
iyiyim canm saol halı sildim bir parçası kalmıştı bayramdan önce onu bitirdim içim rahatladı :)
günaydın kızlar...
nasılsınız?
yok canm ya bende birazını yıkamaya vericem yatak odasındakileri sildim sadece yıkamaya vermeye kıyamadığım için annem yakınımda olsa bende makinayla hallderdim hatunun makinesi var neyse artık
maşallah tertemiz oldu evin ben birazını yıkamaya verdim birazını da burada havalar serinleyince makinayla yıkayacağım yıkamaya vermeye kıyamadım o halılarımı.
bende ekim girsin ki burada ancak havalar serinler bütüüüün evi temizleyeceğim inş.
canım benim çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun inşallah kısa süre de eski haline döner.
günaydın herkese bende daha yeni geldimişe geç kaldım 1 saat kadar ama umrumda bile değil haftasonu çalışmaktan nefret ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?