Eylül dostluğumuza burada devam (:

canım çok geçmiş olsun inş.biran evvel sağlığına kavuşur dedeciğin.sende bugün bişii yapma yat dinlen stres insanı yoruyo dinlenmek iyi gelir şimdi sana

çok çok teşekkür ederim citlenbikim ama evimin halini bi görsen dün bir sürü insan vardı haliyle temizlenmesi gerekiyo.ama benimde yataktan çıkasım olmadığı için bir derdim var forumuna takıldım ayy neler oluyor hayatta ya.

bi bayan 1 aylık evliymiş hamileymiş kocası bayıltana kadar dövmüş kendine geldiğinde kayınvalidesiyle kocası başında bekliyorlarmış altınlar nerde demişler gülerek söylemesi için tekrar dövmüş bu arada bebeğini düşürmüş.kocası yurt dışında hırsızlık ve eroinden aranıyormuş bunu da yeni öğrenmiş vs vs. ayy çok şükür hayatlarımıza.allah kocalarımızdan ev ailelerinden razı olsun ne iyi insanlar bizimkiler.

günaydın kızlar
Miracle canım çok çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin.
Bir derdim varı okuduğum zaman resmen psikolojim bozuluyor bazen kocamdan şüphe edesim geliyorŞaka bi yana dediğin gibi okuduğum zaman eşime ve ailesini daha da çok sevesim geliyor, neler var neler halimize binlerce şükür olsun...

günaydın canım hoşgeldin..

çok teşekkür ederim canım.

valla bende aynı durumdayım şuan öyle değişikki konu gerçek değil gibi geldi bana

allah sifa versin dedeciğine

eşim gitti o giderken uyandım haliyle bir dahada uyuyamadım ..
çok açım ama kahvaltı hazırlamaya üşeniyorum
keşke yakın olsak senin sarma sözünde var dı gelir yerdim hemşerim

geçmiş olsun canm Allah şifa versin

eşim gitti o giderken uyandım haliyle bir dahada uyuyamadım ..
çok açım ama kahvaltı hazırlamaya üşeniyorum
keşke yakın olsak senin sarma sözünde var dı gelir yerdim hemşerim

bende aynı durumdayım eşimle uyandım uyuyamadım bi daha.ve kahvaltıya çook üşeniyorum.

özdenim ah keşke yakın olsak önce sana güzel bi kahvaltı hazırlardım.sonra harika bi türk kahvesi ikindi de landflovesim bana taaaa manisadan yaprak getirdi buzluğumda duruyor onu sarıverir sana ikram ederdim.cidden gelmiyor musunuz bu taraflara ?

geçmiş olsun canm Allah şifa versin

günaydın nasılsınız

sana da günaydın canım iyi olmaya çalışıyorum tabii bir derdim var forumundan kurtulabilirsem

sen nasılsın?

çok teşekkür ederim cnm amin. inş.

11 eylül sabahı kaştayım ben 1 hafta

aynen bende yaw eşim işe giderken uyandım bi dahada uyuyamadım yatakta pinekleyip duruyorum akşam söyleyeyimde sabahları giderken daha sessiz olsun uyuyamıyorum sonra bende netten ıslak kek tarifi arıyorum akşam annemlere gitcez oturmaya kendim bişeyler yapıp götüreyim çayın yanına, minik poğaçada yapıcam.

iyiyim canm saol halı sildim bir parçası kalmıştı bayramdan önce onu bitirdim içim rahatladı :)

maşallah tertemiz oldu evin ben birazını yıkamaya verdim birazını da burada havalar serinleyince makinayla yıkayacağım yıkamaya vermeye kıyamadım o halılarımı.

bende ekim girsin ki burada ancak havalar serinler bütüüüün evi temizleyeceğim inş.

canım benim çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun inşallah kısa süre de eski haline döner.

günaydın herkese bende daha yeni geldim işe geç kaldım 1 saat kadar ama umrumda bile değil haftasonu çalışmaktan nefret ediyorum

yok canm ya bende birazını yıkamaya vericem yatak odasındakileri sildim sadece yıkamaya vermeye kıyamadığım için annem yakınımda olsa bende makinayla hallderdim hatunun makinesi var neyse artık

http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/553515-gelinligim-arkamda-bakiyor-aglasiyoruz.html şu konuya baktınız mı

hoşgeldin sipidii

çok teşekkür ederim şimdi bile düzeliyormuş yavaş yavaş.

SİYAHDENİZ dün bende ıslak kek yapayım dedim ama yumurtalarım soğuk yani dolaptan yeni çıkmış olunca çok değişik oldu yumurtaların mutlaka oda sıcaklığında olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…