Eylül dostluğumuza burada devam (:

bunu söylediğin çok iyi oldu canım sağolasın...

sniperelit nasıl şeyler yaşıyor insanlar acaba diyorum ekşiciler kafaya mı alıyor forumu insanın aklı almıyor çünkü böyle şeyleri.rabbimize binlerce şükürler olsun çok şükür halimize.

rica ederim siyahdeniz elimde denenmiş ve güzel olmuş ıslak kek tarifi olmadığı için tarif veremedim sana kusura bakma canım

netten 1-2 tarif baktım deneyip göreceğiz :) bu arada bir derdim varda bazen cidden sapıtıyorlar bazılarına hiç inanasım gelmiyor
Eftelya hoşgeldin nasılsın?

evet canım ya olcak iş değil hele en son baktığımız daha 15 gün evliyken neler yapmışlar kıza 1 aylıkken öldüresiye dövmeler falan Allah korusun valla ama o kız geri döner bence dengesiz bi tip biraz gibi geldi bana

netten 1-2 tarif baktım deneyip göreceğiz :) bu arada bir derdim varda bazen cidden sapıtıyorlar bazılarına hiç inanasım gelmiyor

dene bakalım canım inş miss gibi pufidik bi kekin olur.

aynen canım ya ben pek inanmadım allah bizim sevdiklerimizi kötülerden korusun diyecek başka bişey kalmıyor çünkü.

üşenmedim hazırladım kahvaltı buyrun diyet kahvaltsına kızlar ben 1000 kilo olmayı cidden hakediyorum

Özden naptın seeenn amaan boşver babamın sürekli söylediği laf vardır yiyen de ölüyo yemeyen de ozaman niye aç öleyim

ÇOK ŞÜKÜR CANIM

ıslak kek yerine kakolu kek yap üzerine sıcak çikolata dök harika oluyıor nefret ediyorum ben yumurta kokusundan..

Eki Görüntüle 495771

üşenmedim hazırladım kahvaltı buyrun diyet kahvaltsına kızlar ben 1000 kilo olmayı cidden hakediyorum

maşallah ye ye sonra kilo vermem lazım de
beni neden çağırmadın bak ben de diyetteyim sabah kola içtim mesela

Hoşbulduk SiyahDeniz...

Telefondan girmiştim ama sitede düzenleme yapılıyormuş o yüzden yazılamıyormuş telefondan.Kayınvalidemler burada,pek girip yazamıyorum ama ara ara telefondan takip ediyorum...

güzel lafmış neyse akşama kadar yemek yok bana o kadar bikini aldım tatile kadar biraz göbeğim erisin

Ev işi yap bol bol ben hemen 1 kilo veriyorum gerçekten ya çok garip ya ben evde kalınca kilo veriyorum hiç oturmadğımdan sürekli ayakta bişilerle uğraşıyorum yemek bile aklıma gelmiyo

Son düzenleme:
miraclecım dedene çok geçmiş olsun, inşallah sağlığına kavuşur en yakın zamanda.

bugün cumartesiiiii eşim erken gelecek bi sevinçliyim o yüzden. ramazanda bitti belki biyerlere gideriz akşama.

canım, dedeciğine geçmiş olsun. Rabbim tez zamanda eski sağlığına kavuştursun inşallah.

özdn; o kahvaltı sofrası ne öyleee. bende gidip patates kızartıcamm

dün akşam canım kadınbudu köfte çektiii eşimde migrostan bulup aldı ama hiiiçç güzel değildi bi tane yedim zorla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…