- Konu Sahibi landfloves
-
- #7.141
haşlanmış patates mi koydun pekiii? birde içine koyup enlemesine mi boylamasına mı sardın? sonra dilim dilim mi kesip sürdün yumurtayı susamı falan. bende de milföy varmış yok sanıp bidaha almışım bir sürü oldu şimdi bişeyler yapsam diyodum. sabahları eşime kahvaltı yapsın diye veririm yanında götürür. sabah erkenden kahvaltı yapamıyor, iş yerinde çayla yiyor.
dünden haşlanmış patatesim kalmıştı o değerlensin diye yaptım canım. oklavayla açmaya çalıştım ama çok durdu dışarda oklavaya yapıştı bende elimle enine boyuna çekip uzattım zaten esnek bi hamurya. uzunlamasına patates karabiberi karıştırıp yayıp sardım işte 2 parmak kalınlığında kestim pastenedeki minik börekler gibi. çok güzel olmuş eşimde beğendi öğleden sonra acıkınca yiyecekmişl ayırdı
neyyy börek miiibi de ıslak kek miii
bende şimdi alt kat komşuma inicem. onlar karı koca gelmişlerdi yeni evlendiğimizde ayıp oldu ben hiç gidemem. gidiyimde 2 saat bi oturup geleyim.
sen evdemisin bugüüün? cumartesileri çalışmıyormuydun?
neyyy börek miiibi de ıslak kek miii
bööö hiç güzel olmamış kek boşver unutsen keki böreği
miracle geçmiş olsun canım işallah dedeciğin biran önce sağlığına kavuşur.
kimse yok tabi bu saatte :)
sabahtan beri temizlik yaptım öldüm bittim
sıvı arap sabunu aldım,koltuk ve halıyı sildim,ama çok kötü kokuyo ya,odaya giremiyoruz,içine yumuşatıcı ve parfumde koymuştum yaparken ama olmamış.oda parfümü sıktım şimdi,nasıl geçecek bu koku yaa
kimse yok tabi bu saatte :)
sabahtan beri temizlik yaptım öldüm bittim
sıvı arap sabunu aldım,koltuk ve halıyı sildim,ama çok kötü kokuyo ya,odaya giremiyoruz,içine yumuşatıcı ve parfumde koymuştum yaparken ama olmamış.oda parfümü sıktım şimdi,nasıl geçecek bu koku yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?