Eylül dostluğumuza burada devam (:

dünden haşlanmış patatesim kalmıştı o değerlensin diye yaptım canım. oklavayla açmaya çalıştım ama çok durdu dışarda oklavaya yapıştı bende elimle enine boyuna çekip uzattım zaten esnek bi hamurya. uzunlamasına patates karabiberi karıştırıp yayıp sardım işte 2 parmak kalınlığında kestim pastenedeki minik börekler gibi. çok güzel olmuş eşimde beğendi öğleden sonra acıkınca yiyecekmişl ayırdı

bende şimdi alt kat komşuma inicem. onlar karı koca gelmişlerdi yeni evlendiğimizde ayıp oldu ben hiç gidemem. gidiyimde 2 saat bi oturup geleyim.

ay teşekkür ederim canım anladım iyice. yarın pazar belki yarın akşama yaparım bende.

hadi kızlar öpüyorum hepinizi ben kaçar kocam yoldaymış pc başında yakalamasın beni biraz önce aradı ders çalışıyorum dedim

kimse yok tabi bu saatte :)

sabahtan beri temizlik yaptım öldüm bittim

sıvı arap sabunu aldım,koltuk ve halıyı sildim,ama çok kötü kokuyo ya,odaya giremiyoruz,içine yumuşatıcı ve parfumde koymuştum yaparken ama olmamış.oda parfümü sıktım şimdi,nasıl geçecek bu koku yaa

Herkese merabalar uzun bir aradan sonra. Bikaç aydır giremiyorum, bilmiyorum farkeden olmuşmudur:)
Girmediğim süre içinde baya değişiklik oldu hayatımda. Eşimin şirketi el değiştirdi, ücretsiz izne çıkardılar. Bir buçuk aydır yanımda eşim. Son 2 hafta bende izne çıktım, eşimin memleketine gittik, kayınvaldemlerde kaldık.
Eşim gelince hayatımda çok şey değişti. Uzaktan ben psikopata bağlamıştım, kavgasız günümüz yoktu. İnsanın yanında olunca kavga etsede 5 dk sonra unutuyormuş:) 1 yıllık evliyim ama sanki daha 2 aylık evli gibi hissediyorum. Yanyanayken hiçbir sorunumuz yok. Her anımız her saniyemiz eğlenerek dolu dolu geçiyor. Ben işe gidiyorum, döndüğümde eşim süper bir sofra hazırlamış oluyor. Her akşam yemekten sonra sporumuza gittik, puzzle yaptık, film izledik. Hiç canımız sıkılmadı. Yalnızlık çok sıkıcıydı..
Eşimin memleketinde ilk günler sıkılır gibi oldum, araba yoktu, gündüzleri çok sıcaktı hep evdeydik. Ama sonra sıcakta olsa gezmeye karar verdik, hergün biyerlere gittik. Memleketinin heryerini gezdirdi eşim. Kayınvaldemlerde ilk defa bu kadar uzun kaldım. Onlar baya uzakta yaşıyorlar. Birebir tanıma fırsatım oldu kayınvaldemi. Çok iyi bir insan olduğuna karar verdim. Kendimi hiç gelin gibi hissetmedim desem yeridir. Annemin evindeki gibi keyif sürdüm. Kahvaltı masasını bile toplatmadı kayınvaldem. Eşimi geçtim benim kıyafetlerimi bile o ütüledi, bana dokundurtmadı. Sen tatildesin dinlemene gezmene bak dedi. Bayram ziyaretlerine gittiğimiz heryerde gelinini övdü durdu. Bende tabi başkasının yanında çalıştım:)
Bugun çalıştığım şehire geri döndük eşimle. 24 saatlik bir yolculuktan sonra Ama bir iki haftaya eşim Ankaraya dönecek. Şimdiden içimi bir hüzün kapladı. Bu kadar alıştıktan sonra ben nasıl yalnız kalırım? Yine yalnız yaşarsam psikolojik bozukluklarım tavan yapar benim

ayy canım ya bol bol havalandıracaksın
annem de koltuklarını onunla sildi kokusu bir ay geçmedi açıkca söylemem gerekirse
hatta sıvı arap sabununu burda tavsiye ettiklerinde uyarmıştım beter kokuyo diye
ben hayatta kullanmam

shawdows, uzun süre gelmeme sebebin kocanmış demek:)
herşeyin güzel gitmesine sevindim, inş. yalnızlığın daha fazla uzamaz

similla zor geçio canım bende halılarımı o meretle sildim bi daha asla eve sokmam daha kapağını açmamla midemin bulanması bir oldu ilk ve son alışım oldu ıyk

benimde eşim maç izlemeye gitti, bi bakim ne var ne yok demiştim. shadow yazdıklarını görünce çok sevindim, unutmadık seni niye unutalım hatta geçmişi iyice okursn neden gelmiyor acaba uzun zamandır yok falanda demiştik. yine sık sık gel mutlaka olur mu? ayy eşinle aranızın düzelmesine daha doğrusu hiçbir sorununuzun olmadığını anlamanıza çok sevindim gerçekten. biraz daha sıkın dişinizi inşallah bir daha hiç ayrılmamak üzere kavuşursunuz en yakın zamanda.. :16

Günaydın herkesee..
h.sonu 2 günde gezdim. c.tesi komşumdaydım dünde liseden arkadaşlarla buluştuk çok tuhafdı 2sinin çocuuğu var ben hamileyim filan ilginç oluyo lise hallerini bildiğin kişileri böyle görmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…