Eylül dostluğumuza burada devam (:

günaydın kızlar iyi haftalar..

halıyıda onla sildim ya,sileceğim tuttu lanet şeyle...

benim elektrik süpürgenin yıkama özelliğide vardı o hiç aklıma gelmemişti,pazar günü bide onu kurdum hem halıyı hem koltugu onla sildim bidaha.hala kokuyo yaa,salonda oturuyoruz hiç girmiyoruz odaya...

eşim bide marketteyken aradı bu çok diğerinden katı olanından alayım dedim,yok dedim birde ısrar ettim o daha iyidir diye...

şu koku bir geçsin daha evime arap sabunu giremez:18:

Günaydın kızlar.. Mutlu haftalar hepimize..

Nostalji yaptım bugün annemlerden geldim işe..Cuma günü eşim Antalyaya gitti, 2 gün annemle bizde kaldık, dünde onlara geçtik akşam yine gideceğim.. Eşim yarın gelecek, yaw biz hiç ayrı kalmamıştık,çok özledim

bende cumartesi günü doktordaydım pek güzel haberler yoktu. yine bir gelişme olmamış artık iğne tedavisine geçicekmişiz, belirli günlerde kendi kendime iğne vurulucam yani. hayatta en sevmediğim şeyler başıma geliyor doktor, ilaçlar vede iğne.
iğnelerinde kesin bir çözümü yok tabikide sonrasında aşılama, tüp bebek bunlarında kesin sonucu yok. herneyse iğneleri anlatırken özel rapor çıkarıcaz sana böyle alıcaksın ilaçları dedi ama bu seferde yaşımı kapsamıyormuş devlet mecbur özel olarak temin edicem yani 1200 lira gibi bir ücret vericez iğnelere tabiki yine belli değil ne kadar kullanıcağım işin bu kısmına pek takılmıyorum diyorum ama yinede can sıkıyor

öyle işte kızlar keyifsizdim haftasonu, doktor sonrası kuzenlere gittim geceye kadar oturduk eşimde geldi, pazar günüde annemdeydim pek birşey yapmadım bu durumlardan keyifsizdi herkes.

günaydın kızlar tatil bitti iş başladı maalesef....
hepinizi özledim....
çok güzel ama yorucu geçti tatilim hep yollardaydık...
geçmişi özet geçtim bitiremedim çok birikmiş önemli bşy yoktur umarım...

Günaydın bayanlarr;
bu haftasonları nie çabuk geçiyo yaww.cumartesi işten eve gittik yemek yaptım kuzuma en sevdiklerini yedik içtik bisürü ütüm vardı yapma dedi otur dinlen bende onu dinledim bütün akşam oturdum birlikte nişan cd mizi izledik pazar günü de sabahtan kalktık hazırlanıp halamın torununun sünnetine gittik akşamda kv.oturduk biraz sonra da eve geçtik vee artık kaçış yolum olmadığından ütü yapmak zorunda kaldım tabikii daha bitmedi hala var...
shadows uzun bi aradan sonra gelmişsin aramıza yazıklarına sevindim eşin yanında olunca herşey yoluna girmiş ne güzel inş.bidaha ayrılmazsınız.
hanzadem hoş geldin özledik seni
melisim inşşş... iğneler işe yarıcak sıkma canını güzel sonuçlar alıcaksınız allahın izniyle

Son düzenleme:

Hayırlısı cnm inş güzel sonuçlar alırsın en kısa zamanda

hoşgeldin canım yokluğun belliydi aradık seni burda olsan diye
hadi anlat bakalım nasıldı tatilin? ikinciyi yaptın geldin ohh

Sıkma canını hiç. Ben ne mucizelere şahit oldum. Ne olmazlar oldu canım ki tedavinin başındasın henüz. Yakında güzel haberlerle geleceğine inanıyorum.

ne güzel ilk gün ki gibi bizde aynı evin içinde birbirimizi günde 2 saat gördüğümüz için haftasonuda dahil banada 1 yıl gibi hiç gelmiyor

kuzum bu durum ne sıkıcı böle tüp bebek falan :26: ama sen çok gençsin korunmadan bence denemelisiniz bebişi

bu arada günaydın kızlar ben tüm hafta sonunu evde yatarak geçirdim bir cumartesi eşinin işyerine gittim fener macını izledik gece geldik eve

fotoları gördüm aynı yaştaysanız eğer en genç sen duruyorsun .. bebek arkadaşlarını baya yıpratmış

hoşbuldum canım ben de sizin eksikliğinizi çok hissettim eşim diyo abartıyosun sanki yok dedim aramızdaki diyaloğu bi bilsen....

mlsvt bence de takma kafana üzülmek için çok erken yaşın daha çok erken canım...

biz de bekliyoruz ama eşim ya olmayacaksa bilmeden bekliyoruz sonra geç olmaz inş. diyo

tatil güzel geçti önce izmirde kaldık bayramın son günü erkenden aydına gittik kardeşimin yanına sürpriz yaptık pasta aldık ordaki askerlerle doğumgününü kutladık çok şaşırdı mutlu oldu sarıldık ağlaştık birbirimizi görünce akşam geri döndük ertesi gün altınoluk a geçtik 4 gün de orda kaldık bolbol yüzdük eğlendik yorulduk dün döndük
biz perşembeden yola çıkmıştık iyi ki öyle yaptık trafik vardı cuma çıksak daha beter olurdu

Canım benim moralini yüksek tutman en önemlisi bence, tedavin en kısa sürede sonuç verir inşallah..

Yokluğun belli oluyor,hoşgeldin canım..

saolun kızlar desteğiniz ve moralleriniz için olabildiğince takmamaya çalışıyorum ama ne kadar çabalasanda her hafta bekleyiş doktora git hadi geriyor biraz buda doğal
ama olabildiğince ben makaraya alıyorum, eşimde moral veriyor olsun hayatım bizde çöpsüz üzüm oluruz ohh bakarız keyfimize diye
nasip bakalım Allahın izniyle bir günü var ama ne zaman biraz bizi bebiş zorlayacak bekleticek

kuzum bu durum ne sıkıcı böle tüp bebek falan :26: ama sen çok gençsin korunmadan bence denemelisiniz bebişi

tatlım yaş küçük ama bir faliyet yok, hani görünüşte aa erken daha düşünüyor insan ama bu süreç ne kadar sürer belli olmaz belki 2 ay belki 2 yıl tedaviye başlamak gerekiyor, biz zaten evlendiğimizden beri korunmuyordukki bebiş olması için bende yumurta gelişmiyor ki olsun

melis sen bunu nasıl farkettin yada rutin kontrolde doktor mu anladı .. benimde kendimde bazı şüphelerim var doktora ne evlilik öncesi nede sonrası gittim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…