- 18 Ekim 2009
- 1.678
- 13
- 158
- Konu Sahibi landfloves
-
- #7.161
günaydın kızlar tatil bitti iş başladı maalesef....
hepinizi özledim....
çok güzel ama yorucu geçti tatilim hep yollardaydık...
geçmişi özet geçtim bitiremedim çok birikmiş önemli bşy yoktur umarım...
bende cumartesi günü doktordaydım pek güzel haberler yoktu. yine bir gelişme olmamış artık iğne tedavisine geçicekmişiz, belirli günlerde kendi kendime iğne vurulucam yani. hayatta en sevmediğim şeyler başıma geliyor doktor, ilaçlar vede iğne.
iğnelerinde kesin bir çözümü yok tabikide sonrasında aşılama, tüp bebek bunlarında kesin sonucu yok. herneyse iğneleri anlatırken özel rapor çıkarıcaz sana böyle alıcaksın ilaçları dedi ama bu seferde yaşımı kapsamıyormuş devlet mecbur özel olarak temin edicem yani 1200 lira gibi bir ücret vericez iğnelere tabiki yine belli değil ne kadar kullanıcağım işin bu kısmına pek takılmıyorum diyorum ama yinede can sıkıyor
öyle işte kızlar keyifsizdim haftasonu, doktor sonrası kuzenlere gittim geceye kadar oturduk eşimde geldi, pazar günüde annemdeydim pek birşey yapmadım bu durumlardan keyifsizdi herkes.
hepinizi özledim....
bende cumartesi günü doktordaydım pek güzel haberler yoktu. yine bir gelişme olmamış artık iğne tedavisine geçicekmişiz, belirli günlerde kendi kendime iğne vurulucam yani. hayatta en sevmediğim şeyler başıma geliyor doktor, ilaçlar vede iğne.
iğnelerinde kesin bir çözümü yok tabikide sonrasında aşılama, tüp bebek bunlarında kesin sonucu yok. herneyse iğneleri anlatırken özel rapor çıkarıcaz sana böyle alıcaksın ilaçları dedi ama bu seferde yaşımı kapsamıyormuş devlet mecbur özel olarak temin edicem yani 1200 lira gibi bir ücret vericez iğnelere tabiki yine belli değil ne kadar kullanıcağım işin bu kısmına pek takılmıyorum diyorum ama yinede can sıkıyor
öyle işte kızlar keyifsizdim haftasonu, doktor sonrası kuzenlere gittim geceye kadar oturduk eşimde geldi, pazar günüde annemdeydim pek birşey yapmadım bu durumlardan keyifsizdi herkes.
Herkese merabalar uzun bir aradan sonra. Bikaç aydır giremiyorum, bilmiyorum farkeden olmuşmudur:)
Girmediğim süre içinde baya değişiklik oldu hayatımda. Eşimin şirketi el değiştirdi, ücretsiz izne çıkardılar. Bir buçuk aydır yanımda eşim. Son 2 hafta bende izne çıktım, eşimin memleketine gittik, kayınvaldemlerde kaldık.
Eşim gelince hayatımda çok şey değişti. Uzaktan ben psikopata bağlamıştım, kavgasız günümüz yoktu. İnsanın yanında olunca kavga etsede 5 dk sonra unutuyormuş:) 1 yıllık evliyim ama sanki daha 2 aylık evli gibi hissediyorum. Yanyanayken hiçbir sorunumuz yok. Her anımız her saniyemiz eğlenerek dolu dolu geçiyor. Ben işe gidiyorum, döndüğümde eşim süper bir sofra hazırlamış oluyor. Her akşam yemekten sonra sporumuza gittik, puzzle yaptık, film izledik. Hiç canımız sıkılmadı. Yalnızlık çok sıkıcıydı..
Eşimin memleketinde ilk günler sıkılır gibi oldum, araba yoktu, gündüzleri çok sıcaktı hep evdeydik. Ama sonra sıcakta olsa gezmeye karar verdik, hergün biyerlere gittik. Memleketinin heryerini gezdirdi eşim. Kayınvaldemlerde ilk defa bu kadar uzun kaldım. Onlar baya uzakta yaşıyorlar. Birebir tanıma fırsatım oldu kayınvaldemi. Çok iyi bir insan olduğuna karar verdim. Kendimi hiç gelin gibi hissetmedim desem yeridir. Annemin evindeki gibi keyif sürdüm. Kahvaltı masasını bile toplatmadı kayınvaldem. Eşimi geçtim benim kıyafetlerimi bile o ütüledi, bana dokundurtmadı. Sen tatildesin dinlemene gezmene bak dedi. Bayram ziyaretlerine gittiğimiz heryerde gelinini övdü durdu. Bende tabi başkasının yanında çalıştım:)
Bugun çalıştığım şehire geri döndük eşimle. 24 saatlik bir yolculuktan sonraAma bir iki haftaya eşim Ankaraya dönecek. Şimdiden içimi bir hüzün kapladı. Bu kadar alıştıktan sonra ben nasıl yalnız kalırım? Yine yalnız yaşarsam psikolojik bozukluklarım tavan yapar benim
Günaydın herkesee..
h.sonu 2 günde gezdim. c.tesi komşumdaydım dünde liseden arkadaşlarla buluştuk çok tuhafdı 2sinin çocuuğu var ben hamileyim filan ilginç oluyo lise hallerini bildiğin kişileri böyle görmek.
hepinizi özledim....
kuzum bu durum ne sıkıcı böle tüp bebek falan :26: ama sen çok gençsin korunmadan bence denemelisiniz bebişi
fotoları gördüm aynı yaştaysanız eğer en genç sen duruyorsun .. bebek arkadaşlarını baya yıpratmış
saolun kızlar desteğiniz ve moralleriniz için olabildiğince takmamaya çalışıyorum ama ne kadar çabalasanda her hafta bekleyiş doktora git hadi geriyor biraz buda doğal
ama olabildiğince ben makaraya alıyorum, eşimde moral veriyor olsun hayatım bizde çöpsüz üzüm oluruz ohh bakarız keyfimize diye
nasip bakalım Allahın izniyle bir günü var ama ne zaman biraz bizi bebiş zorlayacak bekleticek
tatlım yaş küçük ama bir faliyet yok, hani görünüşte aa erken daha düşünüyor insan ama bu süreç ne kadar sürer belli olmaz belki 2 ay belki 2 yıl tedaviye başlamak gerekiyor, biz zaten evlendiğimizden beri korunmuyordukki bebiş olması için bende yumurta gelişmiyor ki olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?