Eylül dostluğumuza burada devam (:

melis sen bunu nasıl farkettin yada rutin kontrolde doktor mu anladı .. benimde kendimde bazı şüphelerim var doktora ne evlilik öncesi nede sonrası gittim

benim zaten adet düzensizliğim vardı canım, önceden gittim birkaç doktora bi faydaları olmadı takmadım kafayada sonra şu anki doktoruma gittim inceledi etti tam pcosun diyip ilaçlar yazdı gidip geldik işte bir işe yaramamış şimdide iğneye başlanıcak.
sen neyden şüphe ediyorsun bak sakın ihmal etme hani birşeyinizde yoksa gidin bir doktora tam kontrol olun sadce pcos olmak önemli değil.

hanzadecimm hoşgeldin canımcım. ohh süper enerjik dönmüşsündür sen şimdi dimi ne güzel. bizde çarşamba akşamı istanbula yola çıkıcaz tabi önce bugün bi kontrole gidicem doktorum izin verirse.

mlsvt;canım hiç moralini bozma. dün buluştuğum arkadaşlarımdan birinin 8 aylık kızı var. doktor sende kist var ve çok hızlı ilerliyo çocuğun olma ihtimali düşük demiş. onlarda korunmayı bırakmışlar ilk ay bebişleri olmuş biliyomusun çok şaşırmışlar. Rabbim isterse herşey olur sen üzme kendini.

fotoları gördüm aynı yaştaysanız eğer en genç sen duruyorsun .. bebek arkadaşlarını baya yıpratmış

bence de en genç ve güzel pingu aralarında...

ayy kızlar çok teşekkür ederim mutlu oldum aynı yaştayız hepimiz. kilolu olan ve esmer olanın çocukları var biri bekar diğeride çocuksuz.

Selam ;

Hanzade ; hoşgeldin kuzum bişey sorucam sana
Ben eşime d. gününde pc3 almayı düşünüyorum ama onların MB larına göre değişiklikleri oluyor
benim için fiyat ve model bakabilir mi malum erkekler bu konudan daha iyi anlıyor bana kod versin yeter hangisi kullanışlı olur
ona göre gider alırım herhangi bir mağazasından

aynen öyle canım bizde eşimle hep bunu konuşuyoruz Rabbimin izniyle herşey, bu aşamaları yaşamamız gerekiyorsa yaşayacağız. bizimde bir tanıdığımız bizden sonra oldu düğünleri kızın kisti patlamış acil ameliyat derken doktor asla çocuğun olmaz kendinizi buna alıştırın kızda eşine boşanalım bunu sana yaşatamam derken kız 2 inci ay hamile kalmış neleri var böyle Allahın izniyle herşey moralleri bozmamaya çalışıyoruz

çok enteresan ya..

doktorlarmı bilmiyo,yoksa mucizemi anlamadım.en çok korktuğum sonradan bişey çıkması,bekliyoruz şu an inş sonradan bişey çıkmaz.en güzelini yapıyosunuz ,erkenden başladınız zaman kaybetmeden

günaydın hanımlaaaarr...

mlvst canım dediğin gibi herşey rabbimin takdiriyle siz moralinizi yüksek tutun gerisini rabbim nasib eder hiç merak etme.

hanzadem hoşgeldin canım tatilinizin güzel geçmesine çook sevindim.

vaficim çok teşekkür ederim canım.bugün öğrendik biraz da hafıza kaybı varmış kızlar dua edin dedemin kızkardeşinde alzheimer hastalığı var biliyorsunuz genetik bir hastalık dedemde de olmasın çok zor bir hastalık..

pingum oh haftasonun gezmelerde güzel güzel geçmiş.

citlenbik ne güzel dinlenmişsin ütü dersen hiççç bitmiyor zaten.

daphnecim sizin tayin durumu daha beklemede değil mi ?bayadır bi gelişme yazmadın çünkü

bizde dün sabah erkenden badem ağaçlarımız var onları toplamaya gittik bi sürü bademimiz oldu :) sonrada manvgata pikniğe gittik akşamda eşimin iş arkadaşının düğünü vardı oraya gittik düğünden sonrada yakın aile dostlarımızı bize davet ettik.

bu arada kızlar haftaya allah izin verirse çadırlarmızı alıp adrasana gidiyoruuuuuzzz.

bir doktor bir doktoru kesinlikle tutmuyor ben bunu anladım, Rabbimin izniyle herşey tabikide ama bazı doktorlar insanın gerçekten psikolojisini bozabiliyor. Allahın izniyle bir sıkıntınız olmaz canım arada gidersin rutin kontrole olur biter rahatlarsın hemde sağlıklı birşey.
benim tedavim kaçınılmazdı tatlım belki şimdi değil ilerki yaşımda olsam yine aynı şeyleri yaşayacağım en azından şimdiden içimiz rahat olsun dedik ayrıca verdiğin moral için ayrıca teşekkürler.

günaydın herkesee

hanzadecim;hoş geldin canım, özlettin kendini..
shadowshadow; eşinle durumunuzun düzelmesine çok çok sevindim. uzaklık gerçekten insanı geriyor. demekki ayrı yaşamaktan başka bi probleminiz yokmuş
mLsvT; canım yaa sakın umutsuzluğa kapılma. senin yaşın çok genç mutlaka olacaktır, biraz sabır sadece. ablamların 9 sene üzerine oldu o da tüp bebekle. herşey kader kısmet. bebeğin zamanını bekliyodur eminim

bu arada haftaya annemle babam geliyorlarrr. çooookk mutluyumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…