- Konu Sahibi landfloves
-
- #7.181
melis sen bunu nasıl farkettin yada rutin kontrolde doktor mu anladı .. benimde kendimde bazı şüphelerim var doktora ne evlilik öncesi nede sonrası gittim
fotoları gördüm aynı yaştaysanız eğer en genç sen duruyorsun .. bebek arkadaşlarını baya yıpratmış
bence de en genç ve güzel pingu aralarında...
hanzadecimm hoşgeldin canımcım. ohh süper enerjik dönmüşsündür sen şimdi dimi ne güzel. bizde çarşamba akşamı istanbula yola çıkıcaz tabi önce bugün bi kontrole gidicem doktorum izin verirse.
mlsvt;canım hiç moralini bozma. dün buluştuğum arkadaşlarımdan birinin 8 aylık kızı var. doktor sende kist var ve çok hızlı ilerliyo çocuğun olma ihtimali düşük demiş. onlarda korunmayı bırakmışlar ilk ay bebişleri olmuş biliyomusun çok şaşırmışlar. Rabbim isterse herşey olur sen üzme kendini.
Hanzade mesaj kutun dolu canım
kutum hazır
pingum kaç gün kalacaksın görüşelim canım
speedy sorarım akşam eşime sonra sana hbr veririm canım
kutum hazır
pingum kaç gün kalacaksın görüşelim canım
speedy sorarım akşam eşime sonra sana hbr veririm canım
daha izinde almadım gerçi ama 4 gün kalıcaz canım. anadolu yakası kadıköy civarları olursa buluşabiliriz eşimi kandırabilirim sanırsam
aynen öyle canım bizde eşimle hep bunu konuşuyoruz Rabbimin izniyle herşey, bu aşamaları yaşamamız gerekiyorsa yaşayacağız. bizimde bir tanıdığımız bizden sonra oldu düğünleri kızın kisti patlamış acil ameliyat derken doktor asla çocuğun olmaz kendinizi buna alıştırın kızda eşine boşanalım bunu sana yaşatamam derken kız 2 inci ay hamile kalmış neleri var böyle Allahın izniyle herşey moralleri bozmamaya çalışıyoruz
daha izinde almadım gerçi ama 4 gün kalıcaz canım. anadolu yakası kadıköy civarları olursa buluşabiliriz eşimi kandırabilirim sanırsam
Canım benim için problem olmaz. Kadıköy vapurla gelindiğinde o kadarda uzak değil :)
çok enteresan ya..
doktorlarmı bilmiyo,yoksa mucizemi anlamadım.en çok korktuğum sonradan bişey çıkması,bekliyoruz şu an inş sonradan bişey çıkmaz.en güzelini yapıyosunuz ,erkenden başladınız zaman kaybetmeden
Metrobüslede kadıköy çok yakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?