- Konu Sahibi landfloves
-
- #7.201
günaydın herkesee
hanzadecim;hoş geldin canım, özlettin kendini..
shadowshadow; eşinle durumunuzun düzelmesine çok çok sevindim. uzaklık gerçekten insanı geriyor. demekki ayrı yaşamaktan başka bi probleminiz yokmuş
mLsvT; canım yaa sakın umutsuzluğa kapılma. senin yaşın çok genç mutlaka olacaktır, biraz sabır sadece. ablamların 9 sene üzerine oldu o da tüp bebekle. herşey kader kısmet. bebeğin zamanını bekliyodur eminim
bu arada haftaya annemle babam geliyorlarrr. çooookk mutluyumm
benim zaten adet düzensizliğim vardı canım, önceden gittim birkaç doktora bi faydaları olmadı takmadım kafayada sonra şu anki doktoruma gittim inceledi etti tam pcosun diyip ilaçlar yazdı gidip geldik işte bir işe yaramamış şimdide iğneye başlanıcak.
sen neyden şüphe ediyorsun bak sakın ihmal etme hani birşeyinizde yoksa gidin bir doktora tam kontrol olun sadce pcos olmak önemli değil.
vaficim çok teşekkür ederim canım.bugün öğrendik biraz da hafıza kaybı varmış kızlar dua edin dedemin kızkardeşinde alzheimer hastalığı var biliyorsunuz genetik bir hastalık dedemde de olmasın çok zor bir hastalık..
miracle , geçmiş olsun cnm inş deden sağlığına kavuşur en kısa zamanda..
Bi kampçı daha çıktı
günaydın herkesee
hanzadecim;hoş geldin canım, özlettin kendini..
shadowshadow; eşinle durumunuzun düzelmesine çok çok sevindim. uzaklık gerçekten insanı geriyor. demekki ayrı yaşamaktan başka bi probleminiz yokmuş
mLsvT; canım yaa sakın umutsuzluğa kapılma. senin yaşın çok genç mutlaka olacaktır, biraz sabır sadece. ablamların 9 sene üzerine oldu o da tüp bebekle. herşey kader kısmet. bebeğin zamanını bekliyodur eminim
bu arada haftaya annemle babam geliyorlarrr. çooookk mutluyumm
o zaman ben bugün eşimle konuşayım yarın kesin tarihi yeri kararlaştıralım olurmu? valla süper olur ya. tabi kayınvalidemlere internetten arkadaşlarım demem onlar anlamaz aramızdaki samimiyeti çünkü tuhaf gelir, liseden arkadaşlarım filan derim
miracle ooh demek sende kamp yapıcaksın ne güzel
kızlar bebek fikrini geciktirmeyin derken ben hep bunu kastediyorum. Bizim planladığımız gibi olmuyo işler belki beklemek gerek belkii tedavi gerek eğer bi problem varsa erken müdahale edilir hiç değilse.
kadıköy mü
o zaman ben bugün eşimle konuşayım yarın kesin tarihi yeri kararlaştıralım olurmu? valla süper olur ya. tabi kayınvalidemlere internetten arkadaşlarım demem onlar anlamaz aramızdaki samimiyeti çünkü tuhaf gelir, liseden arkadaşlarım filan derim
miracle ooh demek sende kamp yapıcaksın ne güzel
kızlar bebek fikrini geciktirmeyin derken ben hep bunu kastediyorum. Bizim planladığımız gibi olmuyo işler belki beklemek gerek belkii tedavi gerek eğer bi problem varsa erken müdahale edilir hiç değilse.
annem tarafından bebeği olmayanlar var teyzem ve annemin teyzesi gibi ne bilim çok takıyorum bunu kafama ..
eşime bu durumu bir kaç kez açtım ama anlamıyor beni ben saçma sapan hislere kapılıyorum sanırım
Bende öyle herkese söylemiyorum. Sapık mı deli mi nereden biliyorsun diye yorum yapıyorlar. La havle :))))
Ablanlardaki sorun neydi canım?
ablamlar iki sene istemediler. sonra biraz denediler olur diye olmayınca doktora gittiler.kist vardı tedavi süreci başladı ilaçla tedavi sonuç vermedi o sırada bi süre aşılama yaptılar o da sonuç vermeyince bu sefer ameliyatla alınsın denildi bu süre zarfında yoruldular tabi belki normal yolla olurdu ama ablam artık gücüm yok dedi tüp bebek yaptırdılar. şükür ki dünya tatlısı bi kızları oldu
saçma sapan değil canım doktora git bi kontrole bende aylardır gidicem de bi türlü gidmedim sende git
evet kızlar bu konu önemli en büyük örneğiniz ben olayım yaşa başa isteyip istememeye bakmıyor herkes bi gitsin rutin kontrolünü yaptırsın doktoruyla konuşsun sağlık sonuçta bu ama bunuda yaparken kafaya olumsuz şekilde takmayın
görümcem 29 yaşında bebek çok istiyor ve kafaya takıyor doktor kontrolleri normal hiç birşeyi yok ama Allahın takdiri.
bu arada herkesi bi hareketlendirdim sanırım
kadıköy herkese yakın bir bana uzak
bu arada banada bu haftaiçi kuzenler kalmaya gelicek belkide kardeşimde kendimi temizliğe vermem lazım bugün ama hala burdayım kahvaltı bile yapmadım
doktor işini ertelemeyin kızlar bence. bebekten ziyade yapılması zorunlu rutin tesleri yaptırın içiniz rahat etsin. tedavisi çok basit şeyler bile bebeği engelleyebiliyor( yara, enfeksiyon gibi)
bebek fikrini geciktirmeyelim de diyoruz doğruda ama bide şöle bişey var,
bak olmuyo görüyomusun diyip erken başlayan bi tanıdıklar var,kız 1 ay sonra hamile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?