Eylül dostluğumuza burada devam (:

o zaman ben bugün eşimle konuşayım yarın kesin tarihi yeri kararlaştıralım olurmu? valla süper olur ya. tabi kayınvalidemlere internetten arkadaşlarım demem onlar anlamaz aramızdaki samimiyeti çünkü tuhaf gelir, liseden arkadaşlarım filan derim

miracle ooh demek sende kamp yapıcaksın ne güzel

kızlar bebek fikrini geciktirmeyin derken ben hep bunu kastediyorum. Bizim planladığımız gibi olmuyo işler belki beklemek gerek belkii tedavi gerek eğer bi problem varsa erken müdahale edilir hiç değilse.

Ablanlardaki sorun neydi canım?

annem tarafından bebeği olmayanlar var teyzem ve annemin teyzesi gibi ne bilim çok takıyorum bunu kafama ..
eşime bu durumu bir kaç kez açtım ama anlamıyor beni ben saçma sapan hislere kapılıyorum sanırım

Canım, benim enişteminde sol tarafına felç gelmişti 15 gün önce, ayağı açıldı, eli için zamana ihtiyacı var, verilen ilaçlar zamanla etki gösteriyor.. Odasında bi hasta vardı,onun bedeninde değil hafızasında problem vardı dedeninde öyledir belki, canım Allahın izniyle kısa sürede deden sağlığına kavuşur inşallah..

bide Kızlar, Allah hiçbirimizi böyle bir durumla karşılaştırmasın ama aklınızda bulunsun, beyinde damarlar tıkandığı için hastalar felç geçiriyor ya,dilleri pelteleşiyor,hastaneye gidene kadar o an kafalarından aşağı soğuk su dökerseniz, etkisi az oluyormuş.. Odadaki bi hastaya öyle yapmışlar, adamın hiç bişeyi yoktu sadece müşade için tutuyorlardı onu orda..

miracle , geçmiş olsun cnm inş deden sağlığına kavuşur en kısa zamanda..

Bi kampçı daha çıktı

teşekkür ederim canım.

valla bakalım nasıl olacak kampçılık landfloves özendirdi beni.

sana da günaydın canımmm gözün aydın şimdiden anneciiğinle babacığıını misafir edeceksin ne güzel..

inş güzel geçer canım kampımız..

bu arada kızlar biliyorsunuz ben yara tadavisi görüyorum.yarın son kontrole gideceğim inş. bitmiştir veee ben galiba folik asite başlayacağım artık

İvittt :)

Bende öyle herkese söylemiyorum. Sapık mı deli mi nereden biliyorsun diye yorum yapıyorlar. La havle :))))

annem tarafından bebeği olmayanlar var teyzem ve annemin teyzesi gibi ne bilim çok takıyorum bunu kafama ..
eşime bu durumu bir kaç kez açtım ama anlamıyor beni ben saçma sapan hislere kapılıyorum sanırım

saçma sapan değil canım doktora git bi kontrole bende aylardır gidicem de bi türlü gidmedim sende git

Canım bizimde eğer olmazsa bu yüzden kendimize çok fazla eziyet etmeyi düşünmüyoruz. Yani bir iki denememiz olur tedavi konusunda ama sonuç alınmazsa uğraşmayacağız. Ben çabuk yıpranırım kendimi biliyorum. Eşimde olmazsa olmaz diyor ( kendisi çocukları çok sever)

Ablanlardaki sorun neydi canım?

ablamlar iki sene istemediler. sonra biraz denediler olur diye olmayınca doktora gittiler.kist vardı tedavi süreci başladı ilaçla tedavi sonuç vermedi o sırada bi süre aşılama yaptılar o da sonuç vermeyince bu sefer ameliyatla alınsın denildi bu süre zarfında yoruldular tabi belki normal yolla olurdu ama ablam artık gücüm yok dedi tüp bebek yaptırdılar. şükür ki dünya tatlısı bi kızları oldu

evet kızlar bu konu önemli en büyük örneğiniz ben olayım yaşa başa isteyip istememeye bakmıyor herkes bi gitsin rutin kontrolünü yaptırsın doktoruyla konuşsun sağlık sonuçta bu ama bunuda yaparken kafaya olumsuz şekilde takmayın
görümcem 29 yaşında bebek çok istiyor ve kafaya takıyor doktor kontrolleri normal hiç birşeyi yok ama Allahın takdiri.

bu arada herkesi bi hareketlendirdim sanırım

kadıköy herkese yakın bir bana uzak
bu arada banada Yarın kuzenler kalmaya gelicek belkide kardeşimde kendimi temizliğe vermem lazım bugün ama hala burdayım kahvaltı bile yapmadım

Son düzenleme:

Maşallah kızlarına canm allah aratmasın zor bi süreç gerçekten

bebek fikrini geciktirmeyelim de diyoruz doğruda ama bide şöle bişey var,

bak olmuyo görüyomusun diyip erken başlayan bi tanıdıklar var,kız 1 ay sonra hamile

saçma sapan değil canım doktora git bi kontrole bende aylardır gidicem de bi türlü gidmedim sende git

doktor işini ertelemeyin kızlar bence. bebekten ziyade yapılması zorunlu rutin tesleri yaptırın içiniz rahat etsin. tedavisi çok basit şeyler bile bebeği engelleyebiliyor( yara, enfeksiyon gibi)

Kendimi metrobüsü pazarlıyormuş gibi hissediyorum

Sende metrobüsle gelsen, Avcılara çok mu uzaksın canım?

doktor işini ertelemeyin kızlar bence. bebekten ziyade yapılması zorunlu rutin tesleri yaptırın içiniz rahat etsin. tedavisi çok basit şeyler bile bebeği engelleyebiliyor( yara, enfeksiyon gibi)

yaralıyımm yaralıyımmm ben bir bahtı karalıyımmm şarkısı geldi sen böle söleyince,

ya bendede bi yara var geçmedi gitti,2 kere gittim doktora farklı ilaçlar verdi,dahada gitmedim,noldu bilmiyorum adam bidahaki gelişinde geçmezse yakarız demişti tırstım ondan..bide sevmedim o adamı.

aydasu gelsede ona sorsam nereye gidiyodu acep

bebek fikrini geciktirmeyelim de diyoruz doğruda ama bide şöle bişey var,

bak olmuyo görüyomusun diyip erken başlayan bi tanıdıklar var,kız 1 ay sonra hamile

eşiminde bir arkadaşı cevresinde cocukları olmayan bir çiftler olunca etkilenmiş ve korunmasız deneyelim bakalım bizim olacak mı demiş sonuç olmuş şuan 1 yasını biraz geçti.. aynı düşünceye sahip bir çift arkadasımız da ilk denemelerinde tuttu ve kız ikiz erkeklere hamile

kadıköy bana da yakın değil ama müsait olursam bi şekilde metrobüs vapur gelicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…