Eylül dostluğumuza burada devam (:

ooowwww hem ikiz hem erkekk:18::18:

bizde bazen ayın belli günleri varya olmama ihtimali yüksek günler,denesekmi diyoruz,sonra ben tırsıyorum vazgeçiyorum hemen..

zaten istersin gelmez istemezsin gelir bu veletler

bebek fikrini geciktirmeyelim de diyoruz doğruda ama bide şöle bişey var,

bak olmuyo görüyomusun diyip erken başlayan bi tanıdıklar var,kız 1 ay sonra hamile

ne güzel işte canım olursada Rabbimin hediyesi ya. bizimde öle oldu deneyelim ya olmazsa diye korktuk 2. ayda bebişim geldi
ya şu yaraları kistleri ihmal etmeyin hiçbirimiz cahil değiliz bi gittim bidaha gitmedim demeyin kızlar yaa.

Kendimi metrobüsü pazarlıyormuş gibi hissediyorum

Sende metrobüsle gelsen, Avcılara çok mu uzaksın canım?

beylikdüzüne metrobüs geldi zaten tatlım sıkıntı yok biraz önce dedim ya misafirim gelicek bu durumun üzerine şimdi aradım kuzenler yarın geliyormuş yıllık izinde biri diğeride çalışmıyor ne zaman giderler bilemedim şimdi:44:

inş dediğin gibi olur canım bu bilgide aklımızda olsun mutlaka

hanzadem çok teşekkür ederim cnm.

bu konuda çok haklısın ben kesinlikle kör cahil gibi davranıyorum insallah basıma bir durum gelmez

öle de,o muayene kısmı çok ayrı ya,ben kendimi çok kasıyorum,adam sokuyo bişeyler,bide diyo kasma kendini,nasıl kasmıcaksam,ben çok utanıyorum sıkılıyorum..sevmiyorumm yaa...kim sever gerçi..

doruk tıp merkezi doktoru da ayseldi sanırım

bizimde 2. ayımızda oldu hatta bebişimin olduğu ay hiiiçç beklemiyoduk çünkü ben memlektteydim döndüm regl oldum bitti bi kaç gün sonra eltimler geldiler derken hep beraber memlekete gittik. o ay bi kaç kez icraat olmuştu işte kısmet. şükürr

inş dediğin gibi olur canım bu bilgide aklımızda olsun mutlaka

hanzadem çok teşekkür ederim cnm.

çok geçmiş olsun canım benim, vafi nin dediği gibi soğuk duş veya ıslak havlu çok önemli, rahmetli babaannemle evdeyiz baktım kalktı gayet iyi ama peltek konuşuyor farkında değil hemen çaktırmadan aradım bizimkileri ne yapıyım diye soğuk duşa soktum ambulansı aradım kadın farkında değil ben napıyorum çok şükür birşeyi olmamıştı.

tekrardan acil şifalar versin.

öle de,o muayene kısmı çok ayrı ya,ben kendimi çok kasıyorum,adam sokuyo bişeyler,bide diyo kasma kendini,nasıl kasmıcaksam,ben çok utanıyorum sıkılıyorum..sevmiyorumm yaa...kim sever gerçi..

canım haklısın tabiki. Ama bebek için tedaviye gittiğindede aynısı oluyomuş. yaralarından bian önce kurtulki buna gerek kalmasın. arkadaşım ayda 2 kere gidiyomuş doktora ve sürekli alttan bakıyomuş doktor. İlk gidişimde utanıyodum şimdi alıştım yeterki bebeğim olsun diyo. Sağlık için katlanıcaz napalım, doktorlar bakmıyo bile alışkın onlar öle rahatlat kendini. ben doğum yaptığım doktoru sonra hastanede defalarca görücem bide öyle düşün, sen yine tedavi bittikten sonra görmezsin.

benim içime doğmuştu nedense hep hamile hissettim kendimi o ay ama yakın arkadaşım hariç kimseye söylemedim herkese sürpriz olsun istedim ve yoksa eğer boşa ümitlenmesinler dedim

Anladım canım, misafirlerin olursa gelemezsin haklısın..

kaynanamlar şehir dışındaydı 1,5 aydır haftaya galiba dönecekler eltim dün h.sonu evini temizleyelim dedi ben evde olduğum için ben de h.sonu kendi temizliğimi yapmayı planlıyodum aslında ama tamam dedim yine de kaçıyomuş gibi olmasın hiç yapmadım çünkü çalışıyorum diye hep kendi yapıyodu 3 tane çocuğu var onunda yazık ama bu hafta sonu görüşeceksek eğer haftaya ertelemeye çalışırım

Erkek dr.olunca insan ister istemez kasılır ben bayan dr.a gidiyorum dr.ayrımı yapmam aslında ama zaten tavsiye üzerine gittiğim için bayan erkek ayrımı yapmama gerek kalmadı...

Anladım canım, misafirlerin olursa gelemezsin haklısın..

durum ne olur kesin birşey söyleyip sonra boşa çıkmam istemem canım ama içim kalmadı değil çoğunluk gelir gibi gözüküyor kısmet, misafirlerden fırsat bulup girersem alırım kesin haberleri sizden misafirlerde fazla kalmazlarsa ona göre konuşurum eşimle

benim içime doğmuştu nedense hep hamile hissettim kendimi o ay ama yakın arkadaşım hariç kimseye söylemedim herkese sürpriz olsun istedim ve yoksa eğer boşa ümitlenmesinler dedim

benim adet günüme bir gün kala sabah uyanır uyanmaz mide bulantım oldu hafif hafif, hatta annemde boya yapıyodu eşim, bak ben hamileyimdir belki şu boya kokusunu almayayım diyip kaçıyodum bizimkiler kahve içerken ben içmiyodum hamileyimdir diye. ama bu his birden geldi bana garip bişeyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…