- Konu Sahibi landfloves
-
- #7.221
eşiminde bir arkadaşı cevresinde cocukları olmayan bir çiftler olunca etkilenmiş ve korunmasız deneyelim bakalım bizim olacak mı demiş sonuç olmuşşuan 1 yasını biraz geçti.. aynı düşünceye sahip bir çift arkadasımız da ilk denemelerinde tuttu ve kız ikiz erkeklere hamile
bebek fikrini geciktirmeyelim de diyoruz doğruda ama bide şöle bişey var,
bak olmuyo görüyomusun diyip erken başlayan bi tanıdıklar var,kız 1 ay sonra hamile
yaralıyımm yaralıyımmm ben bir bahtı karalıyımmm şarkısı geldi sen böle söleyince,
ya bendede bi yara var geçmedi gitti,2 kere gittim doktora farklı ilaçlar verdi,dahada gitmedim,noldu bilmiyorum adam bidahaki gelişinde geçmezse yakarız demişti tırstım ondan..bide sevmedim o adamı.
aydasu gelsede ona sorsam nereye gidiyodu acep
Kendimi metrobüsü pazarlıyormuş gibi hissediyorum
Sende metrobüsle gelsen, Avcılara çok mu uzaksın canım?
Canım, benim enişteminde sol tarafına felç gelmişti 15 gün önce, ayağı açıldı, eli için zamana ihtiyacı var, verilen ilaçlar zamanla etki gösteriyor.. Odasında bi hasta vardı,onun bedeninde değil hafızasında problem vardı dedeninde öyledir belki, canım Allahın izniyle kısa sürede deden sağlığına kavuşur inşallah..
bide Kızlar, Allah hiçbirimizi böyle bir durumla karşılaştırmasın ama aklınızda bulunsun, beyinde damarlar tıkandığı için hastalar felç geçiriyor ya,dilleri pelteleşiyor,hastaneye gidene kadar o an kafalarından aşağı soğuk su dökerseniz, etkisi az oluyormuş.. Odadaki bi hastaya öyle yapmışlar, adamın hiç bişeyi yoktu sadece müşade için tutuyorlardı onu orda..
ne güzel işte canım olursada Rabbimin hediyesi ya. bizimde öle oldu deneyelim ya olmazsa diye korktuk 2. ayda bebişim geldi
ya şu yaraları kistleri ihmal etmeyin hiçbirimiz cahil değiliz bi gittim bidaha gitmedim demeyin kızlar yaa.
ne güzel işte canım olursada Rabbimin hediyesi ya. bizimde öle oldu deneyelim ya olmazsa diye korktuk 2. ayda bebişim geldi
ya şu yaraları kistleri ihmal etmeyin hiçbirimiz cahil değiliz bi gittim bidaha gitmedim demeyin kızlar yaa.
yaralıyımm yaralıyımmm ben bir bahtı karalıyımmm şarkısı geldi sen böle söleyince,
ya bendede bi yara var geçmedi gitti,2 kere gittim doktora farklı ilaçlar verdi,dahada gitmedim,noldu bilmiyorum adam bidahaki gelişinde geçmezse yakarız demişti tırstım ondan..bide sevmedim o adamı.
aydasu gelsede ona sorsam nereye gidiyodu acep
inş dediğin gibi olur canım bu bilgide aklımızda olsun mutlaka
hanzadem çok teşekkür ederim cnm.
öle de,o muayene kısmı çok ayrı ya,ben kendimi çok kasıyorum,adam sokuyo bişeyler,bide diyo kasma kendini,nasıl kasmıcaksam,ben çok utanıyorum sıkılıyorum..sevmiyorumm yaa...kim sever gerçi..
bizimde 2. ayımızda olduhatta bebişimin olduğu ay hiiiçç beklemiyoduk çünkü ben memlektteydim döndüm regl oldum bitti bi kaç gün sonra eltimler geldiler derken hep beraber memlekete gittik. o ay bi kaç kez icraat olmuştu işte kısmet. şükürr
beylikdüzüne metrobüs geldi zaten tatlım sıkıntı yok biraz önce dedim ya misafirim gelicek bu durumun üzerine şimdi aradım kuzenler yarın geliyormuş yıllık izinde biri diğeride çalışmıyor ne zaman giderler bilemedim şimdi:44:
öle de,o muayene kısmı çok ayrı ya,ben kendimi çok kasıyorum,adam sokuyo bişeyler,bide diyo kasma kendini,nasıl kasmıcaksam,ben çok utanıyorum sıkılıyorum..sevmiyorumm yaa...kim sever gerçi..
bende bahsederken arkadaşlarım diye söylüyorum, bi eşim ve annem biliyor gerçeği
Erkek dr.olunca insan ister istemez kasılır ben bayan dr.a gidiyorum dr.ayrımı yapmam aslında ama zaten tavsiye üzerine gittiğim için bayan erkek ayrımı yapmama gerek kalmadı...
Erkek dr.olunca insan ister istemez kasılır ben bayan dr.a gidiyorum dr.ayrımı yapmam aslında ama zaten tavsiye üzerine gittiğim için bayan erkek ayrımı yapmama gerek kalmadı...
Kız hanzade kutun yine dolmuş
Anladım canım, misafirlerin olursa gelemezsin haklısın..
Sen kime gidiyosun?
sen hangi doktora gidiosun canm
benim içime doğmuştu nedense hep hamile hissettim kendimi o ay ama yakın arkadaşım hariç kimseye söylemedim herkese sürpriz olsun istedim ve yoksa eğer boşa ümitlenmesinler dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?