Eylül dostluğumuza burada devam (:

Yaw jelo girmiyor uzun zamandır, aklıma geldi şimcik..
ben mi kaçırdım, tatile mi gitti :26:

Tatile gitti geldii Vafim haber veremedim tatile giderken ani oldu biraz netede giremedim bayramda misafirim çoktu ancak 3.günü kaçtık tatile Erikli'ye gittik eşim planlamış çok güzel geçti bugün iş başı yaptım tamamen mutluyum dinlenmek çok iyi geldii

öle de,o muayene kısmı çok ayrı ya,ben kendimi çok kasıyorum,adam sokuyo bişeyler,bide diyo kasma kendini,nasıl kasmıcaksam,ben çok utanıyorum sıkılıyorum..sevmiyorumm yaa...kim sever gerçi..

ilk olarak eşim benden çok kasıntı yapıyordu bayan doktor olucak cart curt sonra öyle böyle ikna ettik birde bu işler çıkınca hiiiç sesi çıkmıyor. hatta bu doktoruma bir süre daha devam edip sonuç alamazsam yengemin abisine gidicem halimi sen düşün
kontrol işine gelince benim doktorum çok zorunlu olmadıkça alttan muayne etmiyor.

hoşgeldin canım tatil durumuda çok iyi gelmiştir sevindim senin adına. Keşan Erikliye mi gittiniz? eğer orasıysa bizim bir dönem sülalecek uğrak yerimizdi, kuzenlerle ergen tatillerimiz hep ordaydı hatırladımda çok güzel bir yer bizim için

bak ne geldi aklıma hep bir şehir efsanesi var ya.
kız evlenmeden önce kızlık zarı diktirmek için doktora gidiyor işlem yapılıyor doktor tarafından sonra düğün günü o zarı diken doktor damadın akrabası çıkıyor :) aklıma bu geldi nedense

hemen gözünün önünde canlanmıştır bu an filmden bir kare gibi, efsaneler bitmez efsaneler tükenmez

Böyle yakalarım işte, bizden habersiz gidersen

hoşgeldin canım gezmelere gittiniz demek, sevindim canım iyi geçmesine, arada böyle kaçamaklar iyi oluyor, şehrin yorgunluğundan kurtuluyor insan..

Hoşbulduk canım bu arada geçmiş bayramınız mubarek olsun kızlar geç oldu ama, bayramda gelen gidenim çok oldu bi totom yer görmedi neyseki bayramın son günü kaçtık eşimle,evet Keşan erikli çok güzel bir yer denizide süperdi girdik oğluşumla tabi babamız yanımızdan ayrılmadı,sessiz sakin olsun diye seçmiş eşim birde çok uzağa gidemezdik malum zorlanırım diye karnışım çok çıktı kızlar çok komik görünüyorum elbise veya bluz giyince komikim ben

hamişler hani son fotolarınız??

ohh maşallah canım hamile hamile niye yordular öyle seni bayramda başta kaçsaydınız keşke eriklide hem yakın hem denizi çok güzel olduğundan bizimde uğrak yerimizdi bizim dışımızda konu komşu arkadaş bir bakırıyoruz millet oraya gidiyordu herkese tavsiye edelim burdan reklam gibi oldu olsun çıksın göbüşler hamilesiniz yani bir zahmet hiiiç dert etme ne güzel

Böyle yakalarım işte, bizden habersiz gidersen

hoşgeldin canım gezmelere gittiniz demek, sevindim canım iyi geçmesine, arada böyle kaçamaklar iyi oluyor, şehrin yorgunluğundan kurtuluyor insan..

Hakkaten vafi yakaladın bi açtım senin yazını gördüm valla çok iyi geldi bayramdada yorulduk eşimle gerçi gelenler hep yardım etti sofraya yemeğe annemde saolsun,çünkü karnım çok önde herkes sen otur falan dedi ama yinede yoruldum ama olsun misafirlerimi iyi ağırladım,birkaç günlüğüne kaçamak yaptık iyi geldi yüzdüm bol bol fazla güneşte kalmamama rağmen yandım azıcık,bugün işe tamamen dinlenmiş olarak geldim bir ara göbüşümün resmini ekliyim bende gülün azıcıkk

similla bende sıvı arap sabunuyla siliyorum ama kötü kokmuyor. benim aldığımın markası "nazar" ahşap ve yüzey temizleyici yazıyor üstünde. rengide sarı gibi.

miracle demek karar verdiniz, hadi bakalım iyi eğlenceler diliyorum size

meliscim inşallah tedavilerin kısa sürede biter canım, bende kendimden süpheleniyorum istediğim zaman olmayacak gibi geliyor. aslında bi kontrole falan gitsem diye düşünüyorum ama henüz düşünmüyoruz diye de sonra giderim diyorum. bilmiyorum inşallah bir sorun yoktur

msj kutum nie hemen doluyo gelen 3-4 taneydi gidenleri de sildim belki ondandır
boşalttım şimdi bekliyorum canım

Hıımm, melisin reklamından sonra merak ettim bende

Eşimi bi h.sonu kaçırmayı düşünüyorum bende, haberi olmadan plan yapıcam..yakın bir yer olmalı o yüzden , nasıl gideriz, nerede kalırız??

Hıımm, melisin reklamından sonra merak ettim bende

Eşimi bi h.sonu kaçırmayı düşünüyorum bende, haberi olmadan plan yapıcam..yakın bir yer olmalı o yüzden , nasıl gideriz, nerede kalırız??

hımm yanlışım yoksa yol 3, 4 saat sürüyor biraz o ulaşım imkanına bağlı. orda kiralık evler çok var günlük fiyatları en son 100 lira civarıydı ama araştırma ve sezon fiyatına göre daha uygun yerler olabilir diye düşünüyorum bayadır gitmedim çünkü he birde otel vardı merkezde orayıda araştırabilirsin saroz körfezinde kaldığı için denizi güzeldir sor google amcaya keşan erikli çıkıyor baya birşeyler tatlım otel durumu ev durumu bayadır gitmediğim için bilemedim çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…