- Konu Sahibi landfloves
-
- #7.241
şuana kadar 2 dr.a gittim ikiside çok iyi ilk gittiğim birdal tosyalı,enson gittiğim ayşe özbakkaloğlu ikisinin de muayhanesi alsancakta tavsiye ederim kızlar..
Yaw jelo girmiyor uzun zamandır, aklıma geldi şimcik..
ben mi kaçırdım, tatile mi gitti :26:
öle de,o muayene kısmı çok ayrı ya,ben kendimi çok kasıyorum,adam sokuyo bişeyler,bide diyo kasma kendini,nasıl kasmıcaksam,ben çok utanıyorum sıkılıyorum..sevmiyorumm yaa...kim sever gerçi..
Tatile gitti geldiiVafim haber veremedim tatile giderken ani oldu biraz netede giremedim bayramda misafirim çoktu ancak 3.günü kaçtık tatile Erikli'ye gittik eşim planlamış çok güzel geçti bugün iş başı yaptım tamamen mutluyum dinlenmek çok iyi geldii
ilk olarak eşim benden çok kasıntı yapıyordu bayan doktor olucak cart curt sonra öyle böyle ikna ettik birde bu işler çıkınca hiiiç sesi çıkmıyor.hatta bu doktoruma bir süre daha devam edip sonuç alamazsam yengemin abisine gidicem halimi sen düşün
kontrol işine gelince benim doktorum çok zorunlu olmadıkça alttan muayne etmiyor.
bak ne geldi aklıma hep bir şehir efsanesi var ya.
kız evlenmeden önce kızlık zarı diktirmek için doktora gidiyor işlem yapılıyor doktor tarafından sonra düğün günü o zarı diken doktor damadın akrabası çıkıyor :) aklıma bu geldi nedense
Tatile gitti geldiiVafim haber veremedim tatile giderken ani oldu biraz netede giremedim bayramda misafirim çoktu ancak 3.günü kaçtık tatile Erikli'ye gittik eşim planlamış çok güzel geçti bugün iş başı yaptım tamamen mutluyum dinlenmek çok iyi geldii
hoşgeldin canım tatil durumuda çok iyi gelmiştir sevindim senin adına. Keşan Erikliye mi gittiniz? eğer orasıysa bizim bir dönem sülalecek uğrak yerimizdi, kuzenlerle ergen tatillerimiz hep ordaydı hatırladımda çok güzel bir yer bizim için
Hoşbulduk canım bu arada geçmiş bayramınız mubarek olsun kızlargeç oldu ama, bayramda gelen gidenim çok oldu bi totom yer görmedi neyseki bayramın son günü kaçtık eşimle,evet Keşan erikli çok güzel bir yer denizide süperdi girdik oğluşumla tabi babamız yanımızdan ayrılmadı, sessiz sakin olsun diye seçmiş eşim birde çok uzağa gidemezdik malum zorlanırım diye karnışım çok çıktı kızlar çok komik görünüyorum elbise veya bluz giyince komikim ben
Hoşbulduk canım bu arada geçmiş bayramınız mubarek olsun kızlargeç oldu ama, bayramda gelen gidenim çok oldu bi totom yer görmedi neyseki bayramın son günü kaçtık eşimle,evet Keşan erikli çok güzel bir yer denizide süperdi girdik oğluşumla tabi babamız yanımızdan ayrılmadı, sessiz sakin olsun diye seçmiş eşim birde çok uzağa gidemezdik malum zorlanırım diye karnışım çok çıktı kızlar çok komik görünüyorum elbise veya bluz giyince komikim ben
muayene ücreti ne kadar peki canım
Böyle yakalarım işte, bizden habersiz gidersen
hoşgeldin canımgezmelere gittiniz demek, sevindim canım iyi geçmesine, arada böyle kaçamaklar iyi oluyor, şehrin yorgunluğundan kurtuluyor insan..
ohh maşallah canım hamile hamile niye yordular öyle seni bayramda başta kaçsaydınız keşkeeriklide hem yakın hem denizi çok güzel olduğundan bizimde uğrak yerimizdi bizim dışımızda konu komşu arkadaş bir bakırıyoruz millet oraya gidiyordu herkese tavsiye edelim burdan reklam gibi oldu olsun çıksın göbüşler hamilesiniz yani bir zahmet hiiiç dert etme ne güzel
Hakkaten vafi yakaladın bi açtım senin yazını gördümvalla çok iyi geldi bayramdada yorulduk eşimle gerçi gelenler hep yardım etti sofraya yemeğe annemde saolsun,çünkü karnım çok önde herkes sen otur falan dedi ama yinede yoruldum ama olsun misafirlerimi iyi ağırladım,birkaç günlüğüne kaçamak yaptık iyi geldi yüzdüm bol bol fazla güneşte kalmamama rağmen yandım azıcık,bugün işe tamamen dinlenmiş olarak geldim bir ara göbüşümün resmini ekliyim bende gülün azıcıkk
aldım randevumu ptesinemecburen,neyse sizinle konuşmasak daha gitmezdim ii oldu
hangisine gitceksin
Hıımm, melisin reklamından sonra merak ettim bende
Eşimi bi h.sonu kaçırmayı düşünüyorum bende, haberi olmadan plan yapıcam..yakın bir yer olmalı o yüzden , nasıl gideriz, nerede kalırız??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?