- 18 Ağustos 2011
- 3.181
- 303
- 363
- Konu Sahibi landfloves
-
- #7.261
hımm yanlışım yoksa yol 3, 4 saat sürüyor biraz o ulaşım imkanına bağlı. orda kiralık evler çok var günlük fiyatları en son 100 lira civarıydı ama araştırma ve sezon fiyatına göre daha uygun yerler olabilir diye düşünüyorum bayadır gitmedim çünkü he birde otel vardı merkezde orayıda araştırabilirsin saroz körfezinde kaldığı için denizi güzeldir sor google amcaya keşan erikli çıkıyor baya birşeyler tatlım otel durumu ev durumu bayadır gitmediğim için bilemedim çünkü
kızlar size bşy sormak istiyorum liseden bi arkadaşım tesadüfen beni bulmuştu diğer konudayken arkadaşlık göndermişti sonra silindi arkadaş listemden şimdi onu isminden bulabilir miyim
yok sadece nickini biliyorumortak arkadaşını varsa onun listesinden bulabilirisn
yok sadece nickini biliyorum
ben de eşimin doğuma girmesini istiyorum bol foto ve kamera istiyorum hatta....
ben de eşimin doğuma girmesini istiyorum bol foto ve kamera istiyorum hatta....
ahsenn sende eklesene göbüşün fotosunu senide görelim, sofiş senin daha miniktir ama senide görelim.
bizde daha dün akşam bu konuyu konuşuyorduk. nerden açıldı bilmiyorum doğumda yanımda olursun dedim, gözleri fal taşı gibi açıldı, ben bayılırım birde benle uğraşmak zorunda kalırlar bak senle ilgilenemeler ben girmeyeyim diye pazarlık yapmaya başladı şimdiden. ama eşim kan görmeye dayanamaz, elim bile kesilse bakamaz, iğne yaptıramaz mesela çok korkar böyle şeylerden. ben yinede ısrarla girmesini isteyecem.
bu arada kızlar benim doğum yapmayı planladığım hastahanede baba adayları doğuma alınmıyormuş ya
ben girmesini istiyordum, şimdi yine başka hastahane araştırmak zorundayım off moralim bozuldu
jeloo sen nerde düşünüyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?