Eylül dostluğumuza burada devam (:

kızlar ben kaçar daha fazla durursam benim temizlik işide yatıcak sonra eşim kesicek beni evi toparlıyım biraz berbat halde
görüşürüz kızlar

kızlar size bşy sormak istiyorum liseden bi arkadaşım tesadüfen beni bulmuştu diğer konudayken arkadaşlık göndermişti sonra silindi arkadaş listemden şimdi onu isminden bulabilir miyim

bugün ve yarın pazara gidecem. bol bol domates alacam bu sefer. kışlık hazırlıklarıma başlayayım. birde biber ve patlıcan közleyip koyacam.

Sağol canım bakıyorum şimcik..

selam kızlar

melis, tedavi sürecine henüz yeni başladın, belki tüp bebeğe bile gerek kalmayacak
Rabbim en kısa zamanda kolaylaştırsın inş.

bu arada kızlar buluşma hani evde olacaktı ya?
benim baş dönmelerim hala devam ediyo, eşim evde olacağı için müsade ederdi ama şimdi bilemedim yani ne der

bu haftasonu yine görümcelerim geliyor çoluk çocuk
10 gün falan kalacaklar sanırım tam bilmiyorum
evlilik yıldönümümüzü evde kutlayamayız sanırım
eşime söyledim bütün planı sen yap diye
ben de bi kaç hediye ve bir gün öncesinden ufak bir süpriz düşünüyorum

bu arada kızlar benim doğum yapmayı planladığım hastahanede baba adayları doğuma alınmıyormuş ya
ben girmesini istiyordum, şimdi yine başka hastahane araştırmak zorundayım off moralim bozuldu

jeloo sen nerde düşünüyosun?

ben de eşimin doğuma girmesini istiyorum bol foto ve kamera istiyorum hatta....

kızlar eşim yanıma uğradı buluşmayı söyledim c.tesi günü diye şimdilik tamam dedi baklaım. özden oralarda güzel bi çay bahçesi bulur bize sahil tarafından.

o anı kesinlikle kocamla beraber yaşamalıyım, Allah izin verirse mutlaka istiyorum onun desteğini

ama kamera ve foto işi beni bozar hayatım, belki sancı çekerken olur da o anın çekilmesini ben istemem
doğumdan sonra bol bol çekeriz inş

Doğuma girmesini bende çok istiyorum. Bir arkadaşın eşide girmiş doğuma ama 5 dakika sonra çıkartmışlar çünkü adam kötü olmuş. Kendini toparlayamayınca doktorlar dişarı alıp sakinleştirmişler.

bizde daha dün akşam bu konuyu konuşuyorduk. nerden açıldı bilmiyorum doğumda yanımda olursun dedim, gözleri fal taşı gibi açıldı, ben bayılırım birde benle uğraşmak zorunda kalırlar bak senle ilgilenemeler ben girmeyeyim diye pazarlık yapmaya başladı şimdiden. ama eşim kan görmeye dayanamaz, elim bile kesilse bakamaz, iğne yaptıramaz mesela çok korkar böyle şeylerden. ben yinede ısrarla girmesini isteyecem.

ahsenn sende eklesene göbüşün fotosunu senide görelim, sofiş senin daha miniktir ama senide görelim.

akşam eşim gelsin, onun telefonuyla çekip koyarım özel albüme
ne zamandır düşünüyodum zaten

eger öyleyse girmemesi daha doğru
kararı ona bırakman lazım, doktorlar kesinlikle babanın karar vermesi gerektiğini söylüyor
bazı erkeklerde tramva sebebi çünkü karısını o şekilde görmek

Canım benim eşim doğuma giremez girsede bütün doktorlar beni bırakıp onla ilgilenirler kan tutuyor kendini yani içi kötü oluyor elimi kestiğimde bile zar zor temizler kendisii yarım bakarak
Ben gittiğim doktoruma devam edicem Bahçelievler'de doğurucam Allah izin verirse tertemiz olması ve ilgi alakadan dolayı birde bebek bakım üniteleri var diye, ama bildiğim kadarıyla bazı hastaneler eşleri almıyorlar doğuma araştırmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…