Eylül dostluğumuza burada devam (:

buluşma c.tesi olacak sanırım 1 gibi işten çıkıyorum ama işim uzun sürebilir yoğun olabilirim fatura kesme günüm ayın 1 i oluyo akşamüstü buluşursak iyi olur yol da var çünkü ancak gelebilirim

ama işim var derim fazla kalmam sanırım çıkarım

Son düzenleme:
ahsen göbüşünü paylaşmıyo hatta 1 yıl oldu evini bile paylaşmadı süsü yok o eksik bu eksik diye oyaladı bizi benim eksikti ama o haliyle paylaştım ne olacak burda yabancı mı var

Ben doğumda annemin yanımda olmasını isterim şahsen daha çok yardımı olur, eşim korkar birde o halde görmesini istemem bilinç altına yerleşicek,şimdiden soruyo habire oraya kaç dikiş atarlar aklım almıyor nasıl çıkıcak ordan diyee

evet benimki kesin travma geçirir

jeloo aynı demekki bizimkiler benimkide öyle parmağıma bi yarabandı saracan sanki canından can alıyorlar göz ucuyla yarım yamalak bakarak yapar

canım bizim günler kısıtlı bütün akrabalarında gönlünü almak gerek,akşamüstü kadıköyden maltepeye gidicez bi akrabaya o gece orda kalıcaz. öğlen 1-2 gibi bana uyar ama.

ahsen eşin getirip götürse olmazmı?? benide eşim getiricek dönüştede o alıcak mecburen..

jelo senide bekleriz.

evet benimki kesin travma geçirir

jeloo aynı demekki bizimkiler benimkide öyle parmağıma bi yarabandı saracan sanki canından can alıyorlar göz ucuyla yarım yamalak bakarak yapar

Benimkide kesin travma geçirir
Aynen canım bir yarabandı yapıştırcak canım acımıyor dediğim halde ay çok kan geliyor daha fazla bakamıycam der durur
Böyle bir adamı nasıl doğuma sokuyım rahat doğuramamkii

kızlar eşim yanıma uğradı buluşmayı söyledim c.tesi günü diye şimdilik tamam dedi baklaım. özden oralarda güzel bi çay bahçesi bulur bize sahil tarafından.

bana uyar biraz modaya yürürüz deniz kenarında otururuz sonra makyaj malzemesi ihtiyacınız varsa eşimin orada mola veriririz

Duydum buluşmayı ama uzak gibi metrobüse binemiyorum toplu taşıma eşim izin vermiyor malum göbüşten dolayıı birkez bindik insanların saygısı yok göbeğime vurdu kız çantasıyla geçerken eşim dövücekti nerdeyse araç kullanmamada izin vermiyor,tatilden döndüğümüz için bu haftasonu full çalışcak kendi getirebilirdi ama bir bakarım canım yinede görmek isterim hepinizii

bahçelievlerde hangi hastahane?

akşamüstü buluşsak geri dönmemiz falan bayagı geç olur sanırım
benim kadıköye gitmem yaklaşık 2 buçuk saat sürecek, ee bir de dönüşü var:26:

ahsen göbüşünü paylaşmıyo hatta 1 yıl oldu evini bile paylaşmadı süsü yok o eksik bu eksik diye oyaladı bizi benim eksikti ama o haliyle paylaştım ne olacak burda yabancı mı var

ihmalkarlıktan hanzade vallahi başka sebebi yok
ayy bu akşam halledeyim de kurtulayım çenenizden

kadıköy zaten oldukça uzak kalıyor canım, bir de dışarıda buluşacak olmamız eşimi pek memnun etmeyebilr bilmiyorum
ısrar edicem, gecen seferki kayınpederim yüzümden bensiz olmuştu şimdi kesinlikle katılmak istiyorum

ben 1 de çıkıyorum bağcılardan ş.evlere geçicem yarım saat ordan metrobüse binicem heral 1 saatte o sürer en ez 1,5 saat sürer yani 2,30-3,00 ü bulur yani k.köye gelmem en erken yani

o toplu taşımalar yüzünden zaten nerdeyse eve bağımlı yapacak beni eşim
aracımız yok her yere taksiyle gidip geliyoruz
bebek doğana kadar almayı planlıyoruz ama bilmiyorum o zamana kadar imkanlar tamamlanır mı

Canım bu cumartesi mi?

bu ctesi değildir heraldeeeeeee
benim ayrıntılı ultrason randevüm var saat de

kızlar eşlerinizdışarı da diye sorun çıkarırsa evde de buluşabiliriz metrobüse dolmuşla 5 dakika evim

Aynen göbüş resmi bekliyoruz
Aile Hast.yani eski adıyla jfk canım,Acıbadem satın aldı hastaneyi temiz düzgün bir yer,eşim doğum için başka bir yeri düşünmüyor çok araştırdı

kızlar eşlerinizdışarı da diye sorun çıkarırsa evde de buluşabiliriz metrobüse dolmuşla 5 dakika evim

dışarıda olması tam anlamıyla sorun değil aslında ama baş dönme problemimi biliyosunuz, kadıkköy zaten uzak
yani eşimin içinin rahat edeceğini sanmıyorum, evde olursa ikna etmek daha kolay olur benim için

bu arada umarım bu hafasonu için konuşmuyoruzdur yaa:26:

ne zaman geliyorsun elifcim

Biz araçla çıkmayalım trafik ve park sorunu yüzünden dedik ama metrobüste böyle bişey yaşayınca eşim asla binemezsin heleki bensiz dedi,bizde araç var ama kısa mesafe kullanabiliyorum anneme markete yakın avm'ye falan bunun dışında araçla tek izin vermiyor aslında kullanmamı bile istemiyor,canım benim alırsınız bütçenize göre uygun bir araba hemde bebişinize göre
Bu cumartesi benimde doktor kontrolüm var annemle gidicem eşim bu kez gelemiycek

ayrıntılı ultrason randevüsü verdi mi dktorunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…