- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 158
- 38
- Konu Sahibi landfloves
-
- #7.281
akşam eşim gelsin, onun telefonuyla çekip koyarım özel albüme
ne zamandır düşünüyodum zaten
eger öyleyse girmemesi daha doğru
kararı ona bırakman lazım, doktorlar kesinlikle babanın karar vermesi gerektiğini söylüyor
bazı erkeklerde tramva sebebi çünkü karısını o şekilde görmek
buluşma c.tesi olacak sanırım 1 gibi işten çıkıyorum ama işim uzun sürebilir yoğun olabilirim fatura kesme günüm ayın 1 i oluyo akşamüstü buluşursak iyi olur yol da var çünkü ancak gelebilirim
ama işim var derim fazla kalmam sanırım çıkarım
evet benimki kesin travma geçirir
jeloo aynı demekki bizimkiler benimkide öyle parmağıma bi yarabandı saracan sanki canından can alıyorlar göz ucuyla yarım yamalak bakarak yapar
buluşma c.tesi olacak sanırım 1 gibi işten çıkıyorum ama işim uzun sürebilir yoğun olabilirim fatura kesme günüm ayın 1 i oluyo akşamüstü buluşursak iyi olur yol da var çünkü ancak gelebilirim
kızlar eşim yanıma uğradı buluşmayı söyledim c.tesi günü diye şimdilik tamam dedi baklaım. özden oralarda güzel bi çay bahçesi bulur bize sahil tarafından.
canım bizim günler kısıtlı bütün akrabalarında gönlünü almak gerek,akşamüstü kadıköyden maltepeye gidicez bi akrabaya o gece orda kalıcaz. öğlen 1-2 gibi bana uyar ama.
ahsen eşin getirip götürse olmazmı?? benide eşim getiricek dönüştede o alıcak mecburen..
jelo senide bekleriz.
Canım benim eşim doğuma giremez girsede bütün doktorlar beni bırakıp onla ilgilenirlerkan tutuyor kendini yani içi kötü oluyor elimi kestiğimde bile zar zor temizler kendisii yarım bakarak
Ben gittiğim doktoruma devam edicem Bahçelievler'de doğurucam Allah izin verirse tertemiz olması ve ilgi alakadan dolayı birde bebek bakım üniteleri var diye, ama bildiğim kadarıyla bazı hastaneler eşleri almıyorlar doğuma araştırmak lazım
ahsen göbüşünü paylaşmıyo hatta 1 yıl oldu evini bile paylaşmadı süsü yok o eksik bu eksik diye oyaladı bizi benim eksikti ama o haliyle paylaştım ne olacak burda yabancı mı var
canım bizim günler kısıtlı bütün akrabalarında gönlünü almak gerek,akşamüstü kadıköyden maltepeye gidicez bi akrabaya o gece orda kalıcaz. öğlen 1-2 gibi bana uyar ama.
ahsen eşin getirip götürse olmazmı?? benide eşim getiricek dönüştede o alıcak mecburen..
jelo senide bekleriz.
Duydum buluşmayı ama uzak gibi metrobüse binemiyorum toplu taşıma eşim izin vermiyor malum göbüşten dolayıı birkez bindik insanların saygısı yok göbeğime vurdu kız çantasıyla geçerken eşim dövücekti nerdeysearaç kullanmamada izin vermiyor,tatilden döndüğümüz için bu haftasonu full çalışcak kendi getirebilirdi ama bir bakarım canım yinede görmek isterim hepinizii
Canım bu cumartesi mi?
bahçelievlerde hangi hastahane?
akşamüstü buluşsak geri dönmemiz falan bayagı geç olur sanırım
benim kadıköye gitmem yaklaşık 2 buçuk saat sürecek, ee bir de dönüşü var:26:
ihmalkarlıktan hanzade vallahi başka sebebi yok
ayy bu akşam halledeyim de kurtulayım çenenizden
kadıköy zaten oldukça uzak kalıyor canım, bir de dışarıda buluşacak olmamız eşimi pek memnun etmeyebilr bilmiyorum
ısrar edicem, gecen seferki kayınpederim yüzümden bensiz olmuştu şimdi kesinlikle katılmak istiyorum
kızlar eşlerinizdışarı da diye sorun çıkarırsa evde de buluşabiliriz metrobüse dolmuşla 5 dakika evim
Aynen göbüş resmi bekliyoruz
Aile Hast.yani eski adıyla jfk canım,Acıbadem satın aldı hastaneyi temiz düzgün bir yer,eşim doğum için başka bir yeri düşünmüyor çok araştırdı
dışarıda olması tam anlamıyla sorun değil aslında ama baş dönme problemimi biliyosunuz, kadıkköy zaten uzak
yani eşimin içinin rahat edeceğini sanmıyorum, evde olursa ikna etmek daha kolay olur benim için
bu arada umarım bu hafasonu için konuşmuyoruzdur yaa:26:
o toplu taşımalar yüzünden zaten nerdeyse eve bağımlı yapacak beni eşim
aracımız yok her yere taksiyle gidip geliyoruz
bebek doğana kadar almayı planlıyoruz ama bilmiyorum o zamana kadar imkanlar tamamlanır mı
bu ctesi değildir heraldeeeeeee
benim ayrıntılı ultrason randevüm var saat de
Biz araçla çıkmayalım trafik ve park sorunu yüzünden dedik ama metrobüste böyle bişey yaşayınca eşim asla binemezsin heleki bensiz dedi,bizde araç var ama kısa mesafe kullanabiliyorum anneme markete yakın avm'ye falan bunun dışında araçla tek izin vermiyor aslında kullanmamı bile istemiyor,canım benim alırsınız bütçenize göre uygun bir araba hemde bebişinize göre
Bu cumartesi benimde doktor kontrolüm var annemle gidicem eşim bu kez gelemiycek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?