Eylül dostluğumuza burada devam (:

ayrıntılı ultrason randevüsü verdi mi dktorunuz

Ayrıntılıya kendi doktoruma değil diğerine Prof.a gidicem, doktorumlada anlaştık bu konuda biraz darılmıştık karşılıklı ama halloldu herşey,bizim ailelerde çok fazla kadın doğumcu ve hemşire olduğu için illa hepsi tutturdu prof.yapması lazım diye yani biz bişey yaptırıcak olursak en az 10 kişi fikir sunuyor eşim bu son olaydan sonra iyice pipirik oldudaa

mm aynı doktora devam ediyorsunuz yani. İÇİne siniyorsa ne güzel
ayrıntılı ultrasonu her kadın doğumcu yapamıyor zaten, o uzmanlığı almış olması gerekir yapacak doktorun
benim doktorum da başka bir uzmana yönlendirdi bizi

bol bol kadın doğumcu olması ne kadar güzel ya
evde doğursana, son zamanlarda avrupadaki kadınların yeni furyası
10 tane ebe hemire kadın doğumcu yanında, bütün techizatı toparlasın
ohh güvenli bir doğum olaar

5 doktora daha gittik bu olaydan sonra hiçbirini beğenmedik canım,ne ilgi ne bilgi vardı doktorlarda,utku beylede uzun uzun konuştuk bana kızdın haklısın dedi anlaştık, ayrıca bir doktor yakınımızın okul arkadaşı çıktı kendisi, detaylı içinde profun bakmasını oda uygun gördü,benim doktorum perinatolog yani riskli gebelik uzmanı ailemize sorarak seçmiştik,aralarında en iyisi yine bizimki yanında rahatım bana moral veriyor suratını asıp oturmuyor en az 1 saat kalıyoruz yanında ve yardımcı hemşireleride çok ilgili alakalılar,
Canım bol bol var ama hepsi erkek sadece bilgilendirme yapıyorlar bu yetiyor bize canım,bellimi olur onlar bizdeyken doğururumm

pingu şimdi aklıma geldi izmire giderken manisadan geçtik dümdüz uzun bi caddeden geçtik akhisarda durduk yolcu indirdik devam ettik küçük şirin bi yer saray düğün salonu vardı yanlış hatırlamıyosam ordan geçtik...

akhisarla yakınız biz. manisa tarafından gelirken mesela akhisardan sonra ufak bi ilçe hatta kasaba gibi biyer sonrada bizim ilçe var yarım saat filan. burdan geçmemişsinizdir canım istanbul izmir otobüsleri burdan geçmiyo.

MERHABA ;

bugün nasıl geçti anlamadım umarım herkes iyidir...
bu hafta yine tatile çıkıyoruz didime gidicez oradan aydına cuma gecesi inşallah yola çıkıyoruz.
sanırım buluşma olacak ama bana da uymuyor bilet almadık olurda gidemezsek mutlaka katılırım ama

bende temizliğimi yaptım ağrıdan oturuyorum şimdi
daha yemeğimde yok ne yapıcam bilmiyorum

5 gibi kaçmayı düşünüyorum, eve gidince ayaklarımı dikicem duvara, nasılsa annemdeyim dinlerim bende,bide iğrenç bir başağrım var,2 tane ağrı kesici içtim banamısın demedi..

Sanırsam pazartesi sendorumu yaşıyorum

Kaçıyosun demek oh ne güzel annene gidince biraz uzan sıcaktanda olabilir, ben hala çalışmaya başladığıma alışamadım,yarın bende alışmış olurum sanırım mızmızlanmaya başlarım

bugün çok tembellik yaptım p.tesi sendromu aynen dayak yemiş gibiyim dün akşam döndük çünkü hala yorgunum ve bi dünya çamaşır var yıkanacak ev dandini

Son düzenleme:
dolap bomboş eltim yemeğe çağırdı oraya gidicem çok iyi oldu yapamazdım bşy

Kaçıyosun demek oh ne güzel annene gidince biraz uzan sıcaktanda olabilir, ben hala çalışmaya başladığıma alışamadım,yarın bende alışmış olurum sanırım mızmızlanmaya başlarım

aslında bugün hiç işimde yoktu toplasan 1 saat çalışmışımdır..

Ama ne bilim huzursuzum işte

Arada kaçarsınız yine, eşine oğluşun tatil ,istiyor dersin

aslında bugün hiç işimde yoktu toplasan 1 saat çalışmışımdır..

Ama ne bilim huzursuzum işte

Arada kaçarsınız yine, eşine oğluşun tatil ,istiyor dersin

Bende bugün pek çalıştım diyemem çok kaytardım bugün pazartesi diye sanırım,
neyseki çıkmana az kaldı canım yarın çalışırsın,
Kesinlikle arada kaçarız yakın mesafe olur tabikii asıl tatil seneye inşallah,oğluş istiyo diyim herşeyi yapar

dolap bomboş eltim yemeğe çağırdı oraya gidicem çok iyi oldu yapamazdım bşy

Bizim dolap bayram sonu boşaldı gidicez diyede bişeyde almamıştım cumartesi dönünce alışveriş yaptık şimdi doldu,en iyisi canım bugünlük yemek düşüncen yok bol sohbetli akşam yemeği olur, bu akşama mantım var dün yapmıştım bugünde pırasa pişiricem yarınlık olsun diye bol havuçlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…