Eylül dostluğumuza burada devam (:

5 oldu toparlanayimda çıkayım artık, yoksa patlıycam..Yarın görüşürüz

selam herkese
bende bugün sersem gibiyim biraz iş yaptım elim ayağım düştü, akşama çaya misafirlerim var yurtdışından teyzemler geldiler annemlerle birlikte çaya gelecekler. Cevizli un kurabiyesi, kek ve peynirli minik poğaça yaptım yeter dimi?

3 çeşite tabak dolar yeter bence

ne bilim gözüm aç benim
jeloo jfk hastanesinde 6 yıl önce çalıştım ben, gayet güzel bi hastane yönetimde iş yoktu o başkamaaşlarımızı hep geciktirerek verirdi pisliklerhemde bebek bölümündeydim çoook zevkli bi işim vardı. Allah hepiizi tez zamanda kurtarsın inşallah...
bu arada uurboceeeee nerdesinn merak ettim valla seni

Biraz dinlen istersen evde iş yoruyor insanı birde mutfakta hazırlık olunca baya bir yorgun oluyor insan ama bu kadar çeşit yeter çay için bol muhabbetle iyi gider canım

Teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin için demek bebek bölümü şimdi acıbadem satın aldı isim değişti temiz olması düzenli olması çok hoşuma gidiyor birde hemşireler hastane personeli çok iyi bu yüzden tercihimiz inşallah canım tez zamanda

bizde bu akşama çaya davetliyiz bizim aptdaki arkadaşlara. akşama bende havuçlu bezelye yapacam.

yarınada annem ve bi arkadaşı gelecek ailece, kızları var benle yaşıt falan, çaya gelecekler. bir sürü şey hazırlamam lazım ama evde bişey kalmadı. eşimi aradım yumurta falan alsın diye ama ne yapacağımı henüz bilmiyorum. dün akşam milföy hamurlarından börek yapmıştım elifin verdiği tarifi. sabah eşim işe götürdü bende yedim. kalanı buzluğa atmıştım onları çıkarırım, kek yaparım, başka ne yapayım yaa? bişeyler daha yapmam lazım

kısır,mercimek köftesi,patates salatası bunlardan biri olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…