- Konu Sahibi landfloves
-
- #7.321
Bende bugün pek çalıştım diyememçok kaytardım bugün pazartesi diye sanırım,
neyseki çıkmana az kaldı canım yarın çalışırsın,
Kesinlikle arada kaçarız yakın mesafe olur tabikii asıl tatil seneye inşallah,oğluş istiyo diyim herşeyi yapar
5 oldu toparlanayimda çıkayım artık, yoksa patlıycam..Yarın görüşürüz
selam herkese
bende bugün sersem gibiyim biraz iş yaptım elim ayağım düştü, akşama çaya misafirlerim var yurtdışından teyzemler geldiler annemlerle birlikte çaya gelecekler. Cevizli un kurabiyesi, kek ve peynirli minik poğaça yaptım yeter dimi?
TEONA nasıl ben çok beğeniyorum yeğenimin ismi
selam herkese
bende bugün sersem gibiyim biraz iş yaptım elim ayağım düştü, akşama çaya misafirlerim var yurtdışından teyzemler geldiler annemlerle birlikte çaya gelecekler. Cevizli un kurabiyesi, kek ve peynirli minik poğaça yaptım yeter dimi?
ne bilim gözüm aç benim
jeloo jfk hastanesinde 6 yıl önce çalıştım ben, gayet güzel bi hastane yönetimde iş yoktu o başkamaaşlarımızı hep geciktirerek verirdi pislikler hemde bebek bölümündeydim çoook zevkli bi işim vardı. Allah hepiizi tez zamanda kurtarsın inşallah...
bu arada uurboceeeee nerdesinn merak ettim valla seni
henüz portakalda vitamin olan kızıma yeni isim buldum
ALYA... nası?
Nasıl yani hamilemisin bebişimm
bizde bu akşama çaya davetliyiz bizim aptdaki arkadaşlara. akşama bende havuçlu bezelye yapacam.
yarınada annem ve bi arkadaşı gelecek ailece, kızları var benle yaşıt falan, çaya gelecekler. bir sürü şey hazırlamam lazım ama evde bişey kalmadı. eşimi aradım yumurta falan alsın diye ama ne yapacağımı henüz bilmiyorum. dün akşam milföy hamurlarından börek yapmıştım elifin verdiği tarifi. sabah eşim işe götürdü bende yedim. kalanı buzluğa atmıştım onları çıkarırım, kek yaparım, başka ne yapayım yaa? bişeyler daha yapmam lazım
henüz portakalda vitamin olan kızıma yeni isim buldum
ALYA... nası?
TEONA nasıl ben çok beğeniyorum yeğenimin ismi
jeloo mantıyı kendin mi açtın da yaptııın?
yok cnm yaa diyorum ya portakal vitamin daha,biz bu portakalı daha yemedik bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?