- Konu Sahibi landfloves
-
- #7.341
Herkese günaydın hava kapalı yağmur geliyor gibi ne güzel yağsın yağmur ortalık biraz serinlesin
Laczada ışık bahçesi demekmiş. Çok güzel anlamı var
günaydın ; dün çok kötü yağdı :26: bugünde devam edecek sanırım
hayırlı günler herkese
Günaydın canım,dünde güzel yağdı mutfağın perdesini açtım bir yandan yemek bir yandan tv bir yandanda yemek pişirdim çok keyifliydi, bugünde yağsın biraz ortalık rahatlasın
biz ananemdeydik ve 2 odamın penceresi açıktı çok korktum içeri su girecek diye ama çok şükür girmemiş.
dediğin gibi harika yağdı izlemesi şahaneydi sanki soğuk havaları yağmuru özledim gibiama yine de gelmesin daha biraz da bahar havası yaşayalım
biz ananemdeydik ve 2 odamın penceresi açıktı çok korktum içeri su girecek diye ama çok şükür girmemiş.
dediğin gibi harika yağdı izlemesi şahaneydi sanki soğuk havaları yağmuru özledim gibiama yine de gelmesin daha biraz da bahar havası yaşayalım
jelo ; evet çok şükür eve hiç su girmemişbu sabah kapattım hepsini hava alsın diye açık bırakıyorum.
dediğin gibi sonbahar havası harika olur
hanzade ; tekrar teşekkür ederim.giidp araştırıcam bende bi
sizede soruyum eşime doğum gününde PS3 almayı düşünüyorum sizce değer mi ?
günaydın hanımlar...
kalktım evimi bile süpürdüm ama daha kahvaltı etmedim
kuzenler gelicek ama uyuyakalmışlar biraz gecikiriz dediler beklemedeyim
bence çok güzel bir hediye
meraklısıysa bayılır
kısır,mercimek köftesi,patates salatası bunlardan biri olabilir
hep ps3 alsam mı diyordu ama pahalı olduğu için vazgeçiyordu.
bilgisayardan oyun oynuyor yada tv bağlıyor daha rahat oynuyor benim korkumda PS3 oldu mu abartması
malum erkekleri bilirsiniz PS3 oldu mu kendilerini kaybediyorlararkadaşları gelir birlikte oynarlar falan diyorum..
alırsam bayılır hemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?