Eylül dostluğumuza burada devam (:

günaydın kızlar

Laczada ışık bahçesi demekmiş. Çok güzel anlamı var

canım zaten damat rizeli hakiki laz kızımız 4 yaşında ama ilk konuşmaya başladığı andan beri lazcayı da ana dili türkçe gibi konuşuyo tatilde onlara da uğradık orda yazlıkları var eşim ilk defa görüyo çok şaşırdı aynı anda babasıyla bi de evdeki yardımcılarıyla lazca bizimle türkçe konuşuyo bi de çok tatlı sarışın lüle lüle saçlı renkli gözlü...

Günaydın canım,dünde güzel yağdı mutfağın perdesini açtım bir yandan yemek bir yandan tv bir yandanda yemek pişirdim çok keyifliydi, bugünde yağsın biraz ortalık rahatlasın

biz ananemdeydik ve 2 odamın penceresi açıktı çok korktum içeri su girecek diye ama çok şükür girmemiş.

dediğin gibi harika yağdı izlemesi şahaneydi sanki soğuk havaları yağmuru özledim gibi ama yine de gelmesin daha biraz da bahar havası yaşayalım

günaydın kızlar...

buralara yağmıyor yağmıyor...

milleti sel kıyamet götürdü,burda bir damla bile yok,yine yağmıcak sadece rüzgar var,yağmuru özledim yaa

Çok ters esmemiş demekki iyiki girmemiş yağmur canım dün kapatsaydın camlarını,yani bahar gibi hava olsun tamda soğuk olmasın ama o zamanda donuyoruz

Çok ters esmemiş demekki iyiki girmemiş yağmur canım dün kapatsaydın camlarını,yani bahar gibi hava olsun tamda soğuk olmasın ama o zamanda donuyoruz

Günaydın herkesee
Daha yataktan kalkmadım ve midem gurulduyo resmen of kendime kim kahvaltı hazırlıcak şimdi

Dün akşama doğru eşimle buluştuk avm de kendimize mevsimlik bişeyler aldık. Evde yemek de yoktu yemeğimizide yiyip döndük.
Bugünde drdan randevu almıştım ptesine onu cuma yapcam eşim sabırsızlanıyomuş bekleyemicekmiş o kadar gün

jelo ; evet çok şükür eve hiç su girmemiş bu sabah kapattım hepsini hava alsın diye açık bırakıyorum.
dediğin gibi sonbahar havası harika olur

hanzade ; tekrar teşekkür ederim. giidp araştırıcam bende bi

sizede soruyum eşime doğum gününde PS3 almayı düşünüyorum sizce değer mi ?

hayırlı sabahlar tontinilerrrr
dün annem geldi, bizde kaldı hala uyuyo
normalde 8 oldu mu hemen kalkar evde
ee burda ses yapan gürültü eden yok tabe

günaydın hanımlar...
kalktım evimi bile süpürdüm ama daha kahvaltı etmedim
kuzenler gelicek ama uyuyakalmışlar biraz gecikiriz dediler beklemedeyim

bence çok güzel bir hediye
meraklısıysa bayılır

günaydın hanımlar...
kalktım evimi bile süpürdüm ama daha kahvaltı etmedim
kuzenler gelicek ama uyuyakalmışlar biraz gecikiriz dediler beklemedeyim

ya bütün gün tembellik yapıp akşama kadar yaylanıyon ya da sbahın köründe ayaklanıp evini süpürüyon
esintilisin sen de benim gibi
ama sanırım evde oldugumuzdan kaynaklanıyor

bence çok güzel bir hediye
meraklısıysa bayılır

hep ps3 alsam mı diyordu ama pahalı olduğu için vazgeçiyordu.
bilgisayardan oyun oynuyor yada tv bağlıyor daha rahat oynuyor benim korkumda PS3 oldu mu abartması
malum erkekleri bilirsiniz PS3 oldu mu kendilerini kaybediyorlar arkadaşları gelir birlikte oynarlar falan diyorum..
alırsam bayılır hemde

günaydınlar hatunlar, bende bugün sabahtan kalktım bidahada uyumadım, makineyi ayarlayıp yatmıştım eşim işe giderken bitmiş onları serdim. bulaşık makinemi boşalttım, mutfağımı temizledim. öğleden sonra annemler gelecek arkadaşlarıyla. bişeyler hazırlamam lazım.

kısır,mercimek köftesi,patates salatası bunlardan biri olabilir

hımm fikirlerin için teşekkürler bende böyle bişiler yapmak istiyorum, yani biraz doyurucu olsun tuzlu olsun. kısırı geçen gün annemdeyken yaptık daha 3-4 gün oldu, mercimek köftesi benimde aklıma geldi ama nebiliiim değişik bişiler yapmak istiyorum. ilk defa bende denedikleri şeyler çok hoşlarına gidiyor. bloglarda geziniyorum şimdi daha önce yapmadığım bişiler bulucam

eğer hastasıysa bundan daha güzel hediye olamaz,onunla hem tvde oynuyosun hemde online oynayabiliyosun sanırım bi arkadaşım kocasına almıştı,fazla oynayabilir tabi onuda göze almak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…