- Konu Sahibi landfloves
-
- #7.701
Kızlar 1 diyelim. Özdenciğim canın sıkkınsa koşa koşa gelmelisin hem değişiklik olur sanada. Yalnız beni kadıköy iskeleden alırsanız sevinirim. Yoksa o kalabalıkta birbirimizi bulmakta güçlük çekebiliriz.
yavrum kadıköy de 3 iskele var hangisi ?
doğru söylüyorsun iyi gelir bel ki
tek başıma sıkıldım evde artık tek başıma evli gibiyim
özden kesinlikle haklısın.ama eşininde suçu yok buda bi gerçek,adam çalışıyo kötü bi huyu yok,ekmek parası işte napsın,tabiki sanada zaman ayırmalı o konuda bişey diyemem...
bizde aşırı görüşüyoruz mesela,işte böle kimi hiç görüşememekten kimide çok görüşmekten şikayetçi
yavrum kadıköy de 3 iskele var hangisi ?
doğru söylüyorsun iyi gelir bel ki
tek başıma sıkıldım evde artık tek başıma evli gibiyim
similla bir haftadır o günü bekledim evlendiğimizden beri ilk kez böle plan yaptık ama nasıl bir şanssa olmadı çok doluyum şuan hiç mantıklı düşünemiyorum
evet biliyorum cnm söylemiştin,hayal kırıklığına uğraman ve sinirlenmen çok normal zaten.şanssızlık işte...
birkaç gün geçsin eşine bu şekilde mutsuz oldugunu onu hiç göremediğini daha sakin ve tatlı dille anlat,ve randevulaşın bir gün için
işte ben o sakin kalma kısmını yapamıyorum evlenmeden önce nerelere giderdik eğlenirdik o kadar güzel vakit geçirirdik ki evlendik fırsatımız olmasına rağmen sadece evdeyiz bir organizasyon yapmıyoruz birde bekarken ailelerimiz olmasına rağmen yine ne yapar eder giderdik şimdi vakit sorunu da yok ama bu seferde eşimde heves yok sanırım
işte ben o sakin kalma kısmını yapamıyorum evlenmeden önce nerelere giderdik eğlenirdik o kadar güzel vakit geçirirdik ki evlendik fırsatımız olmasına rağmen sadece evdeyiz bir organizasyon yapmıyoruz birde bekarken ailelerimiz olmasına rağmen yine ne yapar eder giderdik şimdi vakit sorunu da yok ama bu seferde eşimde heves yok sanırım
evlenmden öncede dükkan varmıydı?yani yine yoğunluk aynımıydı?
yoksa evlendikten sonra daha mı çok çalışmaya başladı?
son bir yılda var dı ama kendi işi ve elemanları var bırakıp bana vakit ayırabilir .
Özdenciğim, bazen her şey göründüğü gibi olmayabiliyor. Eminim oda çalışmaktansa eşiyle vakit geçirmeyi ister. Arkadaşların dediği gibi al karşına mutsuz olduğun bu konuyu onunla paylaş. Bazen erkekler bazı şeylerin farkında olmayabiliyor. Sen sakin ve güzel bir şekilde onunla konuşursan seni anlayacaktır.
heves yok değilde, nasılsa evdesiniz,görüşüyorsunuz mantığı olabilir.. Erkekler gezmeyi bizim kadar çok sevmiyor, bence nasılsa birliktesiniz seni görüyor,yanındasın diye boş vakitlerinde dinlenmek istiyor olabilir,bide senin eşin yoğun çalışıyor.. Bende bunalınca eşime tepki verince, biz evlendik, zaten hep birlikteyiz diyor,onların mantığı bu..
slm kızlar. istanbuldayım yolculuğumda çok iyi geçti çok şükür kocacım çok rahat ettirdi beni. bugün tüm gün evdeydik. c.tesi kesin nerde saat kaçta buluşuyoruz güzeller ben yarın girer okurum forumu.
jelocum geçmiş olsun canım mikrop kaptı heralde. bisüre gözüne makyaj malzemesi sürme bence.
hanzade fotolarınız çok güzel hep aşkla bakmışsınız birbirinize maşallah.
mmm başka neler vardı geçmişi okudum ama unuttum kızlar...
bugün kimsecikler gelmemiş, ee tatlildi tabi
benim kocamın da tatildi annemlerdeyiz sabah kahvaltıya geldik, dışarı çıktık gezdik tozduk yoruldum şimdi
jelo c.tesi günü biz de bebeğimizi görücez nasipse hem de ayrıntılı usg de
çok heyecanlıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?