Eylül dostluğumuza burada devam (:

yavrum kadıköy de 3 iskele var hangisi ?

doğru söylüyorsun iyi gelir bel ki

tek başıma sıkıldım evde artık tek başıma evli gibiyim

yavrum kadıköy de 3 iskele var hangisi ?

doğru söylüyorsun iyi gelir bel ki

tek başıma sıkıldım evde artık tek başıma evli gibiyim

özden kesinlikle haklısın.ama eşininde suçu yok buda bi gerçek,adam çalışıyo kötü bi huyu yok,ekmek parası işte napsın,tabiki sanada zaman ayırmalı o konuda bişey diyemem...

bizde aşırı görüşüyoruz mesela,işte böle kimi hiç görüşememekten kimide çok görüşmekten şikayetçi

similla bir haftadır o günü bekledim evlendiğimizden beri ilk kez böle plan yaptık ama nasıl bir şanssa olmadı çok doluyum şuan hiç mantıklı düşünemiyorum

Dün tatil diye öyle güzel planlar yaptık ki
erken kalkarı şunu yapar sonra buraya geçeriz falan filan.
yaptığımız ise erken kalktık ve smear testini hallettik diğer tüm işlerimiz kaldı.
kuzenim geldi diğer kuzene yurtdışından haydi oraya geçtik ve saat 12 de geldik.
yattığımızda saat 3 tü ütü yap bavul hazırla ancak oldu neyseki bugün son günüm
akşam otobüs ile bol bol uyuyarak yolculuk yapmak istiyorum...

ne güzel görüşüceksiniz. bol bol resim çekilin görelim.

Hanzade ; aydına gitmişsin bende bu hafta oradayım

similla bir haftadır o günü bekledim evlendiğimizden beri ilk kez böle plan yaptık ama nasıl bir şanssa olmadı çok doluyum şuan hiç mantıklı düşünemiyorum

evet biliyorum cnm söylemiştin,hayal kırıklığına uğraman ve sinirlenmen çok normal zaten.şanssızlık işte...

birkaç gün geçsin eşine bu şekilde mutsuz oldugunu onu hiç göremediğini daha sakin ve tatlı dille anlat,ve randevulaşın bir gün için

işte ben o sakin kalma kısmını yapamıyorum evlenmeden önce nerelere giderdik eğlenirdik o kadar güzel vakit geçirirdik ki evlendik fırsatımız olmasına rağmen sadece evdeyiz bir organizasyon yapmıyoruz birde bekarken ailelerimiz olmasına rağmen yine ne yapar eder giderdik şimdi vakit sorunu da yok ama bu seferde eşimde heves yok sanırım

evlenmden öncede dükkan varmıydı?yani yine yoğunluk aynımıydı?

yoksa evlendikten sonra daha mı çok çalışmaya başladı?

bende bazen böyle düşünüyorum canım ama işin yoğun olduğu zaman olabilir mi ?
Böyle kendi kendin düşündükçe daha kötü şeyler geliyor aklına en güzeli al karşına eşini söyle oda anlayacaktır

son bir yılda var dı ama kendi işi ve elemanları var bırakıp bana vakit ayırabilir .

Özdenciğim, bazen her şey göründüğü gibi olmayabiliyor. Eminim oda çalışmaktansa eşiyle vakit geçirmeyi ister. Arkadaşların dediği gibi al karşına mutsuz olduğun bu konuyu onunla paylaş. Bazen erkekler bazı şeylerin farkında olmayabiliyor. Sen sakin ve güzel bir şekilde onunla konuşursan seni anlayacaktır.

heves yok değilde, nasılsa evdesiniz,görüşüyorsunuz mantığı olabilir.. Erkekler gezmeyi bizim kadar çok sevmiyor, bence nasılsa birliktesiniz seni görüyor,yanındasın diye boş vakitlerinde dinlenmek istiyor olabilir,bide senin eşin yoğun çalışıyor.. Bende bunalınca eşime tepki verince, biz evlendik, zaten hep birlikteyiz diyor,onların mantığı bu..

şuan çok kızgınım o yüzden en iyisi susayım

erkekler evlenmeden öcne sürekli peşinden koşma modunda oldukları için herşeyden fedakarlık yapıp zaman ayırabiliyolar..

evlenmek rahatlık o yüzden onlara,peşinden koşma yok bişey yok,nasıl olsa artık evliyiz,ne gerek var bazı şeylere.düz mantık işte

Hoşgeldin İstanbula
Evet sanırım mikrop kaptım şişti iyice zaten toz falan gelmiş olabilir,yok süremiyorum rimel falan yarın doktorada gidicem ama napalım doğal gideriz

Ne güzel bir gün olmuş sizin için,
Yarın görücez bakalım bizde heyecanlıyız eşimde 1 saatliğine gelicek gene dayanamadı bebişine görüp dönerim işe dedi,
Ayrıntılıya giriceksin ne güzel sen bizden öncesin bize anlatırsın artık canım

günaydıın dünyanın en güzel hatunlarıııı...

önce çiçeklerinizi takdim edeyim

keyifler biraz bozuk anladığım kadarıyla vakit ayırma konusunda bazen bende diyorum ki ya ayrılalım tekrar flört söz ve nişanlılık dönemine başlayalım.

kapıma çiçek bırakmalar romantik süprizler yapan adam şimdi ise "dünyanın en güzel çiçeğine çiçek mi verilir ne kadar ayıp" diye ayak yapar oldu

malesef kızlar erkekleri değiştirmek ve ya sürekli bizimle ilgilensin romantik bi adam olmasını istemek sadece üzülmemize sebeb oluyor o yüzden ne yapıyoruz artı yönlerini görmeye çalışıp eksi yönlerini bi kenara atıyoruz böyle yapmayınca malesef yine kendimiz üzülüyoruz.

sabah sabah aşk doktoru mehmet coşkundeniz gibi konuştum

ee kelin ilacı olsa.....

Son düzenleme:
bu arada kızlar hadi bana çıkın gelin ben yalnızken asla kahvaltı yapamıyorum hazırlayasım bile gelmiyor ama canım harika bi kahvaltı yapmak istiyor

günaydın kızlar dün kimsecikler yoktu sinir oldum sıkıntıdan patladım yahu

pingucum hoşgeldin canım istanbula teşekkür ederim inş.hepimiz aşk dolu bir ömür geçiririz kocişlerimize hep böyle kalalım...

speedy aydın güzel bi yer ama biz günü birlik gittik çine ye gittik orası küçük bi kasaba sen neresine gideceksin merkezi ve bazı ilçeleri çok güzel...kuşadası,didim gibi....iyi tatiller sana şimdiden

özdencim gelelim sana........seni çok iyi anlıyorum canım bizim de sizden pek farkımız yok biliyosun h.sonlarımı ve akşamlarımı tek başıma geçirmekten sıkıldım bi plan yapıyoruz eşimin işleri uymuyo bi aksilik oluyo iptal oluyo sinir oluyorum ama yapacak bşy yok geçim derdi işte...o yüzden planlarımızı hep son dakika yapıyoruz...inanıyorum ki (inanmak istiyorum) yakında herşey yoluna girecek bunların acısı çıkacak Tanrı bizi mükafatlandıracak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…