Eylül dostluğumuza burada devam (:

burada hiç arkadaşım yok bir arkadasım olsa ona gidip gelsem bu kadar takmam ama yalnızlıktan çok sıkıldım hep yalnızım evde

speedy aydın güzel bi yer ama biz günü birlik gittik çine ye gittik orası küçük bi kasaba sen neresine gideceksin merkezi ve bazı ilçeleri çok güzel...kuşadası,didim gibi....iyi tatiller sana şimdiden

3 gün didime oradan aydın merkese çine evet köy gibi küçük bir yer

burada hiç arkadaşım yok bir arkadasım olsa ona gidip gelsem bu kadar takmam ama yalnızlıktan çok sıkıldım hep yalnızım evde

benim de aslında arkadaşım yok bizim orda 1 arkadaşım var ama çok fazla gidip gelemiyoruz maalesef arkadaşlarımla aramızda hep mesafeler maalesef herkes çalışıyo işinde gücünde...
ailelerimize yakınız ama insan arkadaş arıyo yine de kendine ben de hep akşamları tv.karşısında pinekliyorum çok sıkılıyorum

Kızlar merhaba
dün kimse aklından geçireni tam anlamıyla yapamamış sanırım bende kardeşimle gittim ama istediğim bişi bulamadım eşime
kızlar üzülmeyin herşey zamanla düzelir iş önemli hele erkekler için çok önemli.biz eşimle 7-24 beraberiz ama hiç sıkıldığımı hatırlamıyorum hatta geçen gün ona da sordum sıkıllıyomsun sürekli birlikteyiz die hayır aksine hoşuma gidiyo dedi.ama bizimde iki haftada bir 3gece ayrıldığımız oluyo o seyhate çıkınca napalım mecbur gitcek iş gereği.ona da alıştık artık.tabi eşler birbirlerine vakit ayırmalı herzaman iş olmaz oturup güzelce konuşmalı orta yol mutlaka bulunur
smilla buarada dün göztepe köprünün ordaydım aklıma sen geldin ama bgn çalışmıyodu o dedim yanlış zamanda orda bulunmuşum

cnm benim köprü göztepe köprüsü değil,bayraklı üst geçit

smillacım harika olmuşsun maşallah.

citlenbikim hoşgeldin canım valla sıkılmamanız çok güzel ama o 3 gün ayrılığın çok faydası oluyordur ilişkinize özlemek güzel oluyor

bu arada kızlar yarın sabah 5 te yola çıkıyoruz landflovesin kamp yaptığı yere gideceğiz umarım güzel geçer bi delilik yapalım dedik aslında bungolavlarda kalıcaktık ama macera olsun dedik

Saol canım evet o 3gün özlem iyi oluyo bizim için
sizede güzel maceralar dilerim

saç rengini beğendiğinize sevindim,ben alışamadım henüz..

anam güzelleşmek ne zormuş öle

saçımı boyattım,balyaj yaptırdım,kestirdim,fön çektirdim saçım tam 6 kez yıkandı,daha 1 hafta duşa girmem

Senin saç aynı tonların daha koyusuydu dimi daha önce canım

merhaba kızlaaaaar ben geldiiiiiiiiiiiiim. ayyy süper bir haberim var, dün gece kalktım çekmeceleri karıştırdım bişey arıyordum pat diye elime bişey geldiiiiiiiiiiiiiiiii taaaaaaaaaa geçen yıl balayından beri görmediğim tektaşııım nasıl sevinçliyim nasıl mutluyum anlatamam.. biryerde düştü falan sanmıştım o kadarda aramıştım halbuki, o çekmeceye bile 100 kere bakmışımdır nasıl bulamadım anlayamıyorum. tam 1 yıl sonra buldum resmen

simillacığıım saç rengin harika olmuş bence bu renk çok yakışmış sana, her zaman bu rengi kullanmalısın bence.

jelocum geçmiş olsun, inşallah geçer, eczanelerde bi kremi oluyor onun bi arkadaşımda çok çıkardı o krem hemen geçirirdi.

miracle hadi bakalım gidin de yorumlarınızı bekliyorum kahvaltınızı orda yaparsınız, sucukta götürün iki taş çevirip ateş yakar pişirirsiniz ama üstünüze örtecek battaniye götürün bence, kaç hafta öncesinde bile çok soğuktu şimdi buralar bile serinledi orda donmayın. karavandaki amcayada selamımızı söyleyin, bize çok yardımcı olmuştu onlar daha 3 ay ordaymış karısı için hala dua ediyorum gidince görürsün.

landfloves canım çok sevindim yıldönümü hediyesi gibi bşy olmuş sana canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…