- 31 Ocak 2012
- 3.137
- 25
- 118
- Konu Sahibi landfloves
-
- #7.741
3 gündür limangoyla kavga ediyorum, 1 haftayı geçti eşime hediye almıştım hala gelmedi, ellerinde olmayan nedenlerden dolayıymış, bugün iptal ettirdim. şimdi mecbur kartal yuvasına gidecem kazık yemeye
Dün eşimin beğendiği balık sepetini aldım, sonra ona birde ip aradım buldum kalın olmalıymış falan. Ve birde bebek ayakkabısı aldım miniciiik.. Kutuya bunların hepsini koyacam. Birde geçen gün pingunun paylaştığı yazı çok hoşuma gitmişti onuda güzel bir kağıda el yazımla yazıp koyacam. Bugün ağdaya gidecem gece içinde kendime bişey almıştım
Bide t-box'a gidip o zarlardan alsam mı diye düşünüyorum, alırsam onuda kutuya koyacam.
Birde kendi ellerimle kalpli yaşpasta yapacam. Kalpli kek kalıbım var, pandispanyasınıda kendim pişirecem. Akşamda mumlarla flan onu çıkarırım. Ama yemeği dışarda yemek istiyorum inşallah onuda eşim düşünmüştür.
Sanki yarın evlilik yıldönümümüz olduğunu unutmuş gibi eşim gece yarısı balığa gidecekmiş arkadaşlarıyla.. Aslında ikimize masajda alacaktım hediye olarak ama vazgeçtim, sanki onun pek umrunda değil gibi geldi bana. Hatta hiçbişey yapmayacak ve çok üzüleceğimi hissediyorum şimdiden. Nerdeyse eminim ama işte bir umut.....
merhaba kızlarrr..
özdencim yarınki buluşma sana iyi gelicek canım yüzyüzeyken dertleşiriz iyi olur. bizde kısıtlı zamanda burdayızya eşimin akrabaları var görmesi gereken bi yengesi göğüs kanseri onu görücez akrabalara arkadaşlarına giidicez hepside farklı uçlarda yarın 2 gibi buluşalım hem hanzadede işini erkenden bitirir gelir. 2 saat filan otururuz bizim kayınvalidemlerin ordan otobüz yarım saatte bir kadıköye o yüzden 2 diyorum. kaçırırsak bekletmiyim sizi 2 en uygunu. nereye bıraksın eşim beni şimdi ?
otobüsten nerede ineceksin ben seni oradan alırım
kadıköyde bütün dolmuşların durduğu yer varya işte orda iniyoruz hep.
nerde otururuz peki canım?? daphne sen nereye geliceksin ?? isterseniz buluşamız yeri tarif edin eşim beni oraya getirsin.
ben modaya doğru çıkarız diye düşündüm orada deniz kenarında çay bahcesi var ama biraz yüreme mesafesi
olmadı kadıköyde çok yer var
3 kişimiyiz şimdi
çok uzağa gitmeyelimde kadıköyde dayısında filan bekler kocacım beni almaya gelirken zorlanmasınhanzade sende gel yaaa gelmeye çalış. vafi sen niye gelemiyosun?
dayısı nerede ?;
ayy canım ben bilmiyorumki oraları. çarşıda biyerlerde ama bilmem anlatmayı hiç.
çok uzağa gitmeyelimde kadıköyde dayısında filan bekler kocacım beni almaya gelirken zorlanmasınhanzade sende gel yaaa gelmeye çalış. vafi sen niye gelemiyosun?
merhaba kızlarrr..
özdencim yarınki buluşma sana iyi gelicek canım yüzyüzeyken dertleşiriz iyi olur. bizde kısıtlı zamanda burdayızya eşimin akrabaları var görmesi gereken bi yengesi göğüs kanseri onu görücez akrabalara arkadaşlarına giidicez hepside farklı uçlarda yarın 2 gibi buluşalım hem hanzadede işini erkenden bitirir gelir. 2 saat filan otururuz bizim kayınvalidemlerin ordan otobüz yarım saatte bir kadıköye o yüzden 2 diyorum. kaçırırsak bekletmiyim sizi 2 en uygunu. nereye bıraksın eşim beni şimdi ?
Ben beşiktaş iskelesinde olacağım. Zaten yarın telefonlaşırız canım. Sanırım şimdilik 4 kişiyiz.
yakama kırmızı gül takıp sacımı ortdan ikiye ayıracağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?