Eylül dostluğumuza burada devam (:

3 gündür limangoyla kavga ediyorum, 1 haftayı geçti eşime hediye almıştım hala gelmedi, ellerinde olmayan nedenlerden dolayıymış, bugün iptal ettirdim. şimdi mecbur kartal yuvasına gidecem kazık yemeye

dün eşimin beğendiği balık sepetini aldım, sonra ona birde ip aradım buldum kalın olmalıymış falan. ve birde bebek ayakkabısı aldım miniciiik.. kutuya bunların hepsini koyacam. birde geçen gün pingunun paylaştığı yazı çok hoşuma gitmişti onuda güzel bir kağıda el yazımla yazıp koyacam. bugün ağdaya gidecem gece içinde kendime bişey almıştım

bide t-box'a gidip o zarlardan alsam mı diye düşünüyorum, alırsam onuda kutuya koyacam.

birde kendi ellerimle kalpli yaşpasta yapacam. kalpli kek kalıbım var, pandispanyasınıda kendim pişirecem. akşamda mumlarla flan onu çıkarırım. ama yemeği dışarda yemek istiyorum inşallah onuda eşim düşünmüştür.

sanki yarın evlilik yıldönümümüz olduğunu unutmuş gibi eşim gece yarısı balığa gidecekmiş arkadaşlarıyla.. aslında ikimize masajda alacaktım hediye olarak ama vazgeçtim, sanki onun pek umrunda değil gibi geldi bana. hatta hiçbişey yapmayacak ve çok üzüleceğimi hissediyorum şimdiden. nerdeyse eminim ama işte bir umut.....

neyse ben çıkıyorum arkadaşlar, eşimin bir arkadaşını aradım, kartal yuvasında forma kalmamış olabilirmiş, şok oldum. eğer yoksa bir sürü adidas gezmem gerekiyor hepsi başka bir uçta

yarın buluşacak kızlaaaar foto makinelerinizi unutmayıııın

yok yok unutmaz yapar bişeyler,yapmazsa tepesine binersin

Küçük bebek ayakkabıları derkennnnnnnnn

merhaba kızlarrr..
özdencim yarınki buluşma sana iyi gelicek canım yüzyüzeyken dertleşiriz iyi olur. bizde kısıtlı zamanda burdayızya eşimin akrabaları var görmesi gereken bi yengesi göğüs kanseri onu görücez akrabalara arkadaşlarına giidicez hepside farklı uçlarda yarın 2 gibi buluşalım hem hanzadede işini erkenden bitirir gelir. 2 saat filan otururuz bizim kayınvalidemlerin ordan otobüz yarım saatte bir kadıköye o yüzden 2 diyorum. kaçırırsak bekletmiyim sizi 2 en uygunu. nereye bıraksın eşim beni şimdi ?

otobüsten nerede ineceksin ben seni oradan alırım

nerde otururuz peki canım?? daphne sen nereye geliceksin ?? isterseniz buluşamız yeri tarif edin eşim beni oraya getirsin.

ben modaya doğru çıkarız diye düşündüm orada deniz kenarında çay bahcesi var ama biraz yüreme mesafesi
olmadı kadıköyde çok yer var
3 kişimiyiz şimdi

ben modaya doğru çıkarız diye düşündüm orada deniz kenarında çay bahcesi var ama biraz yüreme mesafesi
olmadı kadıköyde çok yer var
3 kişimiyiz şimdi

çok uzağa gitmeyelimde kadıköyde dayısında filan bekler kocacım beni almaya gelirken zorlanmasın hanzade sende gel yaaa gelmeye çalış. vafi sen niye gelemiyosun?

elimden geleni yaparım size katılmak için ama benim için yorucu olacak akşam da düğün varmış annem hatırlattı onlar köyde olduğu için biz gitmek zorundaymışız çünkü onlar bizim düğüne gelmişlerdi.....sizden ayrılır direkt düğüne giderim...sanırım düğün bağcılarda onu öğrenmedim daha...
1 gibi çıkarsam 2,30 gibi orda olurum galiba inş.bi aksilik olmaz

Ben beşiktaş iskelesinde olacağım. Zaten yarın telefonlaşırız canım. Sanırım şimdilik 4 kişiyiz.

eşimle konuştum beşiktaş iskelesinde bekleyelim biz dedi dapneyide ordan alıcazya özdencim sende oraya gelirsin. eşimin amcası bi cafe açmış orda oturun diyo sizi oraya bırakayım dedi uyarmı size ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…