- Konu Sahibi landfloves
-
- #7.761
yakama kırmızı gül takıp sacımı ortdan ikiye ayıracağım
eşimle konuştum beşiktaş iskelesinde bekleyelim biz dedi dapneyide ordan alıcazya özdencim sende oraya gelirsin. eşimin amcası bi cafe açmış orda oturun diyo sizi oraya bırakayım dedi uyarmı size ??
Sen diye başkasıyla gitmeyeyim kız
eşimle konuştum beşiktaş iskelesinde bekleyelim biz dedi dapneyide ordan alıcazya özdencim sende oraya gelirsin. eşimin amcası bi cafe açmış orda oturun diyo sizi oraya bırakayım dedi uyarmı size ??
temem o zaman. beşiktaş iskelesinde buluşuyoruz kızlarhanzadecim sende 2 ye yetişirsen iskeleye gelirsin ama geç kalırsan ararsın özdeni o kadıköyü daha iyi biliyoya tarif eder sana cafenin yerini oraya gelirsin olurmu ??
Saol canım evet o 3gün özlem iyi oluyo bizim için
sizede güzel maceralar dilerim
merhaba kızlaaaaar ben geldiiiiiiiiiiiiim. ayyy süper bir haberim var, dün gece kalktım çekmeceleri karıştırdım bişey arıyordum pat diye elime bişey geldiiiiiiiiiiiiiiiiitaaaaaaaaaa geçen yıl balayından beri görmediğim tektaşııım nasıl sevinçliyim nasıl mutluyum anlatamam.. biryerde düştü falan sanmıştım o kadarda aramıştım halbuki, o çekmeceye bile 100 kere bakmışımdır nasıl bulamadım anlayamıyorum. tam 1 yıl sonra buldum resmen
simillacığıım saç rengin harika olmuş bence bu renk çok yakışmış sana, her zaman bu rengi kullanmalısın bence.
jelocum geçmiş olsun, inşallah geçer, eczanelerde bi kremi oluyor onun bi arkadaşımda çok çıkardı o krem hemen geçirirdi.
miracle hadi bakalım gidin de yorumlarınızı bekliyorum kahvaltınızı orda yaparsınız, sucukta götürün iki taş çevirip ateş yakar pişirirsinizama üstünüze örtecek battaniye götürün bence, kaç hafta öncesinde bile çok soğuktu şimdi buralar bile serinledi orda donmayın. karavandaki amcayada selamımızı söyleyin, bize çok yardımcı olmuştu onlar daha 3 ay ordaymış karısı için hala dua ediyorum gidince görürsün.
kaç kişi oluyoruz????
Şimdilik 4 kişi oluyoruz canım.
yine mi?????
şu 4 ü aşamadık yaaa!!!!!!!!
yine mi?????
şu 4 ü aşamadık yaaa!!!!!!!!
Sorma canım ama bunada şükür. Herkesin programı uymayabiliyor ama başka şehirden bir arkadaşımız geldiği için kalabalık olmamızı çok isterdirm. Çünkü böyle fırsatları her zaman yakalayamıyoruz.
Sorma canım ama bunada şükür. Herkesin programı uymayabiliyor ama başka şehirden bir arkadaşımız geldiği için kalabalık olmamızı çok isterdirm. Çünkü böyle fırsatları her zaman yakalayamıyoruz.
bende sizi yeniden görmeyi ve özden ile pingu ile tanışmayı çok isterdim
ama gidiyorum malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?