Eylül dostluğumuza burada devam (:

Biliyorum canım senin gittiğini ve tüm organizasyonlara katılma konusundaki başarını İnşallah bir dahakine. Hatta gideceğini bilmeden ben direk senin ismini vermiştim speddy gelir diye

aynen ya düşünmeden gelirdim. çalışmıyordum gerçi çalışsam da hastayım ölüyorum geberiyorum falan der gelirdim...
ama kısmet değilmiş.. napalım. sonra artık bir daha görüşürüz...
hatta eşli evlerde bile görüşebiliriz.. benim eşim alıştı artık vallahi pat pat devamlı birileri ile tanışıyor...
kk dan öyle 2 arkadaş ile görüştük hala da konuşuruz selamlaşıruz

kızlar ben çıkıyorum yarın görüşürüz kadıköy de çok heyecanlı ilk kez netten birileriyle buluşacağım ..

Ya kızlar burada birisi var. İşi olmadığı zaman dikiliyor başıma. İyi hoş kadın ama bunalttı artık. İşim olmadığı zaman ders çalışmak istiyorum ama müsade etmiyor. Sıkıldım çalışma falan diyor. Fenalık geldi yani. Arkamı dönüp konuşmuyorum bu seferde ekrana dikiyor gözlerini. 45 yaşında kadın. Cahilde değil. Terslesem ayıp olacak ki huyum değildir öyle saygısızlık yapmak zaten.

kızlar ben çıkıyorum yarın görüşürüz kadıköy de çok heyecanlı ilk kez netten birileriyle buluşacağım ..

eşimde bana demişti geçen,ya erkek çıkarsa diye

bende 1,5-2 yıldır bayan numarasını bukadar güzel yapıyosa onla güzel muabbet ederiz dmeiştim

özdn alemsin

benim eşim de ilk buluşmada aynı şeyi söylemişti
'ya erkek çıkarsa'

Son düzenleme:
şuan eşimle limoniyim bence başka zaman kaçırsınlar beni :18:

duydunuz kızlar şimdi kaçırmayın zaten araları iyi değilmiş.
istediğiniz parayı alamazsınız ve elinizdeki kalır kocası geri de almaz bunu.

İpliğimizi açığa çıkardın. Senin topuklarına sıkmak zorundayım şimdi

artık bi ara sıkarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…