Eylül dostluğumuza burada devam (:

herkesin okudugu bi yerde çokmu özel yazıyoruz ya...bizim açımızdan diil tabiki,sonuçta herkes okuyabiliyo

niye öyle söyledin kız şimdi
sizi kim tanıyo ki nerden bilecekler hadi beni tanıyanlar var da onların da kendi terbiyesizlikleri okuyolarsa burdan duyulur
'TERBİYESİZLER' 'ÖZELİME GİRMEYİN BAKİİM'

boşver be canım terbiyesi bozulan varsa okumasın....

hanzade sosyAl mesajda verdin haa

TERBİYESİZLER İŞİNİZE BAKIN

Son düzenleme:
meliss günaydın.. gittimi misafirlerin.

günaydın hanımlar.. bende yazamadım geçmişi okuyordum
kuzenler dün itibariyle gittiler tatlım ama kardeşim kalmaya devam ediyor kendisi 14 yaşında bıraksam olmaz, bugün için hatta ne olucakmış diye bakıyım dedim ama malesef gelemicem
yarınada temizlikçi çağırdım ev temizliğim olcak annemde gelicek bende bugünden koltuklarımı silmem gerekiyor şu temizlik içim bitse çıksa aradan da rahatça serilsem evime

çok heyecanlıyız ya ayrıntılı ultrasona giricez Rabbim hayırlısıyla sağlıklı kılsın yavrumu
çıkınca özdeni aricam böbrekleri yerinde mi diye

merhaba kızlar.
doktordan geldik az önce. kesin oğluşum olcak
gördük çok hareketli yaa bağdaş kurmuştuuuu yerim onun bacaklarını bayağııı izledik oğluşumuzu çokk mutluyum. eşimde işten çıktı adam ayakta uyuyodu sabahın köründe oğlunu görünce cin gibi oldu. 16+4 den gidiyomuşuz. 3 lü test te istedi vermicektik ama sonradan keşke verseydik demeyelim diye 3 lü testide verdik. 19. haftada ayrıntılı ultrasyon istedi bi kaç prof ismi verdi onlardan randevu alıcaz. ahsen ve jelo sizde ayrıntılıya gidicektiniz bugün gidin de bilgi alayım sizden:)
çoookkk güzel bi duygu hep dua ediyorum Rabbim istiyen herkese tez zamanda versin inşallahh...

Işlerimi bitirmeye çalışıyorum buluşmaya katılabilmek için
ahsen görüntüleri bizimle paylaşmanı bekliyoruz...
Dün özdeni aradım benle konuşunca içi rahatladı bayan sesi duyunca ama ben aracıyım sizinle buluşacak olan kişi erkek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…