- Konu Sahibi landfloves
-
- #7.821
merhaba kızlar.
doktordan geldik az önce. kesin oğluşum olcak
gördük çok hareketli yaa bağdaş kurmuştuuuu yerim onun bacaklarınıbayağııı izledik oğluşumuzu çokk mutluyum. eşimde işten çıktı adam ayakta uyuyodu sabahın köründe oğlunu görünce cin gibi oldu. 16+4 den gidiyomuşuz. 3 lü test te istedi vermicektik ama sonradan keşke verseydik demeyelim diye 3 lü testide verdik. 19. haftada ayrıntılı ultrasyon istedi bi kaç prof ismi verdi onlardan randevu alıcaz. ahsen ve jelo sizde ayrıntılıya gidicektiniz bugün gidin de bilgi alayım sizden:)
çoookkk güzel bi duygu hep dua ediyorum Rabbim istiyen herkese tez zamanda versin inşallahh...
slm kızlar,bugun kimse yokmu? herkes buluşmayamı gitti
bende sabahtan ağdaya gittim rahatladım
wallahi ahsen yataktan kalktıgım gibi çıktım bişey yemeden hemde
çok sıkılmıştım yaaa
ve ağdadan sonra lazer epilasyon yaptırmaya karar verdim,madem acıyo,ölede acır bölede acır,en azından %90 azalır
Bensiz buluşma mı olur yaaaaa
1,30 da çıksam yetişir miyim acaba????
Beklerler umarım???
Gidip g.... G.... Geri dönmiim
hadi hayırlı olsun oğluşun, Rabbim sağlıktan ayırmasın onu canım benim
yalnız 19. hafta ayrıntılı ultrason için çok erken ya doktorlar neden bunu yapıyor anlamıyorum. İnternetten biraz araştır istersen en doğru zaman 22. haftadan sonra
19. haftada henüz gelişimini tamamlamamış bir sürü organı oluyor, nasıl incelicek ki
[/B]
bende dün ağdaya gittim, eşimin formasını da uzun uğraşlarım sonucunda buldum aldım.. birde zarlardan buldum 10tl hemde aldım hemen
dün essede acayip bir indirim vardı yetiştim bende, seramik pilav tenceresi aldım essenso marka, ekmek sepeti, iki tane mug, anneme ve arkadaşıma cam kesim panosu aldım.
bugünde kalktım kutumu hazırladım, herşey tamam. eşimde aradı akşam yemeği dışarda mı yesek dedi, bende oluuuuuur dedim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?