Eylül dostluğumuza burada devam (:

hadi hayırlı olsun oğluşun, Rabbim sağlıktan ayırmasın onu canım benim

yalnız 19. hafta ayrıntılı ultrason için çok erken ya doktorlar neden bunu yapıyor anlamıyorum. İnternetten biraz araştır istersen en doğru zaman 22. haftadan sonra
19. haftada henüz gelişimini tamamlamamış bir sürü organı oluyor, nasıl incelicek ki

slm kızlar,bugun kimse yokmu? herkes buluşmayamı gitti

bende sabahtan ağdaya gittim rahatladım

kız sabah sabah ağdaya mı gidilir

ve ağdadan sonra lazer epilasyon yaptırmaya karar verdim,madem acıyo,ölede acır bölede acır,en azından %90 azalır

wallahi ahsen yataktan kalktıgım gibi çıktım bişey yemeden hemde

çok sıkılmıştım yaaa

sıhhatler olsun datlum

ve ağdadan sonra lazer epilasyon yaptırmaya karar verdim,madem acıyo,ölede acır bölede acır,en azından %90 azalır

ben karar vermiştim ki hamile kaldım
gebeliğim sonlandıktan sonra ben de başlicam
ama iğneli düşünüyorum ben direkt ya temiz iş valla

hg kardelen,bugun lavdfloves ne yapıcak bakalım,ondan kopya çekeriz

bugun gittigim yerde iğneli vardı onuda konuştum,ben koltukaltımı lazer yaptırmıştım,benimki bitmedi %95 fln bitti.kalanlarıda iğneli yaptırayım dedim,kadın dedi biraz kalması kıl köklerinin hava alması için idealdir dedi ama bilmiyorum nekadar mantıklı.

dakikası 2 tl,iğneside bir kereye mahsus 10 tl miş.. genital bölgeye önermiyoruz dedi..

Bensiz buluşma mı olur yaaaaa
1,30 da çıksam yetişir miyim acaba????
Beklerler umarım???
Gidip g.... G.... Geri dönmiim

Her cumartesi surat asık ve arazi oluyo müdür erken çıkmayalım diye sanırım çok da işim var ama çıkarım birazdan....

bende dün ağdaya gittim, eşimin formasını da uzun uğraşlarım sonucunda buldum aldım.. birde zarlardan buldum 10tl hemde aldım hemen

dün essede acayip bir indirim vardı yetiştim bende, seramik pilav tenceresi aldım essenso marka, ekmek sepeti, iki tane mug, anneme ve arkadaşıma cam kesim panosu aldım.

bugünde kalktım kutumu hazırladım, herşey tamam. eşimde aradı akşam yemeği dışarda mı yesek dedi, bende oluuuuuur dedim :))

Son düzenleyen: Moderatör:

canım doktorum 2 tane prof adı verdi, tıp merkezleride yapıyor ama eğer bunlara yaptırırsan içimiz daha rahat eder dedi. perinatalogmuş bunlar ayrıca...bende aradım her ikisinide,özel muayehanesini. ikiside aynı zaman aralıklarını verdi bana.13. haftadan itibaren ayrıntılıya bakılıyormuş ancak 16 ile 19. hafta en ideal zamanıymış. erken ya da geç yapıldığı zaman bazı organların değerlendirilmesi yeterli olmuyormuş. 19. hafta git dedi doktorum banada. ayrıca iki tane tıp merkezini aradım hem zaman hemde fiyat açısından fikir edinmek adına çünkü proflar çok uçuk bi fiyat söylediler. ordanda 17-22 hafta arası denildi. bakalım eğer bütçemizi ayarlayabilirsek bunlardan birini seçeceğiz...

bende seramik pilav tenceresi ve tava almaya niyetliyim. demek indirimde essede bakmak lazım...
sizin yıl dönümünüz dimi bugünnn. ay hadi bakalım eşin bişeler düşünmüş bence. nice birlikte mutlu ve sevgi dolu senelere canımm

Merhaba kızlar...
Nasılsınız gorusmeyelı?
Benım pc hala bozuk gırıp okuyorum ama yazamıyorum esımınkı de bı gelıp bı gıdıyo ve cogu zaman ıse goturuyor su aralar o yuzden katılamıorum sohbetlerınıze

istanbul bulustu sanırım dun foto ısterız ona gore...
Sofısım ben yerım o kuzucugu, senın yazdıklarını her yazdıgında ayrı bır duygulanıyorum ve gayrı ıhtıyarı gozum takvımını kayıyor yasasaydı su kadar olcaktı dıye ama toparlanıyorum hemen. zaten kafam da karısık bebek konusunda kasım gıbı sure dolcak ama bu seferde yaza tayın var napsak oraya mı ertelesek dıyoruz ben pek ıstemıyorum ertelemeyı ama esımın gozu cok korktu ya doğuma denk gelırse ya da ne bıleyım en hassas zamanların ılk uc ay tasınmaya denk gelırse ben naparım dıyor
Ins Rabbım bı yoluna koymustur...
Landfloves canım yıl donumunuz kutlu olsun, her yılınız bı oncekınden daha huzurlu daha saglıklı daha ask dolu gecsın ınsallah...
Tek tek hepınızı opuyorum ha bu arada snıperllt canım faceden yazmıssın cevap yazamadım ımkanım varke burdan yazayım evet canım doktorumun adı aysel hanımdı...

günaydın kızlar.. 4 günlük tatilden sonra işime döndüm. ama kendi birimimde değilim sanraldeki arkadaş izinli onun yerine bakıyorum bu hafta. Yol yorgunuyum ewde dinlenmek istiyoruuumm..

istanbul çok güzeldi buluşma çok çok güzeldi keşke daha uzun oturabilseydim. ayrıntıları konuşuruz kahvaltı yapayım da.

günaydın kızlaaarr..

çok güzel bi haftasonu geçirdik.adrasan harikaydı.keşke tatiller hiç bitmese çadır tatili de çok keyifli herkese tavsiye ederim .

sofişim oğluşun hayırlı olsun.

aydasum hoşgeldin şu klavye sorununu hallet de katıl artık sohbetlerimize

ocwmays prensesini gördün mü ayrıntılı ultrasonda.?

kızlaaaarrr buluşma resimlerinizi bekliyoruuuuuzzz

landflovesim ee anlat bakalım yıldönümünüz nasıl geçti?

hanzade yetişebildin mi buluşmaya?

sniperelitim sana da günaydııınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…