- 31 Ocak 2012
- 3.137
- 25
- 118
- Konu Sahibi landfloves
-
- #7.841
günaydın kızlar. miracle'cım tatilinizin güzel geçmesine sevindim. insan ordan gelmek istemiyor gerçekten.
bizim yıldönümü pek iyi geçmedi, şimdide küsüz konuşmuyorum. bir öküzle evlendiğimi unutup kendi kendime hayallere kapılmışım işte.
günaydın kızlar. miracle'cım tatilinizin güzel geçmesine sevindim. insan ordan gelmek istemiyor gerçekten.
bizim yıldönümü pek iyi geçmedi, şimdide küsüz konuşmuyorum. bir öküzle evlendiğimi unutup kendi kendime hayallere kapılmışım işte.
sofişcim kesin erkek annesi oloyosun sende hadi hayırlısı bakalım...
ee landfloves ben anlatmışsındır die merakla açtım topiği bişey anlatmamışsın yıldönümüyle ilgili neler oldu ?
miracle oooh çok sevindim tatilin keyifli geçmesine artık sık sık gidersiniz seneye. hanzade yetişti ama ben onunla çok uzun oturamadım malum günler kısıtlı olunca akraba ziyaretleri filan vardı istanbulda yollar çok vakit alıyo zaten yarım saat filan anca oturduk hanzadeyle galiba.. onlar kaçta ayrıldılar bilmem ama.
ahsenn ayrıntılı ultrason nasıldı canım?
günaydın kızlar
bende haftasonu kocaelindeydim arkadaşımın düğününe ama giderken yolculuğun sonu rezalet bir şekilde bitti otobüsten indim valizimi aldım bi baktım valizimin üstü sırılsıklam ilk önce anlayamadım ne olduğunu sonra içini açıp bi baktım bütün kıyafetlerim batmış ve iğrenç kokuyodu valizimin üzerine sanırım içi peynir dolu çuval koymuşlar ve peynir suyu akmışbütün talihsizlikler de beni bulur zaten durdum ağladım bi de orda sinirden neyse ki o akşam kına vardı ve en alttaki yedekten koyduğum elbisemin biri az ıslanmıştı mecburen onu giydim kınadan sonra bütün eşyalarımı yıkadık tabi ama düğün çok güzeldi
pingucum ve miraclecım sizin de haftasonunuzun güzel geçmesine sevindim ...
.........................ne oldu ki
bizde cuma yemeğe cıkacağız hem d.günüm hemde yıldönümü için
günaydın canım hoşgeldin nasılsın?
canım ya baya kötü olmuş ama düğün güzel olmuş ya boşver hepsi yıkanır geçer arkadaşına da bir ömür mutluluk diliyorum canım.
günaydın kızlar c.tesi harikaydı biraz geç gittim ama olsun pingumla tanışabildim az da olsa vakit geçirebildik çok tatlısın pingum özden de aynı şekilde daphneyi zaten tanıyodum süpersiniz kızlar hepiniz
daphneyle eşim tanıştı eşim eşli buluşalım bi gün diye teklifte bulundu bize....speedy de istiyodu bunu...
mersi şekerim sende öylesin.eşime bende dedim istanbulda olsam ben bu kızlarla sık sık buluşurdum hatta eşli bile tanışırdık diye. olurdu dedi. sordu sürekli nasıldı ne konuştunuz. bize konuşcak konumu yok dedim havadan sudan konuştuk iştebana çok iyi geldi bende hepinizi zaten seviyodum ama görüşüncede hiçbişeyin farklı olmadığını anladım
landfloves neden canı sıkıldı acaba böyle olunca ok üzülüyorum miracle o kadar heves sonra üzüntü ama erkekler pek önemsemiyor bizim gibi :26:
bilmiyorum ki canım dur arayayım bari valla özdencim öyle haklısın ki o yüzden ben hiçbir plan yapmayacağım planı o yapsın ki ben mutlu olayım.ben kova burcuyumdur o yüzden pek duygusal yanım yoktur eğer sonunda üzülme ve hayal kırıklığı olma ihtimali varsa hiç beklentiye girmemek için fedakarlık yapmıyorum.
bu yıl dönümüzde de sadece hediye alacağım eğer yemeğe götürürse çıkar yeriz götürmezse allah evimizde ne verdiyse onu yeriz.
belki çok duygusuzum gibi görünüyo ama fedakarlık yapıp karşılığını göremeyince ben eşimden soğuyorum o yüzden hiç riske atmayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?