- Konu Sahibi landfloves
-
- #7.861
çok keyif aldım yüz yüze sohbet etmek burdakinden daha da keyifli keşke daha fazla vaktimiz olsaydı pingu senden sonra sanırım 7 ye kadar kaldık yanlış hatırlamıyosam özdn saat kaçta ayrıldık biz kuzum
eşimde kova burcu biliyormusundün bana dediki cuma günü yemeğe çıkacağız haberin olsun
zaten bana nasıl yüzük taktığını kızlara anlattım yüzük verdi desek daha doğru olur .. araba kırmızı ışıkta duruken kucağıma yüzük kutusunu koydu şunu sana vereyim de şimdiden dedi .. aslında kimsenin hayali bu değil ama sevince kabul ediyorsun işte bunları
günaydın kızlar
buluşmanızın iyi geçeceğinden hiç şüphem yoktu, burda o kadar güzel muhabbetler varki yüzyüze çook daha sıkı fıkı olur insan...resimleri bende merak ediyorum...
Landflovers face yüklediğin yazılardan yıldönümünün çokta iyi geçmediğini anladım. 17 sinde bizimde yıldönümü ama ben çok hayal kurmak istemiyorum, çünkü benim kadar ince şeyler düşünemez beyefendiiii hatta dün bana soruyo nereye gidelim yemeğe diyebende hep salonda yiyoruz bu sefer mutfakta yeriz dedim inşallah beni yanıltmak için söylüyordur böylee
günaydın kızlar
buluşmanızın iyi geçeceğinden hiç şüphem yoktu, burda o kadar güzel muhabbetler varki yüzyüze çook daha sıkı fıkı olur insan...resimleri bende merak ediyorum...
Landflovers face yüklediğin yazılardan yıldönümünün çokta iyi geçmediğini anladım. 17 sinde bizimde yıldönümü ama ben çok hayal kurmak istemiyorum, çünkü benim kadar ince şeyler düşünemez beyefendiiii hatta dün bana soruyo nereye gidelim yemeğe diyebende hep salonda yiyoruz bu sefer mutfakta yeriz dedim inşallah beni yanıltmak için söylüyordur böylee
sen niye gelmedin buluşmaya ?
meliscim öfkeyle kalkan zararla oturur derlerneye kızdın da çağırmadın temizlikçi bak hepsi sana kalmış. aman olsun ev hanımısın çocuk da yok yavaş yavaş yapsaysın ne gerek var temizlikçiye. ben kızlarla buluştuğumuz gün o kadar çok yoruldumki bisürü yere gittik daha kızlardan sonra koştur koştur. ayaklarım öyle bi acımışki hala yorgunluğu üstümdeydi bide yol çektim akşamda dinlenemicem düğün var napıcam bilmem. bide akraba oyna oyna diye zorlarlar illaki. öfff hiç halim yok valla.
kızlaaar resimler nerde hadii ama çok meraklandık.
özdencim cidden kova burcu ise çook süpriz ve romantizm bekleme ama emin bi çok şeyi yapmak ve söylemek istiyordur ama yapamıyordur.
ama sevdiği insanı asla kaybetmeyi göze alamaz.
bu arada kızlar landflovesi aradım tahmin edeceğiniz şeyler olmuş gelince kendisi anlatır.şimdi işi olduğu için evden çıkıyordu.
mlvst ellerine sağlık mutfağı da yaparsın bi ara canım.
siz iki kova harika geçiniyorsunuzdur sürekli inat sürekli mantık
siyahdenizim hoşgeldin valla bence de fazla hayaller kurmayalım eğer bişeyler yaparsa seviniriz yapmazlarsa da beklentiye girmediğimiz için üzülmeyiz
kızlaaar resimler nerde hadii ama çok meraklandık.
özdencim cidden kova burcu ise çook süpriz ve romantizm bekleme ama emin bi çok şeyi yapmak ve söylemek istiyordur ama yapamıyordur.
ama sevdiği insanı asla kaybetmeyi göze alamaz.
bu arada kızlar landflovesi aradım tahmin edeceğiniz şeyler olmuş gelince kendisi anlatır.şimdi işi olduğu için evden çıkıyordu.
mlvst ellerine sağlık mutfağı da yaparsın bi ara canım.
siz iki kova harika geçiniyorsunuzdur sürekli inat sürekli mantık
siyahdenizim hoşgeldin valla bence de fazla hayaller kurmayalım eğer bişeyler yaparsa seviniriz yapmazlarsa da beklentiye girmediğimiz için üzülmeyiz
günaydın kızlar c.tesi harikaydı biraz geç gittim ama olsun pingumla tanışabildim az da olsa vakit geçirebildik çok tatlısın pingum özden de aynı şekilde daphneyi zaten tanıyodum süpersiniz kızlar hepiniz
daphneyle eşim tanıştı eşim eşli buluşalım bi gün diye teklifte bulundu bize....speedy de istiyodu bunu...
mersi şekerim sende öylesin.eşime bende dedim istanbulda olsam ben bu kızlarla sık sık buluşurdum hatta eşli bile tanışırdık diye. olurdu dedi. sordu sürekli nasıldı ne konuştunuz. bize konuşcak konumu yok dedim havadan sudan konuştuk iştebana çok iyi geldi bende hepinizi zaten seviyodum ama görüşüncede hiçbişeyin farklı olmadığını anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?