Eylül dostluğumuza burada devam (:

evet 7 gibi aslında seninde işin olmasa eve giderdik ne iyi olurdu

Son düzenleme:
günaydın hanımlar
nihayet buluşma oldu ve anlaşılan çok güzel geçmiş hemen fotoları istiyoruz bekliyorum heycanla
benim haftasonum berbattı tamamen temizlikle geçti vucüdumdaki her kasım ağrıyor resmen bide birşeylere sinir oldum temizlikçide çağırmadım o gazla hayatımda ilk defa camları bile sildim olduğu kadar işte ve hala mutfağım kaldı onuda bugün hiç yapasım yok.
hımm sofistike cim minik erkeğin sağlıkla huzurla gelsin inşallah.
ocwmays acaba ayrıntılı ultrasyon nasıldı merakta bırakma bizi.
miracle haftasonun süper geçmiş ohh çadır eminimki çok güzeldir ben deprem dışında çadırda kalmadım
landfloves sıkma canını bende bizimkinden birşey beklemiyorum hatta sabah trip attım ne ilgi alaka karı kocamıyız biz diye.
hanzade valla nasıl bir azim yetişmişsin buluşmaya çokta güzel olmuş aferin kız sana
ozdn cim ohh gidebilmişsiniz başbaşa biryerlere sevindim valla kendim çıkmışcasına, artık bu hafta senin haftan he öyle ilan edelim o zaman
pingucum ist yolunu çektin birde iştesin helal valla sana ben şurda bir temizlik yaptım afra taframdan geçilmiyor valla

ben ve eşimde Kova burcu biz ölelim o zman ama senin yüzükten benimkide farklı olmadı süpriz yapıcakken odaya erken girdim yüzüğü hazırlayamadı diye bana bir ton saydırmıştı sonra al bu senin işte dedi

Son düzenleme:
kızlar bide tam o gün şansımıza kadıköyde miting vardı. bizi uzakta indirdiler eşimle. ayakkabılar ayağımı filan vurdu su topladı. bide alışkın değilim öyle şeylere çok korktum valla.

günaydın kızlar
buluşmanızın iyi geçeceğinden hiç şüphem yoktu, burda o kadar güzel muhabbetler varki yüzyüze çook daha sıkı fıkı olur insan...resimleri bende merak ediyorum...
Landflovers face yüklediğin yazılardan yıldönümünün çokta iyi geçmediğini anladım. 17 sinde bizimde yıldönümü ama ben çok hayal kurmak istemiyorum, çünkü benim kadar ince şeyler düşünemez beyefendiiii hatta dün bana soruyo nereye gidelim yemeğe diye bende hep salonda yiyoruz bu sefer mutfakta yeriz dediminşallah beni yanıltmak için söylüyordur böylee

meliscim öfkeyle kalkan zararla oturur derlerneye kızdın da çağırmadın temizlikçi bak hepsi sana kalmış. aman olsun ev hanımısın çocuk da yok yavaş yavaş yapsaysın ne gerek var temizlikçiye. ben kızlarla buluştuğumuz gün o kadar çok yoruldumki bisürü yere gittik daha kızlardan sonra koştur koştur. ayaklarım öyle bi acımışki hala yorgunluğu üstümdeydi bide yol çektim akşamda dinlenemicem düğün var napıcam bilmem. bide akraba oyna oyna diye zorlarlar illaki. öfff hiç halim yok valla.

bende okudum şimdi baya kırılmış belli ki

sen niye gelmedin buluşmaya ?

kızlaaar resimler nerde hadii ama çok meraklandık.

özdencim cidden kova burcu ise çook süpriz ve romantizm bekleme ama emin bi çok şeyi yapmak ve söylemek istiyordur ama yapamıyordur.

ama sevdiği insanı asla kaybetmeyi göze alamaz.

bu arada kızlar landflovesi aradım tahmin edeceğiniz şeyler olmuş gelince kendisi anlatır.şimdi işi olduğu için evden çıkıyordu.

mlvst ellerine sağlık mutfağı da yaparsın bi ara canım.
siz iki kova harika geçiniyorsunuzdur sürekli inat sürekli mantık

siyahdenizim hoşgeldin valla bence de fazla hayaller kurmayalım eğer bişeyler yaparsa seviniriz yapmazlarsa da beklentiye girmediğimiz için üzülmeyiz

ilk eşime kızdım mırın kırın etti bahaneye bak biz cam açmıyoruz bir cam silmeyemi gelicek temizlikçi sen zaten tüm koltukları yıkadın sildin dedi, sonra söylemiştim annem gelicekti oda hastalanmış istersen gelme dedim oda bakarız falan derken arkadan babamın söylenmesini duydum nasıl çağrıbiliyor seni temizlikçi yapıcak işte dursun kendi başında ne işe yarıyor diye sinirlerim tepeme attı saydım söylendim kapadım suratlarına telefonu ki ben annemi bir iş yapsın diye değil ben temizlikçi geldimi çocuk görüyorlar beni baştan sağma yarım yamalak yapıp gidiyorlar en azından annem anlar dedik işte, bende o sinirle eşimin kızmalarına rağmen camları sildim perdeleri yıkadım hiç yıkamadım daha önce kaç derecede ne atılır içine dedim Allah kerim siz kaşındınız derken baktım ki benim vucüdumdaki her kasım inim inim inliyor şu anda yürüyemiyorum bile boşver tatlım sende giy babetleri zaten yakın akrabaysa söylersin durumu yoldan geldim fenayım ilişmeyin bana diye ama olsun bu koşuşturma iyidir dinlenirsin tatlım birde bir kaç günlükte olsa nasılda evini özlemişsindir sen şimdi o hevesle bir güzel dinlenirsin

ya bu erkeklerin % 60 ı böyle ama, bizimki götüceği yeri ya sorar ya söyler, alacağı hediyeyi çook önceden söyler deli ya ne söylüyosun susta süpriz yap sevindirik olayım. Aksine bende normal akşam yemeklerinde bile ufak ufak süprizler yaparım çok hoşuna gider. Bilmiyosanda ban bak öğren diyorum bazen

off hemde nasıl bir inat nasıl bir mantık yarışıyoruz birbirimizle ikimizde aşırı taşıyoruz özelliklerini, hele mantıkta tv de birşeyler izliyoruz bana diyorki hadi bununla ilgilide bir yorumda bulun hadi bunuda açıkla hahah bilemedin fln her an birbirmize gereksiz sorular sorabiliyoruz deniz neden mavi fln bide üzerine kavgada ediyoruz nasıl okudun o okula kadar gidiyor çok saçma salak hallere girebiliyoruz
hediye konusuna gelince hayatta beceremeyiz ve saklayamayız ağzımızda hemen söyleriz ve düşündümde bizde çok hediyeler olmaz beğendin mi al işte şunun hediyesi olsun denir, sabahta yıl dönümünde nereye gidiyoruz dedim bana ne dese beğenirsiniz bizim dükkanda yeriz işte kimsede olmaz romantizimin doruk noktası işte sana dedi

Son düzenleme:
bende yıldönümüden ikimizde bişeyler almayalım dedi zaten 2 tane gömlek aldık istanbuldan e herşeyi var ne alayımki ben. sen alma zaten aşkım dedim sende alma dedim ama bilmiyorum ne yapar. akşamda dışarda yeriz dedi. benimde aklımda ewde yemek hazırlamak vardıya gerek yok dedim. hergün evde yiyoruz o gün bari değişiklik olsun dışarda yiyelim bişeyler dedi ama bizim bura öyle romantik yerler yokki dışarda yersek hiç romantik olmaz

Merhaba kızlar
buluşmanızın güzel geçmesine sevindim.bol bol sohbet etmişsiniz ne güzel.
landflovers canım bende merak ettm nedir seni böyle üzen.?
bizim yıl dönümü tatilde geçicek otelde yıl dönümü paketi varmış onu istedik odamıza pasta,meyve sepeti ve şarp göndericeklermiş biz birlikte yaptık planımızı yanii süprizi kalmadı ama belki onun daha süprizleri olur bilemiyorum tabiiisii

Bu arada kızlarının 3 nün eşiylede tanışma fırsatı buldum.

Canım senden sonra biz 7 ye kadar oturduk. Daha da otururduk da hanzade düğüne gidecekmiş. Yetişmesi gerekiyordu.

Hanzadeyle zaten tanışıyoruz onu çok severim ama özden ve pinguda çok tatlı. Göbüşünüde elledik. Özellikle hanzade.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…