- Konu Sahibi landfloves
-
- #7.881
Bu arada kızlarının 3 nün eşiylede tanışma fırsatı buldum.
Canım senden sonra biz 7 ye kadar oturduk. Daha da otururduk da hanzade düğüne gidecekmiş. Yetişmesi gerekiyordu.
Hanzadeyle zaten tanışıyoruz onu çok severim ama özden ve pinguda çok tatlı. Göbüşünüde elledik. Özellikle hanzade.
hanzade pingunun göbeğini bende seni elledim bol bol ama
ellencek etde yokki hatunda incecikben yanına otursaydı o zaman elleme görseydin sen etli butlu
hanzade pingunun göbeğini bende seni elledim bol bol ama
Birazcık dedikodu yaptıkdemek 7ye kadar oturdunuz oh ne güzel ya ne muhabbetler etmişinizdir benden sonra. dedikodumu yapptınızmı kızbende zamanın nasıl geçtiğini anlamamışm vlla eşim aramasa daha otururdum.
Birazcık dedikodu yaptık
Bende sabah doktora gittim..yaram çok azalmış,dondurma yada yakmaya gerek yok dedi tekrar ilaç verdi...
Smear testi verdim yine.Yalnız sol yumurtamda kist varmış.Korkulacak bişey yok dedi,adetliyken tekrar gidicem ultrasonla bakıcak.Bakalım hayırlısı:26:
ne dediniz kızzz
slm kızlar....
fotolar harika,çok tatlı çıkmışsınız her zamanki gibi..
yazacak çok şey vardı,hepsini unuttum..
ÖZDEN,senin adına sevindim,eşinle sonunda vakit geçirebilmişsin
LANDFLOVERS hayal kırıklığına uğraşmış anlaşılan..bende kendimde bu hayal kırıklıgını göreceğim için fazla üzerinde durmamaya çalışıyorum..
Buarada bende KOVA yımsüprizide çok severim çok ayrıntıcı,aşırı plancıyımdır.Kadın kovayla,erkek kova sanırım aynı değil
hayırlısı canım hiç ama hiç takma kafaya, bazı kistler kendi kendine yok olabiliyor.
tam ne kadar güvenlidir ama soğan suyunun kistleri yok ettiğini çok kişiden duydum bir fikir sadece
Ne demedik ki pingummm. Çok şey var :)
Canım bazen birlikte olduğumuz insanı olduğu gibi kabul etmek lazım. Bir bayan için üzücü olabiliyor ama değiştiremiyorsanız bu huylarını umarım landfloves da en kısa zamanda alışır. Yoksa çok kırılır kalpleriniz. Birde ince düşünmüyor olmaları onları kötü insan yapmaz. Böyle şeyler insanın karakterinde olmalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?