Eylül dostluğumuza burada devam (:

hanzade pingunun göbeğini bende seni elledim bol bol ama

herkes albüme
daphne 1 tanesi yüklenmiyo ama zaten aynı resimden var

demek 7ye kadar oturdunuz oh ne güzel ya ne muhabbetler etmişinizdir benden sonra. dedikodumu yapptınızmı kız bende zamanın nasıl geçtiğini anlamamışm vlla eşim aramasa daha otururdum.

slm kızlar....

fotolar harika,çok tatlı çıkmışsınız her zamanki gibi..

yazacak çok şey vardı,hepsini unuttum..

ÖZDEN,senin adına sevindim,eşinle sonunda vakit geçirebilmişsin

LANDFLOVERS hayal kırıklığına uğraşmış anlaşılan..bende kendimde bu hayal kırıklıgını göreceğim için fazla üzerinde durmamaya çalışıyorum..

Buarada bende KOVA yım süprizide çok severim çok ayrıntıcı,aşırı plancıyımdır.Kadın kovayla,erkek kova sanırım aynı değil

sayın hatunlar sizin şu kilo takıntınız yüzünden psikolojim bozuldu, o zaman bu fotolara bakılırsa ben hepinizi sarıp sarmalarım :26:

Bende sabah doktora gittim..yaram çok azalmış,dondurma yada yakmaya gerek yok dedi tekrar ilaç verdi...

Smear testi verdim yine.Yalnız sol yumurtamda kist varmış.Korkulacak bişey yok dedi,adetliyken tekrar gidicem ultrasonla bakıcak.Bakalım hayırlısı:26:

hayırlısı canım hiç ama hiç takma kafaya, bazı kistler kendi kendine yok olabiliyor.
tam ne kadar güvenlidir ama soğan suyunun kistleri yok ettiğini çok kişiden duydum bir fikir sadece

ne dediniz kızzz

Ne demedik ki pingummm. Çok şey var :)

Canım bazen birlikte olduğumuz insanı olduğu gibi kabul etmek lazım. Bir bayan için üzücü olabiliyor ama değiştiremiyorsanız bu huylarını umarım landfloves da en kısa zamanda alışır. Yoksa çok kırılır kalpleriniz. Birde ince düşünmüyor olmaları onları kötü insan yapmaz. Böyle şeyler insanın karakterinde olmalı.

hayırlısı canım hiç ama hiç takma kafaya, bazı kistler kendi kendine yok olabiliyor.
tam ne kadar güvenlidir ama soğan suyunun kistleri yok ettiğini çok kişiden duydum bir fikir sadece

soğan suyunu bende hamile kalmaya çalışan bi arkadaşıma tavsiye etmiştim

İnş dediğin gibi bişey dir kendi kendine geçer

zaten moralim bozuktu buluşma fotolarını görünce iyice bozuldu öyle ki geçmişi okumadım bile

ctesi ayrıntılı ultrason çok güzel geçti, kızımızı gördük elini yüzünü gözünü burnunu ağzını her yerini gördük hamdolsun hiçbir terslik yok. Bütün organları normal durumda çalışıyor çok şükür
benim görümcelerim yatıya geldiler, ev yine kalabalık pek giremem heralde

keyfim gelince görüşürüz kızlar öptüm

insanları oldugu gibi kabul edebilsek zaten hiç problem çıkmaz.Ama işte olmuyo dediğin gibi.LANDLOVES mesela beşiktaş forması içn nekadar çaba gösterdi,pastalar fln derken ne kadar uğraştı..Karşılığını alamamak hayal kırıklığı yaratıyo...

Ya onlar bize benzicek,ki hiç zannetmiyorum bu gidişle biz onlara benzeyip önemsemicez heralde

similia yaranın geçmesi süper bak iyiki gittin için rahatladı kist de işallah kendi kendine kaybolur.

Ahsencim maşallah güzel kızına. görümcelerinde kafaya koymuş iyice sizde kalmayı işleri çıkıp gittiler yine geldiler illaki başına bela olucaklar yani!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…