Eylül dostluğumuza burada devam (:

saol cnm,bu sefer çok acımadı,ağdayada gitmiştim ya alışmıştım açmaya

kayganlaşıtırıcı baştan sürtürttüm,geçende o şeffaf şeyi sokmaya çalıştı,olmayınca kayganlaştırıcı sürmüştü,canım çok yanmıştı..

istanbuldan oğluşuma kıyafet aldım dayanamadım. bitane tulum aldık kravatlı bi tulum ismini batu koymayı düşünüyoruzya, tamda B harfi işli kravatta hoşumuza gitti o ayrıntı aldık. bide 1-2 yaşında giyebileceği bi eşofman takımı aldık ucuz diye.

babanneside mevlüt takımı aldı oğluşuma 40 mevlüdünde giydircez nasipse çok cici.

kızlar aslında kafamda birşeyler var belki rahatlarım diye anlatıyorum
kısa kısa geçicem sizce ne yapıyım
görümcem tesadüf bir yolla bir kadınla tanışmış (güvenilir bir insan) ordan burdan konuşulurken çocuk durumuna gelmiş sıra, kadın kendinden bahsetmiş bir şekilde 10 yıl önce d.kontrol hapı kullanırken annemin verdiği birşeylerle hamile kaldım demiş sonrasında nasıldı fln derken kadının bir akrabası amerika da bir hamile kaldırma için ilaç üzerinde çalışıyor ilk bunda denemişler olmuş sonrasında yine bir tanıdığına doktoru şu masa nasıl doğuramassa sende doğuramassın demiş ve kadın bu ilacı kullanıp hamile kalmış doktoru inanamış herneyse sonuca gelirsek 10 yıl sonunda ilaç şu zamanlarda amerika da piyasaya sürülme çalışmaları varmış ama türkiyeye gelmicek kadın anltılana göre hem samimiyetten hem iyi niyetten anltamış yani öyle herkese duyurun dememiş aramızda gibisinden
bugünde büyük ihtimal o kadınla telefonda görüşücem ama inanılmaz çekiniyorum tanımadığım birine nasıl anlatıcam derdimi ve ikincisi amerikadaki doktorla temasa geçicez o süreç nasıl olcak yine kafam karışık
birde benim iğne işini bir dahaki aya erteledik çünkü ben beklemedik anda hastalandım iğnelerimi getirtsemmi bunu mu beklesem nasıl olcak bilemedim düşünüp duruyorum

ben pek güvenemedim ya..ilk bu kadında denemeleri enteresan bi tesadüf olmuş..

birde senin böle şeyler araman için daha çok erken değilmi???

biraz daha zaman geçsin,tedavini bitir..acele etme bence,o kadının numarası sende var nasılsa,daha sonra istersen ararsın

bende öyle düşünüp eşimi aradım şimdi kendimi çok sorunluyum bitiğim sanki de tanımadığım insanla ben nasıl konuşuyım psiklojim bozuldu dedim tamam anlıyorum arama boşver dedi.
banada garip geldi ama kadında anlatılana göre sallıcak bir pozisyonda değilmiş.
uff erkenlikten şundan bundan belki ama ne biliyim çok üzerime gelindi gibi her kafadan bir ses çıkıyor

Canım banada güvenilir gelmedi, bi nevi denek olacaksın sen.. İlacı üzerinde deneyecekler..

Daha çok gençsin, tedavini bir ol bakalım, belki bunların hiçbirine gerek kalmıycak..

eşim sana laptop alalım yeni seninikini de ben kullanırım diyo büyük ihtimalle yıldönümü hediyesi laptop olacak... Ben napsam bilemedim eşim de çok sever teknolojik şeyleri....bu arada bizim 2 düğün olmuştu ama ilkini kutlayacaz gibi görünüyor...

sen ve eşin çıkan seslere kulak asmayın,sadece doktorun dediğini yapın bence,bu başka çareler en son aşama

Selam kızlar buluşma resimlerinizi gördüm, hepiniz çok güzelsiniz, çokta güzel vakit geçirmişsiniz ne güzel Benim misafirlerim vardı cumadan geldiler, o yüzden gelmem imkansızdı ama sizinle tanışmayı çok isterdim

Ahsencim canım kızını görmüşsünüz ne güzel kız çocuklarına ayrı bi bayılıyorum zaten

Sofistike senin de oğluşun hayırlı olsun, sağlıkla alın bebişlerinizi kucaklarınıza inş.

Landfloves ben de senin yıldönümünü merak ediyodum ilk evlenenimiz olarak, ama erkeklerden fazla bişey beklememek gerekiyomuş demek ki, ben de pek bi sürpriz beklemiyorum açıkçası bakalım, ama ben de senin gibi elimden geleni yaparım o yapmasa da

Miracle adrasanı ben de çok merak ediyorum, inşallah biz de bigün geliriz oralara

Daha yazacaklarım vardı ama unuttum ya

merhaba kızlar sabah işim vardı evden çıkacaktım fazla yazamadım. şimdi evimdeyim. tahmin ettiğiniz gibi işte anlatılacak bişey yok, anlatıpta dahada üzülmek istemiyorum, kalbim çok kırık sadece.

fotoğraflarınıza baktım bayıldım yaa, hepinizde çok tatlı çııkmışsınız, gerçektende kimse yabancı gelmiyor artık kırk yıllık dost gibi olduk.

sıkma canını aman boş ver

Bu erkek ırkı gerçekten bizden çok farklı.Şahsi bişey değil bence yapıları böyle

Keşke gelebilseydin canım, keşke daha kalabalık olabilseydik ama işte herkes için uygun olabilecek zamanı seçmek çok zor. Helede vakit darlığı söz konusuyken. İnşallah bir daha ki sefere daha kalabalık olabiliriz

Canım benim az çok tahmin edebiliyorum yaşadıklarını. Keşke daha yakın olabilseydik de bir araya gelip seni teselli edebilseydik.

aydasum; bi an önce pc ni yaptır ve katıl sohbetlerimize. bu arada bende bebekle ilgili bişeyler yazarken hep tereddütte kalıyorum acaba diyorum çok üzüyomuyum diye
miracle; canım kamp yapmak ayrı eğlenceli değil mi? herkes öyle diyor ben hiç yapmadım ama hep istemişimdir. artık daha sık yaparsınız eşinle..
landfloves; bende dün gece gördüm facedeki yazını anladım... valla maalesef erkekler böyle bi kere ince düşünüp bişeyler yaptılarsa o onları uzun süre idare eder diye düşünüyolardır. benimkindeki mantık bu çünkü. dün gelmiş napacaz yıldönümümüzde diyo, ne alıyım istediğin bişey varmı? sonrada e ben o gece yokum felan filan... öyle isteksizdi ki bende özel bişeye gerek yok dedim...
bi de yarın akşam annem gelecek. aslında bugün gelecekti sonradan fark etmiş aradı bi telaşla yok ben çarş. geleyim en iyisi dedi e niye anne felan diyince ama yıl dönümünüzmüş salı günü ben düşünemedim dedi annecim. bende aman annee eşim zaten 4 ünde gece çalışıyo sen gel diye ısrar ettim. bi de ondan evvel böyle bi konuşma geçmişti aramızda... gerçi yinede gündüz bişeler yaparız bi plan yapmıştır diye dülşünmüştüm ama öyle diyince artık ihtimalim kalmadı...

meliscim; bencede boşver hiç öyle şeylere girme. bende hiç güvenmedim. sen yine tedavine devam et iğnelerine başla... ne olduğu belli değil hem neden gizli boşver tatlım

sen ve eşin çıkan seslere kulak asmayın,sadece doktorun dediğini yapın bence,bu başka çareler en son aşama

aynen öyle canım çok bunaldım inanılmaz derece, bahsettiğim ilaç işindende vazgeçtim aradım görümcemide saolsun güzel konuştu boşver nasılsa her zaman arayabilirz dedi

Canım banada güvenilir gelmedi, bi nevi denek olacaksın sen.. İlacı üzerinde deneyecekler..

Daha çok gençsin, tedavini bir ol bakalım, belki bunların hiçbirine gerek kalmıycak..

1 ay kendime süre verdim o zamana kadar hiç birşey düşünmek istemiyorum, çok bunaltıcı şeyler bunlar Allah kimseye vermesin

Son düzenleme:

evet canını daha çok sıkma,hiçbirşey olmamasına rağmen hamile kalamayan arkadaşım var benim,psikolojinin bukadar etkilediğini ben onlarda gördüm.o yüzden kendini böle şeylerden uzak tut,kimseyide dinleme,muabbetini açmamaya,öle ortamlarda bulunmamaya çalış.Önce Allah sonra doktorlardan başka kim yardım edebilirki...

ocwayss canım gördünmü kızçeni :) herşeyin yolunda olduğuna çokkkk sevindim canım...
Mlsvt kzılara katılıyorum aklım karıştı benimde, mevlam ne zaman kısmet ederse o zaman olur daha 1 senecik oldu

insan farkından olmadan nasılda doluyor basit birşey ama ilaç fln istemiyorum diyerek bile ne kadar rahatladım gerçekten psikoloji çok önemli, herşey nasip artık takılmıcam bu konuya önceden de takmazdım bir anda bende farkında olmadan bu konuların içinde buldum kendimi.

ozdn minik kuşum hiç pas vermiyosun artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…