- Konu Sahibi landfloves
-
- #7.901
similia yaranın geçmesi süper bak iyiki gittin için rahatladı kist de işallah kendi kendine kaybolur.
Ahsencim maşallah güzel kızına. görümcelerinde kafaya koymuş iyice sizde kalmayı işleri çıkıp gittiler yine geldiler illaki başına bela olucaklar yani!!!!
kızlar aslında kafamda birşeyler var belki rahatlarım diye anlatıyorum
kısa kısa geçicem sizce ne yapıyım
görümcem tesadüf bir yolla bir kadınla tanışmış (güvenilir bir insan) ordan burdan konuşulurken çocuk durumuna gelmiş sıra, kadın kendinden bahsetmiş bir şekilde 10 yıl önce d.kontrol hapı kullanırken annemin verdiği birşeylerle hamile kaldım demiş sonrasında nasıldı fln derken kadının bir akrabası amerika da bir hamile kaldırma için ilaç üzerinde çalışıyor ilk bunda denemişler olmuş sonrasında yine bir tanıdığına doktoru şu masa nasıl doğuramassa sende doğuramassın demiş ve kadın bu ilacı kullanıp hamile kalmış doktoru inanamış herneyse sonuca gelirsek 10 yıl sonunda ilaç şu zamanlarda amerika da piyasaya sürülme çalışmaları varmış ama türkiyeye gelmicek kadın anltılana göre hem samimiyetten hem iyi niyetten anltamış yani öyle herkese duyurun dememiş aramızda gibisinden
bugünde büyük ihtimal o kadınla telefonda görüşücem ama inanılmaz çekiniyorum tanımadığım birine nasıl anlatıcam derdimi ve ikincisi amerikadaki doktorla temasa geçicez o süreç nasıl olcak yine kafam karışık
birde benim iğne işini bir dahaki aya erteledik çünkü ben beklemedik anda hastalandım iğnelerimi getirtsemmi bunu mu beklesem nasıl olcak bilemedim düşünüp duruyorum
ben pek güvenemedim ya..ilk bu kadında denemeleri enteresan bi tesadüf olmuş..
birde senin böle şeyler araman için daha çok erken değilmi???
biraz daha zaman geçsin,tedavini bitir..acele etme bence,o kadının numarası sende var nasılsa,daha sonra istersen ararsın
kızlar aslında kafamda birşeyler var belki rahatlarım diye anlatıyorum
kısa kısa geçicem sizce ne yapıyım
görümcem tesadüf bir yolla bir kadınla tanışmış (güvenilir bir insan) ordan burdan konuşulurken çocuk durumuna gelmiş sıra, kadın kendinden bahsetmiş bir şekilde 10 yıl önce d.kontrol hapı kullanırken annemin verdiği birşeylerle hamile kaldım demiş sonrasında nasıldı fln derken kadının bir akrabası amerika da bir hamile kaldırma için ilaç üzerinde çalışıyor ilk bunda denemişler olmuş sonrasında yine bir tanıdığına doktoru şu masa nasıl doğuramassa sende doğuramassın demiş ve kadın bu ilacı kullanıp hamile kalmış doktoru inanamış herneyse sonuca gelirsek 10 yıl sonunda ilaç şu zamanlarda amerika da piyasaya sürülme çalışmaları varmış ama türkiyeye gelmicek kadın anltılana göre hem samimiyetten hem iyi niyetten anltamış yani öyle herkese duyurun dememiş aramızda gibisinden
bugünde büyük ihtimal o kadınla telefonda görüşücem ama inanılmaz çekiniyorum tanımadığım birine nasıl anlatıcam derdimi ve ikincisi amerikadaki doktorla temasa geçicez o süreç nasıl olcak yine kafam karışık
birde benim iğne işini bir dahaki aya erteledik çünkü ben beklemedik anda hastalandım iğnelerimi getirtsemmi bunu mu beklesem nasıl olcak bilemedim düşünüp duruyorum
bende öyle düşünüp eşimi aradım şimdi kendimi çok sorunluyum bitiğim sanki de tanımadığım insanla ben nasıl konuşuyım psiklojim bozuldu dedim tamam anlıyorum arama boşver dedi.
banada garip geldi ama kadında anlatılana göre sallıcak bir pozisyonda değilmiş.
uff erkenlikten şundan bundan belki ama ne biliyim çok üzerime gelindi gibi her kafadan bir ses çıkıyor
merhaba kızlar sabah işim vardı evden çıkacaktım fazla yazamadım. şimdi evimdeyim. tahmin ettiğiniz gibi işte anlatılacak bişey yok, anlatıpta dahada üzülmek istemiyorum, kalbim çok kırık sadece.
fotoğraflarınıza baktım bayıldım yaa, hepinizde çok tatlı çııkmışsınız, gerçektende kimse yabancı gelmiyor artık kırk yıllık dost gibi olduk.
merhaba kızlar sabah işim vardı evden çıkacaktım fazla yazamadım. şimdi evimdeyim. tahmin ettiğiniz gibi işte anlatılacak bişey yok, anlatıpta dahada üzülmek istemiyorum, kalbim çok kırık sadece.
fotoğraflarınıza baktım bayıldım yaa, hepinizde çok tatlı çııkmışsınız, gerçektende kimse yabancı gelmiyor artık kırk yıllık dost gibi olduk.
Selam kızlarbuluşma resimlerinizi gördüm, hepiniz çok güzelsiniz, çokta güzel vakit geçirmişsiniz ne güzel Benim misafirlerim vardı cumadan geldiler, o yüzden gelmem imkansızdı ama sizinle tanışmayı çok isterdim
Ahsencim canım kızını görmüşsünüz ne güzelkız çocuklarına ayrı bi bayılıyorum zaten
Sofistike senin de oğluşun hayırlı olsun, sağlıkla alın bebişlerinizi kucaklarınıza inş.
Landfloves ben de senin yıldönümünü merak ediyodum ilk evlenenimiz olarak, ama erkeklerden fazla bişey beklememek gerekiyomuş demek ki, ben de pek bi sürpriz beklemiyorum açıkçası bakalım, ama ben de senin gibi elimden geleni yaparım o yapmasa da
Miracle adrasanı ben de çok merak ediyorum, inşallah biz de bigün geliriz oralara
Daha yazacaklarım vardı ama unuttum ya
ben pek güvenemedim ya..ilk bu kadında denemeleri enteresan bi tesadüf olmuş..
birde senin böle şeyler araman için daha çok erken değilmi???
biraz daha zaman geçsin,tedavini bitir..acele etme bence,o kadının numarası sende var nasılsa,daha sonra istersen ararsın
sen ve eşin çıkan seslere kulak asmayın,sadece doktorun dediğini yapın bence,bu başka çareler en son aşama
Canım banada güvenilir gelmedi, bi nevi denek olacaksın sen.. İlacı üzerinde deneyecekler..
Daha çok gençsin, tedavini bir ol bakalım, belki bunların hiçbirine gerek kalmıycak..
aynen öyle canım çok bunaldım inanılmaz derece, bahsettiğim ilaç işindende vazgeçtim aradım görümcemide saolsun güzel konuştu boşver nasılsa her zaman arayabilirz dedi
aynen öyle 1 ay kendime süre verdim o zamana kadar hiç birşey düşünmek istemiyorum, çok bunaltıcı şeyler bunlar Allah kimseye vermesin
evet canını daha çok sıkma,hiçbirşey olmamasına rağmen hamile kalamayan arkadaşım var benim,psikolojinin bukadar etkilediğini ben onlarda gördüm.o yüzden kendini böle şeylerden uzak tut,kimseyide dinleme,muabbetini açmamaya,öle ortamlarda bulunmamaya çalış.Önce Allah sonra doktorlardan başka kim yardım edebilirki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?