Eylül dostluğumuza burada devam (:

facebookta takılıyorum herkes evleniyor maşallah

öğle yemeğine gitmedim bakınıyorum öle :)

teşekkür ederim kızlar tesellileriniz için, erkek milleti böyle dee bu türünün tek örneği...tanıdığım ilk erkek bu değil sonuçta hepsi böyle değil... bu sevgiliyken bile belliydi. o zamanda hiç bir özel günde bişey yapmadı, ben sana çok şeyler yapmak istiyorumda işte evli olmadığımız için uygun ortam yok da güzel süprizler hazırlayacam ama baban akşam çıkmana izin vermiyorda ondanda bundanda işte derdi hep. hepsi yalanmışşş... evlenme teklifi ederken bile aklımda çok büyük bir süpriz vardı ama hep düşündüğüm birşeydi ama sen gece çıkamazsın diye yapamadım dedi, artık neyse o süprizi hiçte söylemedi zaten... insanın içinden gelmeyince olmuyor demekki..

kızlar bu arada ben hediye veya süprizler bekleyipte göremeyince kırılmadım o konuda yanlış anlamayın. o yönden zaten bir beklentim yoktu artık tanıyorum. ama aldığım hediyelere karşı ilgisizliği, bir çift güzel bir laf söylememesi, hediyeleri açıp baktıktan sonra ortada bırakıp gidip duşa girip sonra salonun koltuğunda uyudu kaldı, ya insan formayı denemez miiii? üstüne giyip bi bakmaz mıı? zarlara bile bakmadı, eline aldı güldü nerden aldın nasıl aldın dedi anlattım o kadar, incelemedi bile koydu bi kenera.... o gecenin sabahında balığa gidip pazar günü beni yanlız bıraktı akşama kadar ve döndükten sonrada sanki benim bi suçum var gibi ben konuşmaya çalıştıkça kısa cevaplarla geçiştirip tuttuğu bir avuç balığı lavaboya atıp yine duşa girip geçip yine aynı koltukta sızdı. bende sinirlenip kalktım bir sürü laf söyledim çantamı aldım kapıyı çarpıp çıktım evden ama arkamdan bile gelmedi. akşam geri döndüm yatak odasında ağladım yanıma yine gelipte bakmadı bile. ben kindar değilimdir yanıma gelip iki çift laf söylese hemen affederim zaten ama o böyle zamanlarda işte sinirlisinde bende o yüzden gelmedim yanına falan der. ben haklıysam suratına suçlu aptal bir ifade takar suratını asar oturur.. bir çift laf etmeyi bile bilmez.. zaten ben 5 gün konuşmayayım o gelip konuşmaz ben yine unutur konuşmaya başlarım oda konuşur hiçbirşey olmamış gibi devam ederiz. artık tahammülüm kalmadı, bu sefer konuşmayıda barışmayıda düşünmüyorum.

çok haklısın bir çift güzel söz bile yeter bize ben senin yerinde olsam bende aynı tepkiyi verirdim sen evden gidince aramadı mı ?

yada sormadı mı neden böyle yapıyorsun falan diye

landflowers sonuna kadar haklısın, sakın hiç taviz verme hatasını anlasın. Aranız düzelincede oturup uzunnn uzun anlat seni ne kadar üzdüğünü...

Canım sen tabiki eşini bizden daha iyi tanıdığın için nasıl davranman gerektiğini iyi bilirsin. Yaptığı kesinlikle kabul edilecek bir şey değil.

çok haklısın bir çift güzel söz bile yeter bize ben senin yerinde olsam bende aynı tepkiyi verirdim sen evden gidince aramadı mı ?

yada sormadı mı neden böyle yapıyorsun falan diye

yok canım ne aradı nede arkamdan geldi. daha öncede evden gitmiştim o zaman gecede gelmemiştim. neden arayıp sormadın dediğimde annengile gitmişsindir başka nereye gideceksin sanki demişti, yada evin etrafında iki tur atar gelirdin dedi..

cmt erken çıkıyor normalde ama 7de geldi eve elinde çiçek vardı orkide almış saksıda. iş çıkışı aklına gelmiş çiçekçye gitmiş, önceden düşündüğü hiç birşey yok.... sonrada yemeği nerde yiyelim dedi, nasıl yani rezervasyon flan yaptırmadın mı dedim, yok ne biliiim falan dedi. kebapçıya götürdü yedik eve döndük. ordada garsona foto mak.sini vermeye çalışıyordum bi tane çeksin de hatıra kalsın diye ama garson gelmedi, bu seferde bırak ya fotoğrafla uğraşma hatıralarımızda kalır işte dedi güldü geçti..garsona ısrar etmedi bile, ona bile önem vermedi.

bende masajlar almayı falan düşünüyordum yemekten önce gideriz falan diye düşünüyordum iyikide almamışım..

haa birde ya neden hediye aldıııın hani masraf yapmayacaktık falan dedi, sonra kendine gidip olta aldı ve 4 arkadaş yat kiralayıp balığa çıktılar zevkine. ama ona göre bu masraf değil bana bişey alsaydı falan masraf olurdu

nasıl olsa geleceksin,işte bu erkeklerin evlendikten sonraki tavırları,neden barışmak için uğraşsınki,neden arasın...

nasıl olsa geleceksin..bu güven onlara fazla.erkeklere hep her an onu bırakabilecekmişsin gibi davranmak gerekir,yani bişey oldugunda ya gelmezse diye korkmalılar..

küsmesine küste sanırım oda senin gibi davranıcak.oda beklicek.başka bi çözüm olmalı bence,küsünce daha çok üzülceksin gibi geldi bana

landfloves canım hepsi olmasa da erkeklerin çoğu böyle ne yazık ki bekarken de benzer sorunları yaşamıştınız hatta ondan ayrılmayı düşünmüştün ama sana nasıl yalvarmıştı çünkü seni seviyo ve güveniyo nasıl olsa onu bırakıp başka bi yere gitmeyeceksin tabi ki böyle olmamalı nereye gittiğini bilmesi önemli değil aslında o anda gitmen onun yanında olmaman önemli olan artık evlisiniz ayrı kalmak ne demek bunu ne zaman anlayacaklar yaaa bekarken bu yüzden o kadar sorun yaşadınız hiç mi ders almadı...
ama kocalar böyleyse yapacak bşy yok yıllar geçtikçe belki evliliğe alışırlar...sonuçta hepimiz kocalarımızı tanıyarak evlendik...çok da sürpriz değil yaşananlar...
üzülme canım...ama en doğrusunu sen bilirsin...ona göre tepkini göstereceksin o da zamanla anlayacak inşallah...

kızlar niye konuşmuyorsunuz, beni sallamayın. üç gün sonra unutacam hiç bişey olmamış gibi devam edecem nasılsa..

akşama ne yemek yapacaksınız? ben yapmayı düşünmüyorum mesela

kızlar niye konuşmuyorsunuz, beni sallamayın. üç gün sonra unutacam hiç bişey olmamış gibi devam edecem nasılsa..

akşama ne yemek yapacaksınız? ben yapmayı düşünmüyorum mesela

ben o yemekten her akşam yapıyorum bu akşam değişiklik yapıp nohut bulgur salata yapacağım

ben hergün yaptım bu zamana kadar yemeksiz bi gün geçmedi.. ama ne gerek varmış yapmamak lazım aslında, yatak odası darmadağın, evide süpürüp silmedim ama artık yapmayacağım. kıyafetleri kirlensin kendi atsın kirliye ortalıktan kaldırmayacam bile hatta yıkayıp ütülemeyecem bile, ne giyerse giysin... hoş çok düenli titiz değildir gider kirli ütüsüzleri giyer beni rezil eder

bende eve gidince banyo edip uzanmayı düşünüyorum kahvaltılık bişiler yerz, düğün saatine kadar dinleneyim biraz.

dün akşam eltim çağırmıştı bu akşam da çağırdı diğer eltimle gidicez 3 elti mantı yapıp yeriz diye planladık...

şu an itibariyle hastalandım ve hazırlıklı değilim....problem olmaz inş.

landfloves canım seni tekrardan üzmek istemem ama o kadar çok heves edilen bi günün bu şekilde yaşanmasına üzüldüm arkadaşım...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…