Eylül dostluğumuza burada devam (:

landfloves; bende olsam senin gibi davranırdım. yapma bişey biraz burnu sürtsün.

bizde akşam fırında tavuk ve pilav var yani aklımdaki bu henüz yapmadım
birazdan kalkıp temizlik yapcaz eşim süpürür ben silerim arkasından. banyo tuvaleti ovarım, tozlarıda aldımmı tamamdır.akşama sinemaya gidelim dedik ne var vizyonda haberimizde yok...

bende bazen,dağınıklığına sinir olup,hiç temizlik yapmıyorum,adamın hiç umrunda olmuyo,ona daha iyi geliyo,istediği gibi dağıtıyo,anlamıyo yani,normalde bile şunu yapma diyorum,50 kere söledim yapma diyorum,yüzüme bakıyo..yine yapmaya devam ediyo,tahtası eksik gibi gelmiyo değil bazen

aynen bende haftasonu uğrasıyorum o kadar temizlik yapıyorum akşam soruyorum nasıl olmuş diye aynı diyor

o kadar yıpratmayın kendinizi

kızlar ben 2 gündür ağlıyorum
ben öğretmenim bliyosunuz izmire gttiğimiz içinde ev 2 ay kapalıydı.Cuma istanbula döndük aman allahım kapıyı bi açtık....

Bütün baklagillerim kurtlanıp kelebeklenmiş..Havlularıma kadar gelmişler.görünce saatlerce ağladım.Sadece mutfağı temizlemem 1,5 günümü aldı.Çatallara güveçlere kadar hepsini yıkadım.

Bugünde seminerlerimiz başladı.Ayrıca bizim evlilik yıldönümümüz bugün..Bunca hengameden sonra İstinye'de bi balık restorantından rezervasyon yaptırdık.boğaz manzaralı güzel bir yer. Bu sene en önemli senemiz.1 . yıl.Artık bu kadarını yapabildik

Ama ben çok mutsuzum evi afedersinz şey götürüyo

benimki bide benim yaptığım temizliği beğenmiyo sanki kendi çok temizmiş gibi

mutfağın penceresini kapısını açıyo,oturma odasının panjurunu ise 1 karış açıyo,neymiş ceryan yapcakmış,ozaman nie bunu 1 karış açıyosun mutfakta her yer sonuna kadar açık diyorum,öle olması gerekiyor dio,tüm mutfak toz içinde kalıyo tabi,bir gün beni delirtecek zaten

aynen bende haftasonu uğrasıyorum o kadar temizlik yapıyorum akşam soruyorum nasıl olmuş diye aynı diyor

aynen bunu benim eşimde yapıyo banyoyu temizliyorum mis gibi banyo ne güzel pırıl pırıl oldu dimi diyorum e zaten böyleydi diyo

aynen bunu benim eşimde yapıyo banyoyu temizliyorum mis gibi banyo ne güzel pırıl pırıl oldu dimi diyorum e zaten böyleydi diyo

Kızlar demek ki her zaman pırıl pırılsınız. Eşinizde aradaki farkı anlayamıyor. Bence bu sözlerini iltifat olarak algılayın.

tamda bu sebepten dün akşam bizde kavga ettik, söylüyorum söylüyorum yine aynı

tamda bu sebepten dün akşam bizde kavga ettik, söylüyorum söylüyorum yine aynı

sendedemi aynı dert var

ben ctesi günü nasıl bağırdım,delirdim ama..akşamında fuara gidicektik,ben bağırdıktan yarım saat sonra hadi fuara gitmiyozmu diyo,adam oralı değilki

Kızlar demek ki her zaman pırıl pırılsınız. Eşinizde aradaki farkı anlayamıyor. Bence bu sözlerini iltifat olarak algılayın.

Aslında ölede değil mesela yemek yiyince hemen onları bulaşık makinesine atmaya üşeniyorum o zman hemen şunları bir hallet özden diyor , dünde kahvaltı yaptık ben duşa girdim sende kahvaltıyı toparla dedim ilk önce mırın kırın etti duştan bir çıktım masa aynen duruyor beni görünce hemen kalktı topladı bende tabi buzdolabına koymuştur diye düşündüm çıkarken mutfağa baktı bunları dolaba koymadın mı diyor bana … koymadım tabi dedi sen topladın ben bakmadım bile dedim koy o zaman dedi tabi nimet sonuçta inat etmeden koydum .. ben bazen erken yatıyorum sabah bir kalkıyorum oturma odasında yedikleri çok tezat bir durum

sendedemi aynı dert var

ben ctesi günü nasıl bağırdım,delirdim ama..akşamında fuara gidicektik,ben bağırdıktan yarım saat sonra hadi fuara gitmiyozmu diyo,adam oralı değilki

similia bu bütün erkeklerde var galiba. çıkarttığı aynı yerde klaır, herşeyi oraya buraya koyar dağınıktır.ama canı isterse heryeri toplar beni şaşırtır o zaman çok mutlu olurum. zor geliyo erkeklere, benim işim değil diyemi düşünüyolar anlamıyorumki. aslında çıkardıklarını katlayıp koysalar. kirlilerini sepet atsalar yatağı toplasalar ne güzel yardım olur dimi. benimki eskisinden birazcık daha iyi artık.

ilk zamanlar daha çok yardım ederdi,elektrik süpürgesi fln yapardı,şimdi hiç.sadece yemekten sonra masayı siliyo artık.

mutfakta bişey yapsa,hemen yere ya su damlatır ya bişey döker,benim fayanslarda parlak,hemen belli ediyo.Bide sarı bezimle döktüğünü siler,geçen 3 tane bez koydum lavaboya,bak bu yer bezi,bu toz bezi,bu sarı bez diye ders verdim ama bilmiyorum kullanıyomu

ctesi eve bakmaya geldiler,beğendiler ama bakalım alcaklarmı,hayırlısı,evimi çok seviyorum,üzülüyorum onlar beğendikçe

inşallah alamazlar

sendedemi aynı dert var

Ben bazı şeyleri kabullendim,benimle birlikte evde iş yapmasını beklemiyorum.. ama biraz daha özen göstermesini vede aldıklarını yerine koymasını istiyorum.. Dün akşam traş oldu, yüzünü bir yıkadı dolap, ayna, yerler hep su.. Hep söylüyorum biraz daha sakin yıka şu yüzünü, orası salon değilmiş banyoymuş ben abartıyormuşum..

aynen benimkide aynayı o hale getiriyo,bide sabahları wc için normal banyoya,saç ve traş içinde ebeveyne giriyo paşam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…