Eylül dostluğumuza burada devam (:

ben tüm haftasonumu temizliğe ayırdım ama ne fayda evde terör estiriyorum kardeşimde var şuraya buraya oturmayın diye bizimki eline sağlık bile demedi ohhh miss gibi olmuş ev şimdi dağıtabilirim dedi :18:

smilla bu arada valla parçalıcam o haline şişman diyorsan sen ciddi ciddi ben öliyim 3 aylık gibi bir göbeğim var

Son düzenleme:
cevap veriyorum

ben daha şişkoyum benim göbeğin yok ki benim göbeğim nasıl biliyor musun midemden başlıyor böle büyük bir çember

ayyy nasıl abarttıın görmesem inancam hee. ikinizde çıtırsınız taş gibisiniz bence maşallah. simila fıstık gibisin kız

cevap veriyorum

ben daha şişkoyum benim göbeğin yok ki benim göbeğim nasıl biliyor musun midemden başlıyor böle büyük bir çember

Arkadaşım 3-4 tane fotonu gördüm.. Koyduğum tanı!!!! abartıyorsun, yaw sen kim şişkoluk kim.. hani ortada 34 beden dolaşmak istiyorsan bilemem..

Yakında sırf meraktan göbeğini görmeye gelecem

demekki biz hastayız baksana kimse şişko bulmuyor bizi

ben kendimi hiç şişman bulmazdım hatta ukalalık olacak ama kendimi çok beğenirim sizden sonra benim de takıntım başladı çünkü ben de sizin gibiyim demek ki şişmanım ben de gerçi rekor kilomdayım 53 ü hiç geçmezdim ilk defa 56 yım 1 yıldır böyle kaldım

vallahi hepiniz fıstıksın inanın ya. niye yalan söyleyelimki hanzadecim seninde kilon fiziğin süper canım maşallah ne giysen yakışır tam idealsin. ben senden kısayım ve 60 kiloyla hamile kaldım. o yüzden çenenizi kapayın hepiniz beni bunalıma sokmayın ulennn

kızlar karar verdim yarın sabah ismek in yemek kursuna yazılıcam. Bide evime yakın olan başka ismek var ordada spora başlıcam

o zaman bundan sonra....
ooo kızlar taş gibiyiz harikayız....başka şeyler düşünmek yok...

HANZADE sen bize uyma,sanırım bizde kilo takıntısı var

ama ben haklıyım gibi takıntı yapmakta neden mi ,
çünkü 34 beden evlendim i 47 48 kilo idim sonra ilk 6 ayda altmışa kadar çıktım şimdi 55 kiloyum bekarken giydiğim kıyafetlerimin hiç biri olmuyor dolabımı baştan aldım hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…