Eylül dostluğumuza burada devam (:

harbi moralimi bozdunuz kızlar 60, 53,56 bunlara mı konuşuyorsunuz ben gelinliğin içinde bile 63 kiloydum şimdi 68 e dayandım
ayrıca kendimi 53 kilo hiç hatırlamıyorum herhalde ortaokulda falandı

Son düzenleme:

o zaman şöyle düşün o zaman çok zayıfmışım şimdi ideal kiloma kvuşmuşum ooh iyiki kilo almışşım

Ya ÖZDEN biz 1 senelik spora yazıldık,parayı peşin verdik,hemde süper bi yer havuzlu fln,ben üşeniyorum gitmeye

ŞAKA GİBİ

harbi moralimi bozdunuz kızlar 60, 53,56 bunlara mı konuşuyorsunuz ben gelinliğin içinde bile 63 kiloydum şimdi 68 e dayandım
ayrıca kendimi 53 kilo hiç hatırlamıyorum herhalde ortaokulda falandı

kızım upuzuuuun boyun var sen konuşma bizim gibi minicikmisin sen. benim boy 1.62

Ya ÖZDEN biz 1 senelik spora yazıldık,parayı peşin verdik,hemde süper bi yer havuzlu fln,ben üşeniyorum gitmeye

ŞAKA GİBİ

aynen bende üşenirdim sanırım neyse evde mekik çekiyorum ama göbek aynı göbek size yarın balayı fotomuzu koyayım bana hak vereceksiniz

kızım upuzuuuun boyun var sen konuşma bizim gibi minicikmisin sen. benim boy 1.62

vallahi bak çok moralim bozuldu göbeğimle bi bakıştık hemen, boy var ama kiloda var hayalim 59 kilo olmak hiç olamadım veya çok uzun zaman önceydi hatırlamıyorum boylada kilo birleşince afedersiniz camış gibi oluyorum fazla gelişmiş gibi zaten sırf bu yüzden okula bile 5bçk yaşında başladım

Kızlar bu kilo olayında bende takıntılıyım 2kilo vermeme rağmen göbeğim biraz bile erimedi.şuan 54 kiloyum dikkat ediyorum yediklerime ama öğle yemeğinde patlıcak kadar yedim ve şuan gayet hareketisz bi şekilde oturuyorum :26:yediğim için çooooooookkkkkk pişmanımmmmmmm

akşama az yer dengelersin cnm pişman olmana gerek yok

çok biliyorum ya

Kızlar bana kızacaksınız biliyorum ama benimde bacaklarım vücuduma göre az biraz kalın ama ben şikayetçi değilim. Çünkü onlarda incecik olsaydı iyice çocuk gibi kalacaktım ama belimin az daha kalın bacaklarımın biraz daha zayıf olmasını isterdim

seni döverim haa

çünkü hiç pis görmüyorlar

ben ilk aylarda iş için bir gece evde yoktum ne hala gelmişti ev

bende haftasonu evde yoktum eşim saolsun lavabolara kadar ovmuş toz almış silmiş süpürmüş çok mutlu oldum evin kapısını açınca mis gibi deterjan kokusu geliodumutfaktaki dolaplarla banyodaki dolaplar kaldı bi tek dio yetiştirememiş:)

okudum okuudm da aklıma takılanları toparlayamıyorum
kızlar görümcelerim bu akşamlığına bir yere gittiler yarın tekrar gelecekler
onlar gitti gideli oturuyorum yatıyorum hiçbişey yapmıyorum, kahvaltıyı bile zor ettim
çok halsizim gözlerim kapanıyo sürekli
evim öyle berbat öyle dağınık öyle pis ki anlatamam
dün yenilenlern bulaşığı bile duruyo
c.tesi gecesi gelecekleri için ben de hastahaneden geç çıktım gelir gelmez evi çiçek gibi temizlemiştim pırıl pırıldı her yer
bir günde mafoldu, ee çoluk çocuk çok olunca malum

çok keyifsizim ya çoookkk

Ne zaman dönüyorlar ?

Ne zaman dönüyorlar ?

bilmiyorum inan
ya ben iyice iyileştim rahatsızlığım yok çok şükür ama sukunete çok ihtiyacım var
hastalıktan gözümü açtım evime döndüm ama bir türlü nefes almaya fırsat bulamadım şöyle yan gelip yatamadım evimde daphne

E görümcelerin yiyip içip oturuyorlar mı , sen hamilesin görüyorlar, o bulaşıkları neden yıkamadılar ben bir yere yatılı misafir gitsem asla öyle yiyip içip oturamam , ne rahat insanlar ,
sen yine de stres yapma Ahsencim ya bebişini düşün ve rahatla

haklarını yiyemem yani geldiklerinde burda oldukları süre içinde ben iş yaparken yan gelip yatmıyolar onlar da yapıyo
ama dün eve hiç dokunulmadı, onların da hali yoktu benim de
bütün gün tembellik yaptık, onlar bu sabah gitti iş başa düştü
yarın yaparım artık geldiklerinde yine temiz bulsunlar diye
şimdi kasmıyorum hiç kolum kalkmıyo
zaten kan degerlerim çok düşük çıktı minnoşum annesinin kanını dilip süpürüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…