- 18 Ağustos 2011
- 3.181
- 303
- 363
- Konu Sahibi landfloves
-
- #7.981
ama ben haklıyım gibi takıntı yapmakta neden mi ,
çünkü 34 beden evlendim i 47 48 kilo idim sonra ilk 6 ayda altmışa kadar çıktım şimdi 55 kiloyum bekarken giydiğim kıyafetlerimin hiç biri olmuyor dolabımı baştan aldım hep
harbi moralimi bozdunuz kızlar 60, 53,56 bunlara mı konuşuyorsunuz ben gelinliğin içinde bile 63 kiloydum şimdi 68 e dayandım
ayrıca kendimi 53 kilo hiç hatırlamıyorum herhalde ortaokulda falandı
o zaman şöyle düşün o zaman çok zayıfmışım şimdi ideal kiloma kvuşmuşum ooh iyiki kilo almışşım
Ya ÖZDEN biz 1 senelik spora yazıldık,parayı peşin verdik,hemde süper bi yer havuzlu fln,ben üşeniyorum gitmeye
ŞAKA GİBİ
kızım upuzuuuun boyun var sen konuşma bizim gibi minicikmisin sen. benim boy 1.62
Kızlar bu kilo olayında bende takıntılıyım 2kilo vermeme rağmen göbeğim biraz bile erimedi.şuan 54 kiloyum dikkat ediyorum yediklerime ama öğle yemeğinde patlıcak kadar yedim ve şuan gayet hareketisz bi şekilde oturuyorum :26:yediğim için çooooooookkkkkk pişmanımmmmmmm
akşama az yer dengelersin cnm pişman olmana gerek yok
çok biliyorum ya
kızlar bana kızacaksınız biliyorum ama benimde bacaklarım vücuduma göre az biraz kalın ama ben şikayetçi değilim. çünkü onlarda incecik olsaydı iyice çocuk gibi kalacaktımAma belimin az daha kalın bacaklarımın biraz daha zayıf olmasını isterdim
seni döverim haa
çünkü hiç pis görmüyorlar
ben ilk aylarda iş için bir gece evde yoktum ne hala gelmişti ev
okudum okuudm da aklıma takılanları toparlayamıyorum
kızlar görümcelerim bu akşamlığına bir yere gittiler yarın tekrar gelecekler
onlar gitti gideli oturuyorum yatıyorum hiçbişey yapmıyorum, kahvaltıyı bile zor ettim
çok halsizim gözlerim kapanıyo sürekli
evim öyle berbat öyle dağınık öyle pis ki anlatamam
dün yenilenlern bulaşığı bile duruyo
c.tesi gecesi gelecekleri için ben de hastahaneden geç çıktım gelir gelmez evi çiçek gibi temizlemiştim pırıl pırıldı her yer
bir günde mafoldu, ee çoluk çocuk çok olunca malum
çok keyifsizim ya çoookkk
Ne zaman dönüyorlar ?
okudum okuudm da aklıma takılanları toparlayamıyorum
kızlar görümcelerim bu akşamlığına bir yere gittiler yarın tekrar gelecekler
onlar gitti gideli oturuyorum yatıyorum hiçbişey yapmıyorum, kahvaltıyı bile zor ettim
çok halsizim gözlerim kapanıyo sürekli
evim öyle berbat öyle dağınık öyle pis ki anlatamam
dün yenilenlern bulaşığı bile duruyo
c.tesi gecesi gelecekleri için ben de hastahaneden geç çıktım gelir gelmez evi çiçek gibi temizlemiştim pırıl pırıldı her yer
bir günde mafoldu, ee çoluk çocuk çok olunca malum
çok keyifsizim ya çoookkk
E görümcelerin yiyip içip oturuyorlar mı , sen hamilesin görüyorlar, o bulaşıkları neden yıkamadılarben bir yere yatılı misafir gitsem asla öyle yiyip içip oturamam , ne rahat insanlar ,
sen yine de stres yapma Ahsencim ya bebişini düşün ve rahatla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?