Eylül dostluğumuza burada devam (:

Bende yerinde olsam rahatsız olurdum ama nasıl olsa geçici misafir az daha dişini sık. Yakında giderler sende rahat rahat evinde keyif yaparsın. Gerçi yakında bebiş olunca fırsatın pek olmayabilir. Ne diyeyim inşallah çabucak dönerler evlerine.

Yine de evi temizleyip en azından mutfağı temizleyip gitselerdi sana yük olmamış olurdu

Sen yine de kendini yorma canım, herşeyden önemli olan senin ve bebişinin sağlığı Bak kanın da düşükmüş dikkat et kendine

Ahsoşş bol bol yeşillik.kuru çekirdekli üzüm ye pekmez yiyebiliyorsan keçiboynuzu pekmezi ye kan düşüklüğüne birebir bunlar..kızçen büyüyo annesi besleniyo senden

AHSEN ben olsam,hiçbişey yapmayıp yatarım,sen hamilesin sonuçta,kendini iyide hissetmiyorsun.

yatıyorum zaten hem keyfim yok hem de halim

misafir ağırlamaktan erinmem gocunmam ben. Ama şu dönemde gerçekten yük oluyo omuzlarıma
1 ay önce bana destek verecek insanlara çok ihtiyacım vardı, hastayken kimse uğramadı yamacıma
iyileşince evim misafir doldu

aman zyv boşver, ister yapsınlar ister yapmasınlar
ben hiç görümce olmadım ama nasıl görümce olmam gerektiğini çok iyi öğrendim

Ahsoşş bol bol yeşillik.kuru çekirdekli üzüm ye pekmez yiyebiliyorsan keçiboynuzu pekmezi ye kan düşüklüğüne birebir bunlar..kızçen büyüyo annesi besleniyo senden

ewt yemeye çalışıyorum ben de
eşim çeşit çeşit almış aktardan
onları bitisem hamileliğim boyunca yeter heralde
aklıma gekdikçe kaşıklıyorum

Kızlar eşim aradı bu gün beni yemeğe çıkaracakmış. Nasıl mutlu oldum. Dünden şehriye çorbası yapmıştım. Birde salata hazırlamıştım sosunu akşam eve gidince koyarım diyordum. Yanlarınada tavuk kızartacaktım ama böyle iyi oldu. Hem gitmişken onu mağzalara sokarım neleri beğeniyor göz gezdiririm.

Kızlar eşim aradı bu gün beni yemeğe çıkaracakmış. Nasıl mutlu oldum. Dünden şehriye çorbası yapmıştım. Birde salata hazırlamıştım sosunu akşam eve gidince koyarım diyordum. Yanlarınada tavuk kızartacaktım ama böyle iyi oldu. Hem gitmişken onu mağzalara sokarım neleri beğeniyor göz gezdiririm.

hazırmış aslında menün:)
arada dışarı çıkmak çok iyi oluyor değil mi
biz de dışarı çıkarız heralde, yemek yapmadım
dünden karnıyarık var sadece

hazırmış aslında menün:)
arada dışarı çıkmak çok iyi oluyor değil mi
biz de dışarı çıkarız heralde, yemek yapmadım
dünden karnıyarık var sadece

Böyle plansız olunca daha hoş oluyor canım. Gitmişken birde porselen çaydanlık bakacağım. Kahvaltı takımıma ait var ama tek parça. Ben şöyle altlı üstlü cicili bicili bir şey istiyorum

Kızlar eşımın pc den gırıyorum işte gıttı, esım evdeyken onun pcden gırmıyorum meraklı okumak ıstıyor, rahat edemıyorum...

fotolar harıka cıkmıs, cok begendım hepınızı, cıdden yıllardır yuzyuze tanısıyor gıbıyız...

sofısım bı an dalgınlıkla ole soledım farzet nolur senı uzduysem ozur dılerım bazen hassaslıgım ole fazla oluyor kı anlatamam, hıc oyle dusunme olur mu, rahatca yaz ben cıdden ıyıyım ara ara oluyor ama hemen gecıyor bebegım benım... Dun gece de esımı uzdum ıstemeden, yatıyorduk daha dalmamıstık bırden kulagımda bebegımın kalp atıslarını duymaya basladım, allah ım nasıl burnumun dıregı sızladı anlatamam hıckırıklara boguldum, esım noldu dedı, dedım boyle boyle, hıc konusmadı, bagrına bastı benı, hıc kıra hıckıra koynunda uymusum...
Sofısım bu arada gozun aydın olsun kuzum annen gelıyormus, cok selamımı soyle, doya doya vakıt gecırın cok kalacak mı, evlılık yıldonumunuz sımdıden kutlu olsun kuzucum...

Melıs canım, benım kacırdıgım bırsey olmus sanırım sen ne ıgnesıne baslıcaksın, o dedıgını bence de yapma denek gıbı, ne gerek var kuzum, yasın daha cok genc, pco bende de var, Rabbım nasıp ettıkten sonra oluyor kuzum, hem sana bırsey dıyım mı ergenlık donemımde falan ben hıc 2 ay ust uste adet bıle gormedım, mıllet derdı gunum bellı dıye, merak ederdım nasıl oluyor kı o dıye... Ama bak Rabbım ısteyınce oluyor arka arkaya ıkı kere hamıle kaldım...

Landfloves, kalbının kırılmasına cok uzuldum guzel gozlu arkadasım... Kotulugunden degıl ama dusuncesızlık etmıs esın, ben olsam ben de cok kırılırdım, hatasını anlar ınsallah esın...

Bızım evlılık yıldomumuze daha ıkı aya yakın var, bugun bızde az munakasa eder gıbı olduk, yanı ben kırıldım galıba... baya bı saydırdım esıme anlasın dıye umarım anlamıstır. arıfeden bı gun once bızım yıldonumu, bayrama ızın alabılırse memlekete gıdıcez, ben dedım arıfe cıkarız demı askım bı gun once cunku ozel gun, yooo o gun yola mı cıkılırmıs 2-3 gun onceden cıkarmısız. eee dedım ne planlıyorsun ılk yıldonumuzu aılenın evınde oturma odasında hep berabermı kutlucaz, napayım askım denk gelıyor dıyor. Kucuk caplı bı cıldırdım ya dedım arıfe gunu cıkarız evden ya da sonuclarına katlanırsın, asla affetmem senı dedım, haa ama memlekete gıdınce yazlıgı ayarlıcaksan ya da otelde falan guzel bır gece planlıyorum dıyorsan ıtırazım olmaz ama kesınlıkle aılelerle olmak benı uzer o gun dedım. Epey de bı kızdım. Bılmıyorum ıse yarar mı ama nıye bız durtmek zorunda kalıyoruz kı.... gıcık oldum bugun bu duruma cok.

Superısı, canım cok gecmıs olsun canım, kıyamam ne kadar zor olmustur senın ıcın... Ben var ya kelebekten cok korkuyorum ole bole degıl. Sanırım o an ben hucceten gıderdım tek bı kelebek ustume gelse rengım kacıyor. Tekrar cok gecmıs olsun kuzum...

Mıracle tatlım en kısa yaptıracam ıns, ıste nasılsa esımın de pc var dıye salladık bıraz beklemısken maastan sonra yaptırayım dedım, tatılınız cok guzel gecmıs cok sevındım canım, degısıklık herzaman ıyı gelıyor degıl mı ınsana... iyı yapmıssınız kısa gırmeden...

Özden bu arada lutfen sacmalamazmısın canım, ne kılosu yahu... Gayet hos gozukuyorsun...

Ben neler yapıyorum...
Kıs hazırlıklarıyla ugrasıyorum gorusmeyelı...
sımdılık...
15 kılo domatesten konservelerımı yaptım
Börülce hasladım attım
Mısır hasladım attım dolaba
Bugun 6 kılo kozlenmıs patlıcan attım yemeklık...
Kabak soteledım attım
bıber kızarttım attım
menemenlık konserve yaptım
bezelye atmıstım zaten

fasulye, bamya, kırmızı bıber kaldı onları da yaptım mı tamamdır...

Kızlar bu arada evde kendım saclarımı boyadım, esım bayıldı, zaten sarımsı saclarım vardı ben de gıttım boya aldım evde boyadım bıldıgınız sarı oldum, yarın esım uyurken gostercem sıze

Son olarak cıddı anlamda 1 eylul ıtıbarı ıle dıyet ve spora baslamıs durumdayım ondan once 10 gundur falan dıkkat etmeye calıstım yedıklerıme ama 3 gundur sporumu da duzgun yapıorum...
en beter halde olanınız benım sanırım evlendıgımde 59-60 kıloydum boyum 167 benım kemıklerım cok ufak 36 bedendım bu olculere alt beden 38 tabı evlenınce ılk zamanlar ole bole 5 kılo almıstım hamılelıktı sureklı yatak ıstırahatıydı kurtajdı derken 5 kılo daha almısım, cok kotu oldum cıdden moralman... izmıre gıdene kadar mutlaka 7 kılo kadar vermem lazım. hergun 1,5 saat spor yapıyorum cok azımlıyım...

Of cok ozlemısım yazmayı cenemı tutamıyorum yıne

Günaydın..
Aydasum canım ya özlüyoruz seni keşke daha sık gelebilsen.. yeni tariflerinide bekliyoruz.. Hamarat gelin ne çok kış hazırlığı yapmışın. Benim annem anannem yengem Allah razı olsun konserver rende domateslerden yapmışlar 5 şişe verdiler şimdilik. annem taze fasulye,kırmızı biber filan yaptı dolabında yer olmadığı için bende duruyo. e zaten bu kış ocak ayından itibaren 2 ay annemdeyim ben pek bi hazırlık yapmama gerek yok.

sniperelit ne hamarat bi eşin var maşallah maşallah şaşırdım valla bi erkeğin böle olmasına. benim eşimde yardım eder ama ben yokken hayatta böle teferruatlı temizlik yapamaz.

dünkü şehit haberleri yine can sıkıcıydı zaten burda haberleri izlerken çok kötü olmuştum akşam eve gidince daha da kötü oldum şehitlerden biri bizim sokaktaydı mahallede yas vardı resmen mahallemiz geçen sene de aynı şeyi yaşamıştı gerçekten çok üzücü bir de kardeşim asker de olunca daha da duygusala bağladım şehitlerimize allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin

Günaydın kızlar, bu gün bizim nikah yıldönümümüz ve eşim dün hediyesini verdi. Bende neden ısrarla dışarıda yemek yiyelim diyor diye düşünüyordum. Kenara 1000 tl ayırdığını söylemiştim size. Üzerine biraz daha eklmiş ve bana iphone 4 almış. Çok mutlu oldum görünce. Büyük süpriz yaptı bana. Bende yemekten sonra onu mağazalara soktum. Biz normal zamanlardada mağaza mağaza gezip kıyafet denemeymi çok severiz. Bir sürü şey giydirdim. Beğendiklerini kafama yazdım. Birde gs storedan oyuncak aslan vardı. Ne zamandır gözü ondaydı ben aldırmıyordum. Onuda alacağım. Haftaya salı evlilik yıldönümümüz. Bizim yemeğe gideceğimiz yer belliydi zaten bu gün yer ayırtacağım ama size bir konuda danışmak istiyorum. Şimdi bizim evlilik yıldönümümüz 11 eylül yani haftaya salı günü ama hafta içi yemeği ye eve kaç yapmak istemiyoruz. Bu cumartesi gitsek iyi olacak ama pazar günü aöf sınavım var. 15 eylül cumartesi günü için restorantta yer ayırtsam çok mu geç olur :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…