- Konu Sahibi landfloves
-
- #8.001
bilmiyorum inan
ya ben iyice iyileştim rahatsızlığım yok çok şükür ama sukunete çok ihtiyacım var
hastalıktan gözümü açtım evime döndüm ama bir türlü nefes almaya fırsat bulamadım şöyle yan gelip yatamadım evimde daphne
haklarını yiyemem yani geldiklerinde burda oldukları süre içinde ben iş yaparken yan gelip yatmıyolar onlar da yapıyo
ama dün eve hiç dokunulmadı, onların da hali yoktu benim de
bütün gün tembellik yaptık, onlar bu sabah gitti iş başa düştü
yarın yaparım artık geldiklerinde yine temiz bulsunlar diye
şimdi kasmıyorum hiç kolum kalkmıyo
zaten kan degerlerim çok düşük çıktı minnoşum annesinin kanını dilip süpürüyo
AHSEN ben olsam,hiçbişey yapmayıp yatarım,sen hamilesin sonuçta,kendini iyide hissetmiyorsun.
Bende yerinde olsam rahatsız olurdum ama nasıl olsa geçici misafir az daha dişini sık. Yakında giderler sende rahat rahat evinde keyif yaparsın. Gerçi yakında bebiş olunca fırsatın pek olmayabilir. Ne diyeyim inşallah çabucak dönerler evlerine.
Yine de evi temizleyip en azından mutfağı temizleyip gitselerdi sana yük olmamış olurdu
Sen yine de kendini yorma canım, herşeyden önemli olan senin ve bebişinin sağlığıBak kanın da düşükmüş dikkat et kendine
Ahsoşş bol bol yeşillik.kuru çekirdekli üzüm ye pekmez yiyebiliyorsan keçiboynuzu pekmezi ye kan düşüklüğüne birebir bunlar..kızçen büyüyo annesi besleniyo senden
hazırmış aslında menün:)
arada dışarı çıkmak çok iyi oluyor değil mi
biz de dışarı çıkarız heralde, yemek yapmadım
dünden karnıyarık var sadece
hazırmış aslında menün:)
arada dışarı çıkmak çok iyi oluyor değil mi
biz de dışarı çıkarız heralde, yemek yapmadım
dünden karnıyarık var sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?