Eylül dostluğumuza burada devam (:

oy oy eşin ne güzel sürpriz yapmış aferin ona.canım bende gününde gitmek en güzeli. yani onun özelliği zaten evlilik yıldönümünde yemeğe çıkmak diye düşünüyorum bence erteleme.

dün o yüzden dışarıda yiyelim demiş

nerede yer ayırtmayı düşünüyorsun

sniperelit ne hamarat bi eşin var maşallah maşallah şaşırdım valla bi erkeğin böle olmasına. benim eşimde yardım eder ama ben yokken hayatta böle teferruatlı temizlik yapamaz.[/QUOTE]

yapıyo canım saolsun üniversitede aileden ayrı onda sonrasında da iş hayatına başlayınca da yalnız olduğu için elinden her iş gelio:)

eşin çok güzel düşünmüş tatlım ne güzel süpriz yapmış, yemek durumuna gelirsek bence gününde olması daha güzel hem neden ye kaç olsunki ertesi gün iş ama olsun bir gece uykunuzdan fedakarlık yapın güzel bir gece için

bende çok üzülüyorum canım Allah kimseye yaşatmasın çok zor benm de kardeşim gidicek askere kısa dönem gitcek ama yine de korkuyorum geride klanlara Allah sabır versin çok zor

biraz geç oluo canım sanki bence öncesinde kutlamak güzel de sonrasında anlamsız gelio kendi fikrim :26:

daphnecim bence de salı olmasına aldırış etme gününde kutlayın bizim de p.tesi o gün kutlamayı düşünüyorum

bizim yıldönümü planımız hiç belli değil ama ne hayal kuruyorum ne bişey bekliyorum hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum. ben evde bişeyler hazırlıcaktım biliyosunuz eşimde istanbuldayken dışarıda yiyleim dedi. ama burda romantik biyer yokki yemek için. kebapçıyamı gitcez dönerciyemi köfteciyemi... evde daha romantik ortam yaratırım ben. diyemedimde ben böle böle yapıcaktım diye. hergün evdeyiz dışarda yiyelim dedi hiç istemiyorum ama napıcaz bilmem bakalım. hediye konusunda ben bişey almıycam ona da alma dedim. napar bilemem artıkın.

ozdn sen bu işlerdesin dediğin yere baktım güzelmiş bayada biz bilmiyoz oraları bizim bu tarafta bildiğin bir yer varmı bir fikir ver bize

kocanın dükkan:)
pruva güzeldir birde 360 tabi ki ama ne yalan söyleyim en romantik yerde anadolu yakasında

kocanın dükkan:)
pruva güzeldir birde 360 tabi ki ama ne yalan söyleyim en romantik yerde anadolu yakasında

şimdi eşim bu yorumunu görse bak çok akıllı kız sevdim derdi
anadolu yakasını bilmiyoruz biz takip için taksilere yine para vermeyelim:26:

Longtable bura biraz pahalı ama sonra gelip kızma bana

ben her sabah giderken beynine işliyorum birşeyleri onunda cevabı paramız yok aşkım oluyor bende iyi o zaman çabuk gitte işe o güne kadar çok para kazan diyorum eee napalım bu işler böyle

Günaydın kızlar, mutlu sabahlar herkese

Bizim yıldönümümüze daha var ama ben şimdiden düşünmeye başladım ne hediye alsam diye,

ilk hediyemi belirledim, eşimin yüzüğü karardı , o yüzden takmak istemiyor, hem kalın biraz rahatsız ediyor onu, ona ince, kullanışlı bir yüzük alacağım

Şimdilik aklımda başka bişey yok bakalım düşünücem daha

o kadar yer biliyorum ama kendime hayrım yok acaba eşim cuma nereye götürecek beni bizim yıldönümü 18 eylül lakin doğum günüm 9 eylül eşim ikisini cuma kutlayalım dedi kabul ettim o kadar bile düşünmüş yeter ama ben hediyesini 18 inde vereceğim

Günaydın kızlar okudum ama yazamadım malum iş iş iş
Herkes iyidir umarım bende çok iyiyim bebişimizi gördük cumartesi yerinde durmuyor bir ara durdu elini ağzına götürdü emiyoo çok güzeldi böyleykende fotosu çekildi
Dünde eşim bjk'li bebek nevresimi aldı yavru kartal yuvasında uyur yazıyor çok hoşuna gitti alalım dedim ama çok cici oldu nerdeyse birçok şeyi hazır bu hızla gidersek ikinci bebişinde eşyaları hazır olucak

günaydın herkede...

DAPHNE hediyeni güle güle kullan cnm,hafta içi yapmak istemiyorsan bu ctesi daha yakın değilmi salıya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…