- Konu Sahibi landfloves
-
- #8.041
günaydın herkede...
DAPHNE hediyeni güle güle kullan cnm,hafta içi yapmak istemiyorsan bu ctesi daha yakın değilmi salıya?
Günaydın kızlar okudum ama yazamadım malum iş iş iş
Herkes iyidir umarım bende çok iyiyim bebişimizi gördük cumartesi yerinde durmuyor bir ara durdu elini ağzına götürdü emiyoo çok güzeldi böyleykende fotosu çekildi
Dünde eşim bjk'li bebek nevresimi aldı yavru kartal yuvasında uyur yazıyor çok hoşuna gitti alalım dedim ama çok cici oldu nerdeyse birçok şeyi hazır bu hızla gidersek ikinci bebişinde eşyaları hazır olucak
okumalısınız...başındaki www yu siz koyun
hurriyet.com.tr/yazarlar/21376364.asp?utm_source=twitterfeed&utm_medium=facebook
maşallah hızlısınız beşik falan alacak mısınız
bakın nı bebek bezi pastası,ben dün nette araştırırken gördüm,eltime bundan yapıcam sanırım hediye
Eki Görüntüle 502744
okumalısınız...başındaki www yu siz koyun
hurriyet.com.tr/yazarlar/21376364.asp?utm_source=twitterfeed&utm_medium=facebook
Odasınıda aldık babası daha fazla beklemeyelim kutularında dursun sonra hepsini kurarız dedikıyafetleride ananesinden,herkes erkenden almayın diyor ama beklemek istemedik belki sonralarda gezemem diye
Odasınıda aldık babası daha fazla beklemeyelim kutularında dursun sonra hepsini kurarız dedikıyafetleride ananesinden,herkes erkenden almayın diyor ama beklemek istemedik belki sonralarda gezemem diye
bebek düşünmüyorum şimdilik ama ne yalan söyleyim benimde gözüm kayıyor o ayakkabılar minik minik .. hamile olursam allah nasip ederse banada haberi alıp bebek mağazasına giderim sanırım
bende bebek düşünmüyorum,ama bayılıyorum bebekle ilgili bişeyler bakmaya,o diş buğdayı partileri fln varya,süslemeler,kurabiyeler..çok hoşuma gidiyo
allahım totoya kafa diye bakıyorum diyorum ki kurabiye de garfield ne alaka meğer ters bakıyormuşum
yuhh diyorum özdennnn
Eki Görüntüle 502749
hanımlar oğlumu paylaşmıştım buda kızım olsun .. öle bir kızım olması için genetiğimle falan oynamaları gerekir kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?