Eylül dostluğumuza burada devam (:

günaydın herkede...

DAPHNE hediyeni güle güle kullan cnm,hafta içi yapmak istemiyorsan bu ctesi daha yakın değilmi salıya?

var ya benimde aklıma soktunuz bizde gününde kutlamayacağız ne olacak şimdi o gün evde yemek hazırlasam olmaz mı

okumalısınız...başındaki www yu siz koyun

hurriyet.com.tr/yazarlar/21376364.asp?utm_source=twitterfeed&utm_medium=facebook

maşallah hızlısınız beşik falan alacak mısınız

hurriyet.com.tr/yazarlar/21376364.asp?utm_source=twitterfeed&utm_medium=facebook

evet okudum bunu eşimin arkadası özel harekat ve maalesef doğuda , eşime şunu söylemiş buraları çatışarak ele geçirmek istiyorlar önceden bomba atar tarar kaçarlarmış şimdi bölgeyi ele geçirmye çalısıyorlar mış

okudum şimdi yorum yapamıyor insan burda aslında söylenicek o kadar çok şey varki.
hayatımda 1 kez bu sene doğu tarafına gittim oda bu bölgeler bile değildi ama oralarda herşey gerçekten çok farklı.

Odasınıda aldık babası daha fazla beklemeyelim kutularında dursun sonra hepsini kurarız dedi kıyafetleride ananesinden,herkes erkenden almayın diyor ama beklemek istemedik belki sonralarda gezemem diye

aman Allahım maşallah ne bu acele, birde ilk olunca insan heycanına yenik düşüp alıyordur gördüğünü

Son düzenleme:
Odasınıda aldık babası daha fazla beklemeyelim kutularında dursun sonra hepsini kurarız dedi kıyafetleride ananesinden,herkes erkenden almayın diyor ama beklemek istemedik belki sonralarda gezemem diye

bebek düşünmüyorum şimdilik ama ne yalan söyleyim benimde gözüm kayıyor o ayakkabılar minik minik .. hamile olursam allah nasip ederse banada haberi alıp bebek mağazasına giderim sanırım

bende bebek düşünmüyorum,ama bayılıyorum bebekle ilgili bişeyler bakmaya,o diş buğdayı partileri fln varya,süslemeler,kurabiyeler..çok hoşuma gidiyo

bebek düşünmüyorum şimdilik ama ne yalan söyleyim benimde gözüm kayıyor o ayakkabılar minik minik .. hamile olursam allah nasip ederse banada haberi alıp bebek mağazasına giderim sanırım

Düşünmezken pek uğramıyorsun böyle mağazalara ama olunca herşeyleri minicik çok cici bakmak bile yetiyor insana,Allah nasip etsin inşallah bu hazırlıklar bambaşka oluyor canım,

hanımlar oğlumu paylaşmıştım buda kızım olsun .. öle bir kızım olması için genetiğimle falan oynamaları gerekir kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…