Eylül dostluğumuza burada devam (:

bu kurabiyelerin kursu varmış 1 günlük,150 tl fln.gitsemmi acaba?napıcamki gidip

artık bende simillanınkurabiyeleri.com dan satış yaparım

merhaba hanımlar bugün çok geç kalktım, kaç gündür doğru düzgün uyuyamamıştım ondan heralde, daha kahvaltı da yapmadım, ama midem de yanma var neden bilmiyorum ama canım hiç birşey istemiyor.

dün akşam annemler yoldan gelecekti kardeşimi ünv.ye kaydettirdiler, onları çağırdık akşam yemeğine, eşimin tuttuğu balıklar baya varmış getirdiğinde bakmamıştım bile azıcık görünmüştü poşette iki poşetmiş meğerse. onları pişirdim balkona masa hazırladık orda yedik.

ben gündüz içimdekileri uzun uzun bir kağıda yazmıştım, sonra annemler gelecek diye ortalığı toparlarken onuda yatak odasına attım balık temizlemeye daldım ordan kaldırmayı unutmuşum.. eşim geldi benle balık temizlemeye başladı... annemler geldi ve kardeşim üstünü değiştirmek için odaya girdi benimde aklıma geldi birden koştum kağıdı kaldırmak için ama bulamadım. meğer eşim görmüş okumuş, altınada söz veriyorumla başlayan bişeyler yazmış sonra kaldırmış buldum okudum. annemgil varken belli etmedik, ama eşim peşimde pervane gibi herşeyi yaptı. ben ayağa kalkıyorum ne getircen deyip hemen kendisi koşuyor falan. biz içerde oturuyoruz bi baktım bulaşık mak.ni boşaltıyor çayları koyuyor balkonu topluyor.
anemler gittikten sonra konuşmadım hiç onla, ben bilg.a oturdum yanıma geldi bende kapattım bütün sayfaları başımda bekledi git dedim gitmedi, aklıma geldi sahibinden sitesine girdim (oda yanımda bakıyor) kiralık evi seçtim, şehri seçtim fiyatada 100-300 arası yazdım arattım baktım bekar bayan yanına ev arkadaşı arıyormuş onu seçtim kii eşim birden sarıldı bana ve ağlamaya başladı, hemen bilgisayarı kapattı, beni kaldırdı masadan, sonra benle uzun uzun konuştu çok üzülmüş yaptığı eşşekliğin farkındaymış sarıldı bırakmadı, söz verdi bana, yattığımız yerden saatlerce konuştuk. bütün kırgınlığım geçti aslında ama yinede uzun bir süre eskisi gibi sıcak davranmayacam, iyice anlasın hatasını istiyorum..

hatasını anlamış bu bile güzel ya anlamasaydı?

Sana kötü niyetli olmadığını, karakteriyle alakalı olduğunu söylemiştim canım. Çok mutlu oldum barışmanıza Süründürme kısmını sen daha iyi bilirsin tabi İnşallah bundan sonra daha dikkatli olur

Coook sevindim eşinin hatasını anlamasına canım mutlu sonnn

landfloves yazdıklarını okurken çok hoşuma gitti ya.. Şükür anlamış eşin aferin ona, iyiki öfkeyle bişey yapmamışsın demekki eşini artık çok iyi tanıyosun onu can alıcı noktasından vurmuşsun canım. Demek hatasını anlamış işallah bundan sonra dahada yiyi olur, kendini tamamen affettirir bidahada aynı hatayı yapmaz.. Aslında şükürki eşlerimiz bizi aldatmıyo, sarhoş olup üzmüyo,şiddet asla yok.. Bunlara çok şükretmemiz lazım şanslıyız yani. böyle büyük olaylar yaşamadığımız için ufak tefek düşüncesizlikleri bizi çok üzüyo.

Hatasını anlamasına sevindim canım, biraz yönlendirmen gerekecek demek ki bu konuda eşini.. Bencede hemen affetme, biraz daha düşünsün seni ne kadar üzdüğünü ki bir daha tekrarlamasın..

hatasını anlamış olması yinede giden günleri getirmiyor işte. aklıma geldikçe kızıyorum hala eskisi gibi olmayacam dedim unutturacam sana merak etme dedi.

neyse boşverelim..

o bebek hediyesi olan pastalara bende bayılıyorum, pampers pasta diyorlarmış adına, sevimle diye bir blog var orda görmüştüm ilk, çeşit çeşit yapmış kadın...

jeloo maşallah şimdiden odasını bile aldınız mıı? gerçi bende olsam dayanamaz alırdım sanırım, ama bazı şeyleride bırakın hediye almak isteyen soran olursa söylersiniz. herşeyi almayın şimdiden.. geçenlerde kk'da okumuştum bebek arabasını, beşiiğini kızın babası mı oğlanın babası mı ne alırmış öyle bir adet varmış hiç bilmiyordum..

o belediyenin kurslarına bende gitmek istiyorum dün başladı kayıtları burda, ama baktım baktım neye gideceğimi bilemedim ben sıkılırım hemen.

kızlar kayınvalideme giderken browni kurabiye ve kek yapıp götürmüştüm. kurabiyeye bayıldılar. kayınvalidem tarifini aldı ve pazar günü orda tekrardan yaptırdı bana çok mutlu oldum beğenilmesine.

İsmek kayıtları da dün başladı, ben de gideceğim inşallah,

yarın gidip kayıt olacağım izin alabilirsem, hüsnü hat kursuna gitmek istiyorum, bir de spor kursuna yazılacağım :125: :125:

ne var belediyenin kursunda,öle pastayla alakalı varmıdırki?

o şehirden şehire değişiyordur, sizin ordakinin adı neyse ona göre sitesinden bakabilirsin hangi kurslar olduğuna.. ben fotoğraf çekimi kursuna gitmek istiyorum baktımda onu beğendim, aslında web tasarım da istiyorum ama ona gitmek için önceden açtığı bi kurs varmış onu bitirmiş olmak lazımmış ben hiç gitmedim ona yazılamıyormuşum o yüzden.. birde dekoratif ev aksesuarları hazırlama diye bir kurs var zevkli olabilir.. annem daha önce pasta- börek - çörek kursuna gitmişti hobi olarak, hergün pastalar falan yapıp yiyorlardı akşam yemek yemiyordu o yüzden kilo almıştı sonra sertifika vermişlerdi onunla isterse biryer açabilirmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…