- 31 Ocak 2012
- 3.137
- 25
- 118
- Konu Sahibi landfloves
-
- #8.081
o şehirden şehire değişiyordur, sizin ordakinin adı neyse ona göre sitesinden bakabilirsin hangi kurslar olduğuna.. ben fotoğraf çekimi kursuna gitmek istiyorum baktımda onu beğendim, aslında web tasarım da istiyorum ama ona gitmek için önceden açtığı bi kurs varmış onu bitirmiş olmak lazımmış ben hiç gitmedim ona yazılamıyormuşum o yüzden.. birde dekoratif ev aksesuarları hazırlama diye bir kurs var zevkli olabilir.. annem daha önce pasta- börek - çörek kursuna gitmişti hobi olarak, hergün pastalar falan yapıp yiyorlardı akşam yemek yemiyordu o yüzden kilo almıştısonra sertifika vermişlerdi onunla isterse biryer açabilirmiş.
hatasını anlamış olması yinede giden günleri getirmiyor işte. aklıma geldikçe kızıyorum hala eskisi gibi olmayacam dedim unutturacam sana merak etme dedi.
neyse boşverelim..
o bebek hediyesi olan pastalara bende bayılıyorum, pampers pasta diyorlarmış adına, sevimle diye bir blog var orda görmüştüm ilk, çeşit çeşit yapmış kadın...
jeloo maşallah şimdiden odasını bile aldınız mıı? gerçi bende olsam dayanamaz alırdım sanırım, ama bazı şeyleride bırakın hediye almak isteyen soran olursa söylersiniz. herşeyi almayın şimdiden.. geçenlerde kk'da okumuştum bebek arabasını, beşiiğini kızın babası mı oğlanın babası mı ne alırmış öyle bir adet varmış hiç bilmiyordum..
o belediyenin kurslarına bende gitmek istiyorum dün başladı kayıtları burda, ama baktım baktım neye gideceğimi bilemedim ben sıkılırım hemen.
Birde kızlar annem bakıcak bebişe o yüzden biz odasını yapıyoruz ama annemde ayrı yapıcak beşik ve şifonyeri şeklinde kendi evine çünkü bütün gün annemin evinde olucak bebiş ben işe başlayınca ordada uyuyunca falan kendi yatağında yatsın istiyoruz herhangi bir yerde yatmasın yani iki tane yatağı olucak bizimkinin
Genç odası alıyorlar zaten,tek kişilik yatak ve beşik gibi..
e siz ne aldınız,netten yada foto yokmu bakalım,bebişimizin odasına
şimdide siz yardımcı olun bana kılar ankarada çayolu çankaya civarı 50 kişi için bir restaurant lazım ankarayı hiç bilmiyorum
ankarada çankaya civarında çok şık sosyetik bi yerde yemek yemiştik harika lezztli bi yerdi ama maalesef adını bilmiyorummmmmmmm
Maskoya baktık 3.500 falan geliyor fiyatlarrdudağımız uçukladı bizde gittik ikea'dan aldık dolap şifonyer beşiği ve sallanan koltuğuyla 980Tl'ye geldi.Hem bembeyaz olmuş oldu istediğim herşeyle kombinleyebilicem,ayaklı abajur alıcam birde fiskos tarzı sehpa falan sonrada aksesuarlarla odayı renklendiricem tabi bunları yerleştirmemiz ancak 7.ayın sonunda olucak o zamanda eksiklerimiz kaldımı kalmadı bakıcaz bebek odası dizmek planlamak çok keyifliymiş
bebeklehayat.com da geri sayfalara bak 3. sayfada,bebek odası ikea mobilyalar,çok sade ve güzel
ankarada çankaya civarında çok şık sosyetik bi yerde yemek yemiştik harika lezztli bi yerdi ama maalesef adını bilmiyorummmmmmmm
Şimdi bu siteyi inceliyordumçok cici olmuş amaa dimi
Maskoya baktık 3.500 falan geliyor fiyatlarrdudağımız uçukladı bizde gittik ikea'dan aldık dolap şifonyer beşiği ve sallanan koltuğuyla 980Tl'ye geldi.Hem bembeyaz olmuş oldu istediğim herşeyle kombinleyebilicem,ayaklı abajur alıcam birde fiskos tarzı sehpa falan sonrada aksesuarlarla odayı renklendiricem tabi bunları yerleştirmemiz ancak 7.ayın sonunda olucak o zamanda eksiklerimiz kaldımı kalmadı bakıcaz bebek odası dizmek planlamak çok keyifliymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?