Eylül dostluğumuza burada devam (:

Adli takip elemanı 21 çocuk bakım elemanı 41 havuz suyu operatörlüğü 61 modern danslar 81 üç boyutlu şekillendirme (rölyef)
2 almanca ileri kademe 22 çöp toplama personel eğitimi 42 hızlı klavye kullanımı (f klavye) 62 ofis programları kullanımı 82 web tasarımcısı
3 almanca orta kademe 23 davul derisi aksesuar yapma 43 iğne oyası 63 okuma-yazma 83 yağlı boya resim
4 almanca seviye a1 24 dekoratif ahşap süsleme 44 iletişim yöntem ve teknikleri 64 özürlü bakım 84 yaşlı refakatçisi
5 animasyon hazırlama 25 dekoratif ev aksesuarları hazırlama 45 ingilizce ileri kademe 65 pike dikimi 85 yatak takımları dikimi
6 artistik çizim ve dropaj 26 diksiyon 46 ingilizce orta kademe 66 rusca ileri kademe 86 yönetici asistanı
7 aşçı yardımcısı 27 ebru 47 ingilizce seviye a1 67 rusca orta kademe
8 bağlama eğitimi (bozuk düzen) 28 el ve ayak bakımı 48 internet e-posta yönetimi 68 rusca seviye a1
9 bahçe bakımı 29 elde kurdela işi 49 iş ve sosyal hayatta iletişim 69 saç bakımı ve yapımı
10 bahçıvan 30 ev ve kurum temizliği 50 işaret dili 70 seramik biçimlendiricisi
11 basit nakış iğne teknikleri 31 ev yemekleri hazırlama 51 kadın giyim modelist yardımcılığı 71 sulu boya resim
12 bilgisayar destekli muhasebe (logo) 32 evde basit onarımlar 52 kadın giysileri dikimi 72 şiş örücülüğü
13 bilgisayar destekli proje çizimi (autocad) 33 evde çocuk bakımı 53 kılıf ve hurc dikimi 73 şiş ve tığ örücülüğü
14 bilgisayar destekli reklam ve tasarım (corel) 34 filografi tekniği 54 kırk yama 74 takılar (misinalı-çivili-örme düğümlü)
15 bilgisayar kullanımı 35 fotoğraf çekimi 55 kösele çanta yapma 75 tel kırma
16 bilgisayar sistem kurulum bakım onarım ve arıza giderme 36 füzyoncu 56 kumaş boyama 76 temel bilgisayar okur-yazarlığı
17 cam süs eşya yapımı 37 geleneksel el nakışları 57 manikürcü 77 temel bilgisayar okur-yazarlığı (60 yaş)
18 cilt bakımı 38 gitar eğitimi (klasik gitar) 58 masör (erkek) 78 temel sekreterlik hizmetleri
19 cilt bakımı ve temel makyaj 39 grafik ve animasyon (photoshop) 59 masöz (bayan) 79 tezhip
20 çeyiz ürünleri hazırlama 40 hasta kabul işlemleri 60 minyatür 80 üç boyutlu nesne modelleme (3dmax)

hmm anladım ben pastayla alakalı sanmıştım,bizim apartmanın kapısına asmışlar halk eğitim kursu,12 kişi toplanırsa apartmanda verilecekmiş kurs,benim tabiki istediğim dikişşş

benim bildiğim birçok yörede öyledir bebeğin beşiğini anneanne alır

Canım yazdıklarını okuyunca çok duygulandım ne güzel bak hatasını anlamış bundan sonra seni üzüceğini sanmam,elbette bazı şeyler unutulmuyor ama yinede mutlu olmak varken küs kalmayın hepimize oluyor arada eminim ama hataları anlamak ve bir daha yapmamak lazım
Babamız ve ananemiz çok aceleciler odasını aldık çok masraflı olmadı birde sallanan koltuk aldı eşim ananede kıyafetlerini aldı bir doluu,eşimle ben 3 zıbın alabilmiştik
Hediyede gelicek elbette ama annem görünce dayanamayıp alıyor,odasını ananesi alıcaktı ama eşim izin vermedi bir dolu şey aldın sen anne buda oğluma benden dedi dedemiz alıcak anakucağı ve bebek arabasını ama önce araştırıyoruz hangisi kullanışlı diye

Birde kızlar annem bakıcak bebişe o yüzden biz odasını yapıyoruz ama annemde ayrı yapıcak beşik ve şifonyeri şeklinde kendi evine çünkü bütün gün annemin evinde olucak bebiş ben işe başlayınca ordada uyuyunca falan kendi yatağında yatsın istiyoruz herhangi bir yerde yatmasın yani iki tane yatağı olucak bizimkinin

şimdide siz yardımcı olun bana kılar ankarada çayolu çankaya civarı 50 kişi için bir restaurant lazım ankarayı hiç bilmiyorum

Genç odası alıyorlar zaten,tek kişilik yatak ve beşik gibi..

e siz ne aldınız,netten yada foto yokmu bakalım,bebişimizin odasına

Genç odası alıyorlar zaten,tek kişilik yatak ve beşik gibi..

e siz ne aldınız,netten yada foto yokmu bakalım,bebişimizin odasına

Maskoya baktık 3.500 falan geliyor fiyatlarr dudağımız uçukladı bizde gittik ikea'dan aldık dolap şifonyer beşiği ve sallanan koltuğuyla 980Tl'ye geldi.Hem bembeyaz olmuş oldu istediğim herşeyle kombinleyebilicem,ayaklı abajur alıcam birde fiskos tarzı sehpa falan sonrada aksesuarlarla odayı renklendiricem tabi bunları yerleştirmemiz ancak 7.ayın sonunda olucak o zamanda eksiklerimiz kaldımı kalmadı bakıcaz bebek odası dizmek planlamak çok keyifliymiş

Son düzenleme:
şimdide siz yardımcı olun bana kılar ankarada çayolu çankaya civarı 50 kişi için bir restaurant lazım ankarayı hiç bilmiyorum

ankarada çankaya civarında çok şık sosyetik bi yerde yemek yemiştik harika lezztli bi yerdi ama maalesef adını bilmiyorummmmmmmm

bebeklehayat.com da geri sayfalara bak 3. sayfada,bebek odası ikea mobilyalar,çok sade ve güzel

ankarada çankaya civarında çok şık sosyetik bi yerde yemek yemiştik harika lezztli bi yerdi ama maalesef adını bilmiyorummmmmmmm

orada güzel yerler var canım google yardımcı olur çayyolu güzel bi yerdir güvenilirdir restoranları da

Son düzenleme:
ben de yemeğe gidiyorum bakalım bugün kaç dakikada yiyebilicem

ay jeloooo çok uyguna almışsınız hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın inşallah... inşallah bende bizde düşünene kadar burdada ikea açılır miracle ve bende alırız. sallanan koltuk kesinlikle bende almak istiyorum, hatta taa ev esşyaları bakarken ben t.mallde çok güzel bi tane beğenmiştim eşim alsak mı dedi evde koyacak yer olmadığı için almadık ama dedik bebek olursa onun odasına alırız bitane, emzirirken falan kucağımda uyur sallanırken :96: ama bizim baktığımız tek bir sallanan sandalye 1000 küsürdü

ben bebek odası yapmıycam. biraz büyüsün sonra oda yaparım. bizimde hem annemde hem bizde beşiği olucak bebişimin..
ıkeanın bebek mobilyalarına bayılıyorum jelo eminim harika olur. nevresimlerini renki alırsın aksesuarlırınıda ona uydurursun süper olur.

jeloo bence de çok uygun almışsınız ayrıca ikenın tarzı çok güzel ben de çocuğum olursa mutlaka odasını bembeyaz yaparım hem kız hem erkek için ideal istediğin gibi kombinliyebilirsin her türlü aksesuar uyar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…